limiitti_hero_4.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Joustoluotto - SaldoLimiitti

Joustoluotto eli SaldoLimiitti on nopea laina, joka maksetaan tilille joko osissa tai kerralla. Voit nostaa joustoluottoa pienissä vaikka muutaman sadan euron erissä omalle tilillesi.

Hae SaldoLimiitti ja sinulle voidaan myöntää 2000 € joustoluotto, jolta voit tehdä nostoja missä vain, milloin vain. Joustoluoton avulla voit rahoittaa äkilliset pienet hankinnat tai varautua harkittuihin sijoituksiin.

01

Valitse ensinosto

Valitse ensinoston suuruus 100 - 2000€ väliltä.

02

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus huolellisesti.

03

Rahat tilille

Hyväksy lainatarjous 2000€ luottorajasta. Kello 7 - 23 välisenä aikana saat rahat tilillesi vaikka heti!

Hae 2000€ luottoraja käyttöösi

Hae tästä

Mikä on joustoluotto?

SaldoLimiitti eli joustoluotto on 2000 € laina, jonka voit nostaa tilillesi pienissä erissä tai koko luoton kerralla.

Näin joustoluotto toimii:

  1. Päätä ensimmäisen nostosi summa
  2. Täytä lainahakemus
  3. Saat lainatarjouksen heti hakemuksen täytettyäsi
  4. Rahat saat tilille heti (Ensimmäinen nosto voidaan maksaa heti tilille klo 7 - 23 välisenä aikana.)

Joustoluotto on erinomainen turva silloin kun tiedät tarvitsevasi aina silloin tällöin hiukan joustoa arkeesi. Lainaa hakiessasi voit tehdä ensimmäisen nostosi sen mukaan, mikä on sen hetkinen tarpeesi.

Lainatarjouksen saat 2000 € luottorajasta riippumatta siitä, minkä summan haluat nostaa nyt. Jos olet valinnut 400 € ensinostokseksi ja saat päätöksen 2000 € SaldoLimiitistä, jää sinulle loput 1600 € nostettavaksi pienissä erissä tai vaikka kerralla.

Joustolaina toimii joustavasti tilanteessa kuin tilanteessa. Jos olet esimerkiksi muuttamassa ja tarvitset vuokravakuuden ohella hiukan ylimääräistä pieniä hankintoja varten, voit tehdä nostoja ostosten lomassa.

Laina on käytössäsi jokaisena päivänä ja mihin kellonaikaan tahansa. Voit hakea lainaa juuri sinulle sopivalla hetkellä ja voit luottaa siihen, että saat päätöksen aina viipymättä.

Nostot voit tehdä MySaldossa kaikilla mobiili- ja päätelaitteilla tai perinteisesti tekstiviestillä.

MySaldoon voit kirjautua lainapäätöksen saatuasi. Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksillasi tai henkilötunnuksella ja varmistuskoodilla, jonka lähetämme puhelimeesi aina kirjautumisen yhteydessä.

SaldoLimiitiltä tekemäsi nostot voit maksaa takaisin kuukaurierissä tai kertamaksulla. Kuukausieräsi määräytyvät avoinna olevan lainasumman sekä henkilökohtaisen lainasopimuksesi perusteella.

Tyypillisen 2000 € lainan takaisinmaksuerät ovat maksimissaan 99 €/kk, joten kuukausierät eivät pääse yllättämään sinua suuruudellaan. Muutoin lainasi erät ovat 15 % koko lainan määrästä (minimi 49 €/kk).

Nosto tekstiviestillä

Tee nosto lähettämällä viesti SALDO summa numeroon 16520.

Esimerkiksi 300 € noston teet viestillä SALDO 300.

Nosto MySaldossa

Tee nosto kirjautumalla MySaldoon henkilötunnuksesi ja puhelimeesi lähetettävän varmistuskoodin avulla. Voit kirjautua palveluun myös verkkopankkitunnustesi avulla.

Raha maksetaan tilillesi yleensä noin 5 minuutissa.

Lainapalvelumme palvelee 24/7

Hae lainaa

Joustoluotot - joustavaa lainaa tarpeesi mukaan

Joustoluotot voi yhdistää luottokortteihin, sillä ne toimivat saman periaatteen mukaisesti. Joustoluotto on luottokortin tapaan joustava vakuudeton luotto. Saat lainapäätöksen luottorajasta (SaldoLimiitti 2000 €), mutta olennaista on se, että et välttämättä nosta sitä kaikkea heti suoraan pankkitilillesi. Joustoluotto, kuten luottokortti, on toimintavalmiina odottamassa kun sitä tarvitaan.

Joustoluotolta voit sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa tehdä pienempiä nostoja aina tarpeen tullen. Luottoraja on se joustoluoton kokonaismäärä eli 2000 €, joka sinulle lainasopimuksessa myönnetään. Ensimmäinen nosto lainalta tehdään lainasopimusta solmittaessa ja ensinosto voi olla juuri se summa, jonka tarvitse sillä hetkellä.

Loppuosa joustoluotosta on käytettävissäsi missä ja milloin vain. Maksat aina vain siitä osasta, jonka käytät. Jos nostat 500 €, ja joustoluottosi on 2000 €, maksat kulut ja korot nostetusta 500 € summasta. Loput 1500 € ei aiheuta sinulle kuluja eikä velvoitteita.

Edullinen joustoluotto heti tilille - valitse SaldoLimiitti

Meiltä voit saada edullisen joustoluoton heti tilille hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana. Ensimmäisen nostosi jälkeen joustoluotto on käytettävissäsi 24/7.

SaldoLimiitti on edullinen ja nopea vaihtoehto perinteisille lainamuodoille. Voit itse säädellä lainasi määrää nostamalla aina vain sen summan, jonka tarvitset.

Saat lainaa heti tilille täyttämällä helpon ja nopean lainahakemuksen sivuillamme. Valitse ensin lainasumma, joka vastaa tarvettasi. Vastaa muutamaan hakemuksessa esitettyyn kysymykseen, hyväksy lainatarjous ja saat lainapäätöksen odottaessasi.

Lainahakemuksen täyttämiseen kuuluu vain muutama minuutti. SaldoLimiitti on vakuudeton luotto, joten et tarvitse lainanhakuun kuin verkkopankkitunnuksesi. Takauksia tai vakuuksia ei tarvita. Hakeminen on turvallista, sillä sinulla on lakisääteinen 14 päivän peruutusoikeus lainasopimukselle.

Joustoluottoa tilille 24 tuntia vuorokaudessa

Hae luottoa

Yleisiä kysymyksiä joustoluotosta:

Pitääkö minun nostaa kerralla koko laina tilille?

Ei tarvitse, joustoluotto on nimenomaan suunniteltu siten, että voit nostaa sitä pienemmissä erissä omaan tahtiisi.

Voit tehdä useita nostoja päivässä tai vaikka kerran kuukaudessa. Sinä päätät joustoluottosi käytöstä.

Mistä tiedän lainani maksuajan?

Joustoluotto on jatkuvasti käytettävissäsi, joten avoinna olevan lainan määrä voi vaihdella.

Voit tehdä uusia nostoja milloin vain ja toisaalta voit maksaa luottoa takaisin joustavasti. Joustoluotolle ei siis lasketa tarkkaa maksuaikaa, vaan se voi vaihdella lainasumman muuttuessa.

Miten maksan luoton takaisin?

Joustoluoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa lainaa kuukausierissä tai vaikka kaikki tekemäsi nostot kerralla.

Saat ensimmäisen laskusi kuukauden kuluttua lainasopimuksen solmimisesta ja ensimmäisestä nostostasi. Laskussa on yhteenveto tekemistäsi nostoista sekä kuukausittaisen lyhennyksesi määrä.

Lyhennyksen määrä riippuu lainasi määrästä ja lainasopimuksestasi.

Joustoluotto on mahdollista maksaa myös kertamaksulla eli kaikki tekemäsi nostot kerralla. Summan voit tarkistaa MySaldosta tai asiakaspalvelustamme.

Milloin rahat maksetaan tilille?

Saat lainaa heti tilillesi, jos niin haluat. Joustoluotto on nopea luotto, joka on tililläsi muutamassa minuutissa noston tehtyäsi.

Jo ensimmäinen nostosi voidaan maksaa heti lainapäätöksen yhteydessä klo 7 - 23 välisenä aikana. Tämän jälkeen seuraavat nostot voit tehdä mihin kellonaikaan tahansa, sillä joustoluotto on aina käytettävissäsi.

Mikä on joustoluoton korko?

Todellinen vuosikorko lainallemme on asetetun korkokaton mukaisesti 29,6 %:iin.

Tarjoamme sinulle aina omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivaa lainaa.

Joustolaina luottotiedottomalle?

Jos olet menettänyt syystä tai toisesta luottotietosi on joustolainan saaminen hyvin hankalaa ja epätodennäköistä.

Kaikki hyvää luotonmyöntötapaa noudattavat rahoituslaitokset tarkistavat jokaisen lainanhakijan maksukyvyn ja luottotiedot.

Osa luotonmyöntäjistä antaa tiukemmilla ehdoilla lainaa luottotiedottomalle, mutta hyvin tiukoin ehdoin.

Luottoa työttömälle?

Vaikka olisit tällä hetkellä työttömänä, ei se sulje pois mahdollisuutta saada joustoluottoa. Lainatarjonta voi olla hiukan suppeampi eivätkä rahoituslaitokset välttämättä myönnä suurimpia lainojaan työttömälle, mutta poissuljettua lainan saaminen ei ole.

Joustoluottoa voit saada, vaikka olisit lainan hakuhetkellä työttömänä. Maksukykysi on kuitenkin muuten oltava kohdillaan ja luottotietojen on oltava puhtaat.

Voit hakea lainaa 24 tuntia vuorokaudessa

Hae tästä

Yleisimmät käyttöluoton käyttötavat

Käyttöluotto sopii moneen erilaiseen tarpeeseen. Nimensä mukaisesti se on suunniteltu nimenomaan käyttöä ja kulutusta silmällä pitäen. Se on nopea, joustava ja helppokäyttöinen apuri arjessa ja juhlassa.

Käyttöluoton kulutuskohteista voit päättää tietenkin itse, mutta seuraavassa luoton yleisimpiä käyttötapoja:

Remontti

Käyttöluotto on edullinen ja näppärä remonttilaina. Remontin budjetti usein elää paljon projektin aikana. Seinän takaa paljastuu jotain yllättävää tai suunnitelmat muuttuvat työn edetessä.

Käyttöluottoa voit nostaa remontin aikana työvaihe kerralla eikä lainaa tarvitse lyödä lukkoon ennen kuin ensimmäistäkään maaliväriä on päätetty. Lainaa ei tarvitse nostaa varalle, vaan voit säädellä lainasi määrää joustavasti käyttöluoton avulla. Voit napata parhaat tarjoukset, sillä sinulla on rahoitus valmiina puhelimessasi.

Laina.comin luoton kanssa teet joustavan remonttibudjetin. Remonttikulujen maksukaan ei ole ongelma, sillä takaisinmaksun voit suorittaa kuukausierissä.

Matkailu

Matkailija voi luottaa käyttöluottoon. Matkalla sattuu ja tapahtuu, eteen tulee iloisia yllätyksiä, ohittamattomia kokemuksia ja joskus ikäviä sattumuksia. Suunniteltuihin ja suunnittelemattomiin menoihin onkin hyvä varautua reissuluotolla.

Suunnittele unelmiesi reissu ja lähde reissaamaan hyvillä mielin. Käyttöluotolla voit rahoittaa ainakin osan upeasta matkasta ja jakaa matkasi kustannukset kuukausieriin. Matkan aikana voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan, kunhan sinulla on mukana puhelimesi tai pääsy nettiin.

Arkiset hankinnat

Laina.com käyttölaina on osa arkea. Arkiset hankinnat, kodinkoneiden korjaukset ja autoremontit, nielevät kuukausibudjetista aimo haukkauksen. Käyttöluotolla voit rahoittaa suuret ja pienet arkiset yllätykset ja harkitut hankinnat. Voit tehdä nostoja kun tarvetta on ja juuri sen verran kuin hankinnat kustantavat. Sinä päätät lainasi määrän.

Takaisinmaksun voit suorittaa kuukausierissä, joten useita nostoja vaatineet ostokset tai yksittäinen suuri hankinta on mahdollista jakaa useammalle kuukaudelle. Esimerkiksi auton korjaukseen voi upota useampi satanen. Käyttöluoton avulla voit jakaa tuon maksun muutamalle kuukaudelle, sen sijaan että maksaisit sen kokonaan yhden kuukauden tuloista.

Joustoluotto vaihtoehto pankkilainalle

Uudet joustoluotot ovat kätevä vaihtoehto perinteisille pankkilainoille. Et nosta koko lainaa heti tilillesi lainapäätöksen saatuasi, vaan voit tehdä pieniä nostoja omaan tahtiisi vain silloin kun tarvitset.

Koska koko joustoluottoa ei tarvitse ottaa käyttöön heti, maksat vain siitä, minkä käytät. Jos nostosi ovat 200 €, kertyy korkoa ja kuluja vain tälle osalle lainasta. Loppuosa odottelee tulevia käyttötarpeita. Uusia nostoja voit tehdä missä ja milloin vain!

Joustoluotto on vakuudeton luotto, saat sen käyttöösi huomattavasti nopeammin kuin pankkilainan. Ja koska lainapalvelumme on aina auki, voit hakea lainaa juuri silloin kuin sinulla on sopiva hetki, ja saat lainapäätöksen aina muutamassa minuutissa.

Takaisinmaksu on yhtä joustavaa kuin lainan nostaminen. Oman taloudellisen tilanteesi mukaan voit maksaa lainaasi kuukausierissä tai kertamaksulla kaikki tehdyt nostot. Sinä päätät!

Lainapalvelumme palvelee 24/7

Hae lainaa