Kulutusluotto - 1000 - 10 000 €

Hae edullinen kulutusluotto , joka tarjoaa luottoa akuuttiin tarpeeseen.

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 51 kuukautta

Hae lainaa

Kulutusluotto on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto. Luoton korko 13,9–19% koostuu marginaalista 9,9–15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä, korkeintaan 150 euroa vuodessa, todellinen vuosikorko (APR) 21,5–28,5 %. Laina-aika 12–88 kuukautta ja kuukausierä 29–199 euroa. Luotonavausmaksu 0 euroa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle 27,5%. Laskelmassa on huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 2 410,49 euroa, kun 50 maksuerää ja maksuerä 48,21 euroa kuukaudessa.

Lainaa 1000–10 000 €
Maksuaikaa jopa 88 kk

Lainat myöntää Saldo Bank

Lainaa jopa 10 000 €

Yleensä kulutusluoton tyyppinen laina haetaan suurempaa kertahankintaa varten, mutta se on oivallinen apu myös pienempiä hankintoja ajatellen.

Voit saada edullista luottoa meiltä ja valita tarpeeseesi sopivan summan 500 € tarkkuudella sekä sopivat kuukausierät takaisinmaksua varten. Lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa hakemuksen täytettyäsi. Myönteisen päätöksen saatuasi voit saada kulutusluoton viipymättä tilillesi.

Hae kulutusluottoa näin:

Paljonko tarviset lainaa?

Valitse summa 1000–10 000 € väliltä.

Hakemus 5 minuutissa

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain noin 5 minuuttia.

Laina käyttöösi heti

Saat hakemasi lainan heti käyttöösi heti lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on ns. kertalaina, jonka saat kerralla tilillesi hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Muutaman tuhannen euron kulutusluottoa voit hakea suuriin harkittuihin hankintoihin tai yllättävien arkisten menojen kattamiseen. Kulutusluotto voidaan maksaa tilillesi viipymättä lainapäätöksen saatuasi, joten se on hyvä tapa rahoittaa suurikin hankinta nopeasti.

Tavanomaisia kulutusluoton käyttökohteita ovat esimerkiksi pienet ja suuret remontit tai auton hankinta. Kulutusluoton käyttökohteen voit määritellä itse eikä sitä tarvitse hakuvaiheessa perustella. Meille riittää että takaisinmaksukykysi on kunnossa.

Kulutusluoton maksuaika on usein lyhyt, keskimäärin alle 5 vuotta. Välittämiemme lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 1 - 3 vuoden väliltä ja voit itse vaikuttaa maksuaikaan jo lainaa hakiessasi. Valitsemasi kuukausierä vaikuttaa luonnollisesti laina-aikasi pituuteen.

Maksuaikoja voit vertailla lainalaskurimme avulla. Kulutusluoton määrästä riippuen kuukausieräsi on 29 – 399 €. Hakemuksen yhteydessä voit valita sinulle annetuista vaihtoehdoista sopivan kuukausierän, minkä mukaan laina-aika määräytyy. Voit aina maksaa lainaasi myös nopeammin tai vaikka kaiken kerralla.

Harkitse kulutusluottoa hakiessasi, millaiseen tarpeeseen olet lainaa hakemassa. Hiukan suuremmalla kulutusluotolla voit rahoittaa useamman pienen kohteen tai yhden suuren hankinnan. Kulutusluotolla voit kattaa esimerkiksi osan suuresta sisustusprojektista tai osan uuden auton hankinnasta. Valitse sinulle sopiva summa 500 € tarkkuudella 1000 €:sta ylöspäin.

Kulutusluotot - se helpompi tapa lainata

Kulutusluotot ovat pankkilainoja helpompi tapa lainata muutama tuhat euroa tarvittaviin hankintoihin tai vaikka lomamatkaa varten. Kulutusluotto on edullinen kertaluotto, joka tarjoaa helpon ja nopean tavan saada lainaa niin arkeen kuin juhlaankin.

Pankkien kulutusluotot vaativat usein vakuuksia tai takauksia. Vakuuksina voit joutua käyttämään omaisuuttasi tai pyytämään läheisiä takaajiksi. Kun haet pankkilainaa, voit joutua odottamaan lainapäätöstä ja lainan siirtymistä tilillesi hyvän aikaa. Lainaneuvottelut pankin kanssa edellyttävät ehkä pankkikonttorissa käymistä ja odottelua. Päätöksen kulutusluoton myöntämisestä saat harvoin heti odottaessa.

Verrattuna pankkien kulutusluottoihin Laina.com kulutusluotto, eli vakuudeton kulutusluotto, on ketterä ja nopea apu. Hakemuksen voit täyttää milloin vain ja luottaa siihen, että saat päätöksen viipymättä. Palvelumme on aina avoinna. Meiltä saat kulutusluoton ilman vakuuksia, takaajia tai ylimääräistä paperisotaa. Päätöksen saat lainahakemuksessa antamiesi tietojen perusteella, joten laina voi olla tililläsi jo päätöksen yhteydessä.

Kulutusluotto heti tilille

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja hakemuksemme on nopea täyttää. Varaa pankkitunnukset lähelle tunnistautumista varten ja vastaa muutamaan kysymykseen koskien taloudellista tilannettasi.

Täytettyäsi hakemuksen saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Sinulla on aina mahdollisuus saada kulutusluotto heti tilille, mikäli niin haluat ja tarvitset rahaa viipymättä kiireelliseen hankintaan.

Yksinkertaisuudessaan kulutusluoton hakeminen etenee näin:

  • Päätä summa

  • Valitse kuukausierä

  • Täytä lainahakemus

  • Saat päätöksen

  • Saat kulutusluottosi tilille, jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, rahat siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen

  • Kulutusluoton tarjoaa Saldo Bank

Hae kulutusluottoa jopa 10 000 €

Kulutusluotto työttömälle

Työttömyys ei ole ehdoton este kaikkien kulutusluottojen ja lainojen saamiselle. Muilta rahoitusalan yrityksiltä lainaa voi saada, vaikka pankista harvemmin myönnettäisiin kulutusluotto työttömälle.

Välttämättä suurimpia luottoja ei työttömille myönnetä, sillä usein säännölliset tulot ovat lainan saamisen edellytyksenä ja takaisinmaksukyvyn osoitus. Mutta kun taloutesi on kunnossa eikä sinulla ole esimerkiksi luottohäiriömerkintää, on sinulla hyvä mahdollisuus saada kulutusluotto, vaikka olisitkin juuri hakuhetkellä työttömänä.

Jos haet työttömänä kulutusluottoa, kannattaa tarkkaan harkita sopivaa summaa. Mieti mihin tarkoitukseen olet lainaa hakemassa, meiltä voit valita tarvitsemasi summan 500 € tarkkuudella. Huomaa myös että voit valita taloudelliseen tilanteeseesi sopivan kuukausierän. Vaikka valitsisit pienen kuukausierän, voit maksaa luottosi nopeammassa tahdissa takaisin, kun sinulla on siihen mahdollisuus. Voit myös maksaa koko summan kerralla, kun taloudellinen tilanteesi antaa periksi.

Kulutusluotto heti tilille

Voit valita paitsi sopivan summan myös sopivan kuukausierän lainallesi. Kulutuslainaa hakiessasi saat 5 vaihtoehtoa takaisinmaksulle. Vaihtoehtojen määrä riippuu valitsemasi luoton määrästä sekä saamastasi henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Esimerkiksi 1000 - 5000 € kulutusluoton kuukausierät vaihtelevat 29 – 299 € välillä. Jos haluat maksaa lainaa nopeasti, valitse mahdollisimman suuri erä. Laske kuitenkin millaiseen kuukausierään voit sitoutua.

Jos haluat takaisinmaksun joustavaksi, voit valita pienimmän erän tai erän, jonka tiedät voivasi joka kuukausi maksaa. Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainaasi takaisin suuremmissa erissä vaikka väliaikaisesti ja lyhentää näin maksuaikaasi. Kulutusluoton voit myös maksaa kerralla takaisin, sinä päätät.

Luoton korko

Kulutusluoton korko on monelle lainaajalle se kulu, jota tarkimmin seuraillaan ja vertaillaan. Kulutusluoton yhteydessä voidaan puhua todellisesta vuosikorosta, nimelliskorosta sekä kuukausikorosta.

Nimelliskorko on yksinkertaisesti lainasi korko. Yleensä puhutaan vuotuisesta nimelliskorosta, joka lasketaan kertomalla kuukausikoron koko vuodelle. Sen kertoman tiedon tarvitset, kun lasket lainallesi todellista vuosikorkoa.

Se, mihin kannattaa aina kiinnittää huomio, on luoton todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko kertoo kaikki luottoon liittyvät kulut ja maksut sekä huomioi takaisinmaksuaikataulun. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan avausmaksu, tilinhoitokulu, kuukausikorko sekä muut luottoon välittömästi liittyvät kulut. Sen perusteella sinun on helppo vertailla erilaisia luottoja keskenään ja valita juuri sinulle sopivan palvelun.

Luottoa hakiessasi saat meiltä aina henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Voit laskea kulujen osuuden valitsemastasi summasta lainalaskuristamme, joka antaa esimerkit erilaisten summien kuluille ja maksuajoille.

Luoton takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa kulutusluottoa maksuohjelman mukaisissa tasaerissä, mutta voit maksaa toisinaan kuukausierääsi suurempia lyhennyksiä. Voit myös maksaa koko luoton kerralla, jos niin haluat.

Kun haet luottoa meiltä, saat 5 vaihtoehtoa kulutusluoton kuukausieriksi. Hakuvaiheessa kannattaa valita se kuukausierä, jonka tiedät voivasi kuukausittain maksaa.

Tasaeräisen kulutusluoton takaisinmaksuohjelmaa on helppo seurata. Joka kuukausi aina maksuohjelman loppuun saakka maksat kuukausittain saman summan samana eräpäivänä. Hakemuksen täytettyäsi tiedät, montako erää maksuohjelmaan kuuluu ja milloin viimeinen eräsi erääntyy.

Jos haluat nopeuttaa kulutusluottosi lyhentämistä, voit maksaa valitsemaasi erää suurempaa lyhennystä ilman erillistä ilmoitusta. Näin voit säästää kuluissa, kun laina-aikasi lyhenee.

Jos haluat maksaa luottosi kokonaan ennen viimeisen erän erääntymistä, voit tehdä sen milloin vain ilman erillistä kulua. Lainan takaisinmaksu kerralla onnistuu parheiten kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, joka kertoo sinulle tarkan summan maksupäivälle.

Kertalaina on edullinen ja nopea arjen ratkaisu

Kertalaina on edullinen ja nopea ratkaisu arjen pienten ja suurten hankintojen rahoitukseen. Lainaa voit valita tarpeesi kattavan summan 500 € tarkkuudella. Kertalainaa voit hakea nopeasti ja helposti täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme milloin vain. Palvelu on aina avoinna, joten voit täyttää hakemuksen juuri silloin kun sinulle sopii.

Hakemuksen täyttämisen lisäksi sinun ei tarvitse toimittaa meille tulotositteita tai muita liitteitä. Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto etkä tarvitse takaajia sen hankkimiseen. Mikäli olet tällä hetkellä työtön, ei sekään estä kulutusluoton saamista. Meille riittää että takaisinmaksukykysi on kunnossa.

Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Todellinen vuosikorko lasketaan juuri sinulle sopivaksi. .

Lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi ja saat kulutusluoton heti tilillesi kun hyväksyt lainatarjouksen.