saldo-instalment-and-continuous.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Reissuluotto

Kun olet aikeissa vihdoin toteuttaa unelmiesi lomamatkan, voit hakea lainaa Laina.comilta ja valita omiin matkasuunnitelmiisi sopivan lainan. 2000 € joustoluotto tukee matkasuunnitelmiasi mukavasti.

Laina.comin vakuudeton laina on vaivaton ja nopea vaihtoehto matkakuumeen iskiessä. Lainaa voit hakea samalla kun selailet matkatoimistojen sivuja tai vertailet erilaisia matkavaihtoehtoja. Lainan voit nostaa tilillesi vaikka heti kun suunnitelma on lyöty lukkoon, passi on päivitetty ja olet valmis varaamaan haaveilemasi loman.

Reissuluotto unelmaloman toteuttamiseen

Oletko jo kauan haaveillut sen ainutkertaisen lomamatkan toteuttamisesta, mutta et vain ole saanut säästetyksi tarpeeksi tai onko aina tullut vastaan se akuutti arkinen hankinta, joka on syönyt lomarahasi?

Reissuluotto on yleensä noin 500 € suuruinen laina, joten pienemmälläkin joustoluotolla pääset matkaan ja 2000 € luotosta voi jäädä mukavasti käyttörahaa. Kulutusluotolla voit rahoittaa hurjemmatkin unelmasi. Jo 1000 - 5000 € kulutusluotto vie sinut kauas lämpöiseen tai vaikka pitkälle Euroopan kiertomatkalle.

Laina.comilta voit hakea reissuluottoa lomaan kuin lomaan. Lomalle joustavaksi käyttörahaksi voit hakea itsellesi joustoluoton 2000 € luottorajalla. Luottorajaltasi voit nostaa rahaa ostoksia varten pienissä erissä. Joustoluoton avulla voi esimerkiksi vuokrata lomakohteessa auton, tehdä päiväretkiä ja kokea enemmän.

Joustoluotto on turvallinen apuri matkaajalle, sillä voit nostaa sitä missä vain pääset joko nettiin tai saat lähetettyä tekstiviestin. Tekstiviestin avulla saat tilille täytettä muutamassa minuutissa tiukan paikan tullen tai muuten kiireessä. Voit toteuttaa unelmiesi lomaa hyvillä mielin joustoluotto matkakumppaninasi.

Hae reissuluotto unelmalomaan!

Hae lainaa

Vietä kerrankin stressitön loma lomaluotolla

Stressitön loma. Helpommin sanottu kuin tehty. Monen loma menee kustannuksia miettiessä, vaikka kuinka yrittäisi nauttia lokoisista päivistä auringon alla tai nähtävyyksiä katsellen. Laina.comin lomaluotto voi olla ratkaisusi rennompaan lomafiilikseen.

Keskity lomasta nauttimiseen ja hae Laina.comin joustoluotto matkalle. Joustoluotto auttaa sinua pääsemään tunnelmaan jo ennen lomaa, sillä voit nostaa rahaa tilillesi kohdetta valitessasi.

Nosta lentoja tai hotellia tai molempia vastaava summa tilillesi ja varaa matka. Joustoluotolta saat tarvittavan rahan heti tilillesi, et joudu odottelemaan unelmasi toteuttamista. Joustoluoton avulla voit valita hiukan paremman hotellin, suorat lennot tai vaikka pidemmän loman kuin muuten olisi mahdollista. Stressittömän loman jälkeen arkikin sujuu paremmin.

Jos et käyttänyt koko lomaluottosi luottorajaa matkan varaamiseen, voit tehdä uusia nostoja matkan aikana. Saat joustoa lomaasi etkä joudu laskemaan jokaista kuluttamaasi euroa. Lomalla voi myös kulua suunniteltua enemmän rahaa eikä ennalta laskettu lomabudjetti pidäkään. Lomaluotto apunasi et joudu stressaamaan tässäkään tilanteessa, voit paikata tilanteen joustoluottosi avulla ja loma voi jatkua.

Lomalaina matkabudjettisi mukaan

Lomalaina on mahdollista mitoittaa oman matkabudjettisi mukaan. Suunnittele rahankäyttösi ennen lomaa tarkasti ja nosta laina ennen loman alkua tai suunnittele lomabudjettisi joustavasti ja nosta lainaa matkan varrella. Laina.com antaa mahdollisuuden kumpaankin vaihtoehtoon.

Joustavan budjetin tekijänä voit ottaa joustoluoton matkakumppaniksesi. Joustoluotolta voit nostaa lomalainaa omalle tilillesi pitkin matkaa. Saat siitä turvan yllättäviin tilanteisiin, mutta voit rahoittaa sillä myös muuttuvat matkasuunnitelmat tai löysätä budjettiasi tarpeen tullen. Joustoluottoa saat käyttöösi 2000 € luottorajan verran ja se on käytettävissäsi missä ja milloin vain oman tarpeesi mukaan.

Kun sinulle myönnetään esimerkiksi 2000 € joustoluotto, voit käyttää siitä osan jo matkaa varatessasi. Kustanna osa lomavarauksestasi säästöillä tai lomarahoilla ja täydennä budjettia vaikka muutaman sadan euron verran lomalainalla. Kun laitat peliin lisää pari sataa, voit saada paremman hotellin tai mukavammat lennot.

Reppureissaaja voi rahoittaa koko matkansa muutaman sadan euron lomalainalla. Rinkka selkään ja junalla kohti Eurooppaa. Mukavan viipymiskohteen tullen voit nostaa hotellia varten rahaa joustoluotoltasi juuri sen verran kuin yöpyminen kustantaa.

Joustoluotto on tässäkin reilu matkakumppani, sillä maksat vain siitä, minkä nostat. Vaikka saisit lomalainaksi 2000 € joustoluoton, voit nostaa siltä vain reppureissun verran, jolloin maksatkin vain muutaman sadan euron lainasta.

Voit kuluttaa matkaasi myös koko luottorajasi ja buukata juuri sellaisen matkan, mistä olet aina haaveillut. Joustoluotto sopii kaikkiin lomabudjetteihin.

Matkaraha - käyttörahaa lomamatkalle

Joustoluotto on kätevä matkaraha lomalle. Luottoraja on vapaasti käytettävissäsi myös matkalla, joten voit nostaa rahaa tilillesi matkan edetessä tai jo ennen matkaa. Monihan onnistuu säästämään itse matkaa varten tarvittavan summan ennen lomaa. Tai lomamatkaan voi käyttää lomarahan. Hotellit ja lennot saadaan katettua, mutta matkan aikana syntyvät kustannukset voivat jäädä huomiotta.

Saat käyttörahaa matkalle hakemalla joustoluottoa. Voit nostaa tarvitsemasi käyttörahan ennen matkaa tai voit nostaa rahaa pienemmissä erissä pitkin matkaa. Matkaraha riippuu toki matkakohteestasi. Kalliissa kohteessa rahaa kuluu enemmän, mutta jo 500 € joustoluotolla saat mukavan käyttökassan useimpiin suosittuihin lomakohteisiin.

Lomamatka osamaksulla vai lainalla?

Monet matkatoimistot tarjoavat matkan kylkiäisinä lomalainaa matkan maksuun tai lomamatkaa osamaksulla. Hyvää näissä on se, että lomaa ei tarvitse maksaa kokonaan kerralla, vaan matkan kustannuksen voi jakaa kuukausierille.

Maksuaikaa lainalle voi saada jopa kolme vuotta. Mutta tämä laina kattaa vain siirtymisen lomakohteeseen sekä hotellin. Matkalla käytettävä raha on oltava omasta takaa.

Voit säädellä lainasi määrään itsenäisesti, jos otat lainaa tarvittavan summan verran Laina.com pikavipillä. Voit nostaa yhdeltä rahoittajalta juuri sen verran kuin tarvitset sekä itse matkaa että käyttörahaa varten.

Vapaampi lomalaina joustoluotolta antaa mahdollisuuden vertailla matkojen hintoja ja voit käyttää apunasi erilaisia hintavertailusivuja. Usein saat lomasi edullisemmin kun jaksat ja voit vertailla eri yhtiöiden hintoja ja hotelleja.

Joustoluoton voit maksaa myös osissa kuten muutkin lomalainat, mutta voit maksaa sen myös kerralla heti loman jälkeisellä laskulla. Takaisinmaksu on joustavaa ja soveltuu kunkin lomailijan budjettiin.

Tee joustava lomabudjetti!

Hae lainaa