Tact Finance Oy

Laina.com on osa suomalaista Tact Finance Oy:tä

Laina.com on osa suomalaista Tact Finance Oy:tä, joka kuuluu Tact Group konserniin. Lisää Tact Groupista voit lukea konsernimme sivuilta.

Tact Finance Oy on perustettu vuonna 2006, mistä saakka se on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla tarjoamalla lainaa hyvään suomalaiseen arkeen. Tavoitteenamme on toimia luotettavana arjen rahoitusratkaisujen tuottajana tilanteissa, joissa arjen, miksei juhlankin, käänteet ja menot kaipaavat joustavaa vararahastoa.

Laina.com on vastuullinen ja luotettava valinta henkilökohtaisissa rahoitusasioissa. Tact Finance Oy:n toimintaa Suomessa valvoo Finanssivalvonta. Finanssivalvonta on merkinnyt Tact Finance Oy:n luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisteriin.

Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia, kuluttajaviranomaisten säädöksiä sekä European Coalision for Responsible Credit:n eli ECRC:n vastuullisen luotonannon kriteereitä, joihin kuuluvat muun muassa riittävien ennakkotietojen anto ja luoton ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisämaksua.

Kaikki konsernimme lainapalvelut ovat palvelleet jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen. 16.11.2023 lähtien Tact Finance Oy toimii lainanvälittäjänä Saldo Bankille.