Pikavippi heti tilille

Lainat myöntää Saldo Bank

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 51 kuukautta

Hae lainaa

Kulutusluotto on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto. Luoton korko 13,9–19% koostuu marginaalista 9,9–15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä, korkeintaan 150 euroa vuodessa, todellinen vuosikorko (APR) 21,5–28,5 %. Laina-aika 12–88 kuukautta ja kuukausierä 29–199 euroa. Luotonavausmaksu 0 euroa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle 27,5%. Laskelmassa on huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 2 410,49 euroa, kun 50 maksuerää ja maksuerä 48,21 euroa kuukaudessa.

Pikavippi joustavasti tilille

Tässä tapauksessa niin sanottu pikavippi on joustava laina pitkällä maksuajalla. Lainasumman voit valita 100 - 2000€ väliltä ja lainallesi saat halutessasi pitkän maksuajan.

Tänä päivänä pikavippi tunnetaan paremmin nimellä joustoluotto, joka on edullisempi ja joustavampi rahoitustuote kuin aiemmat pikalainat.

Täyttämällä hakemuksen voit saada pikavipin heti tilille 24h vuorokaudessa.

Hae Vippi näin:

Valitse ensinoston summa

Valitse yläpuolelta ensinoston suuruus 300 - 2000€ väliltä.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain 3 minuuttia.

3 minuuttia
Hyväksy lainatarjous

Hyväksy saamasi lainatarjous ja saat pikavipin heti tilille.

Miksi valita lainapalvelumme pikavipit?

Miksi sitten valita tarjoamamme pikavipit kaikista netin pikavipeistä?

Tarjoamme vipit suomalaisille yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme palvelleet yli 500 000 asiakaista vuodesta 2006 lähtien - luottaen toimintamme läpinäkyvyyteen sekä edullisiin hintoihin.

Pikavipit saat meiltä aina henkilökohtaisella hinnoittelulla, joka perustuu antamiisi tulotietoihisi ja maksukykyysi.

Pikavippi tulee myös pitkällä maksuajalla, johon voit vaikuttaa itse tekemiesi maksusuoritusten kautta. Meiltä löytyy Suomen paras pikavippi, johon on luottanut jo yli 500 000 suomalaista.

Mistä edullisin vippi koostuu?

Edullisin vippi koostuu henkilökohtaisesta hinnoittelusta, joka perustuu todelliseen vuosikorkoon sekä nimelliskorkoon. Tässä esimerkki luoton kustannuksista:

Halvin pikavippi tarjoaa mahdollisuuden saada edullinen vuosikorko sekä joustavan takaisinmaksuajan. Esimerkiksi 2000 € vipit saat meiltä jopa 33 kk maksuajalla.

Mistä pikavippi kannattaa hakea?

Vaikka netistä haettavia pikalainoja kutsutaan yleisnimityksellä pikavipit, niin kaikki pikavipit eivät suinkaan ole yhtä edullisia tai luotettavia.

Osa rahoituspalveluista saattaa luvata kauniita mainoslauseita, kuten koroton pikavippi, mutta ilmaista lounasta on harvoin tarjolla - kuten ei myöskään ilmaista lainaa.

Suomalainen Tact Finance Oy on laina.com:in taustayhtiö ja me suosittelemme hakemaan vipit ja muut lainatuotteet aina rekisteröidyltä rahoitusyhtiöltä. Tämä on paras keino löytää edullisin pikavippi luotettavasta lainapalvelusta.

Nopea vippi tilille 100 - 2000€ lainasummilla