saldo-instalment-and-continuous.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Hae takuuvuokralaina 2000€ asti nyt

Kun haaveissasi on unelmiesi vuokra-asunto, mutta takuuvuokra ylittää budjettisi, voit kääntyä Laina.comin puoleen. Laina.comin edullinen takuuvuokra laina auttaa sinua vuokra-asunnon hankinnassa.

Vuokratakuu voi olla sadoista euroista jopa tuhansiin euroihin, sillä vuokranantaja voi pyytää takuuvuokrana jopa 3 kuukauden vuokria. Voit hakea vuokravakuus lainan jo siinä vaiheessa kun haaveilet asunnosta ja selailet asuntoilmoituksia.

Kun unelmiesi asunto löytyy, voit nostaa lainan tilillesi nopeasti vuokrasopimusta laatiessasi. Laina.comilta saat jopa 2000 € joustoluoton käyttöösi. Joustoluotolta voit nostaa vuokravakuutta vastaavan summan ja käyttää loput vaikka asunnon sisustamiseen.

Takuuvuokra laina unelmiesi asuntoon!

Hae lainaa

Laina.com takuuvuokralaina rahoittaa takuuvuokran

Kun olet muuttamassa uuteen vuokra-asuntoon, tarvitset takuuvuokraa varten luotettavan rahoituskumppanin. Laina.comin vakuudeton joustoluotto on turvallinen talouden tuki, joka tarjoaa nopean avun tilanteessa kuin tilanteessa.

Takuuvuokraa on hyvä miettiä jo siinä vaiheessa, kun alat haaveilla uudesta asunnosta. Vuokratakuun määrä voi tulla yllätyksenä monelle ja se saattaa jopa olla asunnon hankinnan esteenä. Vaikka kuukausivuokra olisi budjettiisi sopiva, ilman ulkopuolisia apuja vuokratakuun osuus voi olla liian suuri summa yhtäkkiä maksettavaksi.

Laina.comin joustoluotolla voit rahoittaa vuokravakuuden jopa 2000 € saakka. Vuokravakuus lainan saat täyttämällä lainahakemuksen ja lainapäätöksen saat samantien. Takuuvuokra laina on sinulla takataskussa jo asuntoja katsellessasi. Voit ongelmitta vuokrata unelmiesi asunnon heti kun sen löydät.

Jos et tarvitse vuokravakuutta varten koko lainaa, voit käyttää loppuosan vaikka asuntosi sisustukseen tai muihin välttämättömiin hankintoihin. Laina.comin joustoluotolta voit nostaa aina juuri sen summan kuin sillä hetkellä tarvitset oman luottorajasi puitteissa.

Vuokravakuus lainan takaisinmaksu on helppoa. Voit maksaa lainan sinulle sopivissa kuukausierissä tai kaiken kerralla. Oman tilanteesi mukaan.

Milloin takuuvuokra palautetaan?

Saat vuokravakuuden täysimääräisenä takaisin, mikäli olet hoitanut vuokranmaksun tunnollisesti eikä asunnolle ole aiheutunut käytössäsi vahinkoja. Varsinkin pitkän vuokrasuhteen aikana asunto saattaa kulua normaalissakin käytössä. Normaali kuluminen on sallittua, eikä vuokravakuutta voida pidättää kattamaan siitä aiheutuvia kuluja.

Tarkkaa määräaikaa vuokravakuuden palauttamiselle ei määritellä missään, joten se kannattaa kirjata jo vuokrasopimukseen. Sopimukseen on hyvä kirjata myös se, mitä velvollisuuksia varten vakuus asetetaan. Tämä vähentää kiistoja, kun tulee aika palauttaa vuokravakuus. Vuokranantajalla on oikeus tarkistaa asunnon kunto, kun olet muuttamassa pois. Mutta kun asunto on tarkistettu eikä mitään puutteita ole havaittu, on vuokranantajan palautettava vuokravakuus täysimääräisenä.

Jos olet maksanut vuokravakuutta 1500 €, mutta asunnolle on syystä tai toisesta aiheutunut 300 € vahinko, vuokranantajalla on oikeus pidättää vakuudesta tuo 300 € osuus. Vuokranantaja ei siis saa pidättää sinulta koko vakuutta, vaan ainoastaan vahingon kattamiseen tarvittavan määrän.

Kiistoja aiheuttaa se, minkä lasketaan olevan normaalia kulumista. Onko lemmikkien aiheuttamat pienet kulumat lattialle laskettavissa normaaliksi kulumiseksi tai lasten aiheuttamat pienet kolhut seinissä normaalia asunnon käyttöön liittyvää kulumaan?

Jos vuokrasopimusta tehtäessä sovitaan, että vuokravakuus kattaa vain maksamattomat vuokrat, on asia toki selkeämpi. Mutta yleensä vuokravakuus annetaan myös takaamaan asunnolle mahdollisesti aiheutuvat vahingot ja niiden korjaamisen. Mitä enemmän saat vuokrasopimukseen kirjattua, sitä selkeämpi tilanne on vuokravakuuden palautuksen koittaessa.

Vuokra-asunnon takuuvuokra jopa tuhansia euroja

Vuokra-asunnon takuuvuokra määräytyy yleensä kuukausivuokran mukaan. Vuokravakuus on tyypillisesti 1, tai joskus jopa 2, kuukauden vuokraa vastaava rahasumma, joka talletetaan vuokravakuustilille tai asetetaan pantiksi. Asuinhuoneiston vuokrauksesta säädetyn lain mukaan vuokravakuuden on oltava kohtuullinen summa, mutta se ei kuitenkaan saa ylittää 3 kuukauden vuokran määrää. Mitä tahansa summia ei vuokranantaja voi siten vaatia vuokralaisiltaan.

Vuokravakuus asetetaan, jotta sillä voidaan kattaa mahdolliset vahingot, joita vuokrattavalle asunnolle aiheutuu. Sillä voidaan kattaa myös sellaiset vahingot, joita jompikumpi osapuoli aiheuttaa laiminlyönnillä. Vakuus siis voidaan asettaa myös asunnon vuokralaisen turvaksi.

Jos takuuvuokraa ei maksa ajoissa, voi koko vuokrasopimus purkautua, vaikka olisit maksanut ensimmäisen kuukauden vuokran täysin ajallaan ja oikein.

Vuokravakuuden määrä voi yllättää, sillä vaikka itse kuukausivuokra olisi talouteesi sopiva, vuokravakuuden määrä voi estää asunnon vaihtamisen tai unelma-asuntoon kiinni pääsemisen. 1000 € vuokra paisuu kolminkertaiseksi kun samalla kertaa on pystyttävä maksamaan 2 kuukauden vuokran kattava takuu sekä normaali kuukausivuokra.

Laina.comin takuuvuokra lainan avulla voit toteuttaa unelmasi ja saat unelmiesi asunnon vaivatta. Kun suunnittelet asunnon vaihtamista, täytä samalla lainahakemus. Vuokravakuus laina on käytettävissäsi heti lainapäätöksen saatuasi ja voit nostaa sen takuuvuokraa varten, kun on aika kirjoittaa vuokrasopimus.

Takuuvuokralaina nopeasti tilille

Takuuvuokralainan saat tarvittaessa nopeasti tilille. Lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen täytettyäsi. Ja lainahakemuksen voit täyttää vaikka missä, kunhan sinulla on pääsy nettiin. Saat päätöksen 2000 € joustoluotosta, jolta voit nostaa tilillesi tarvittavan summan.

Tarvittaessa voit täyttää hakemuksen vaikka asuntojen katselukierroksella, kun sopiva asunto sattuu eteen. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, maksetaan takuuvuokra laina nopeasti tilille, jos tarvitset sen heti.

Voit käyttää vuokratakuu lainaa juuri niin kuin itse haluat. Jos vuokratakuusi on 1500 € ja sinulle on myönnetty 2000 € joustoluotto, voit käyttää ylijäävän osuuden mihin vain. Muuton yhteydessä syntyy paljon yllättäviä ja välttämättömiä kuluja. Voit säästää hermojasi ja välttyä stressiltä esimerkiksi palkkaamalla muuttoapua tai vuokraamalla muuttoauton. Laina.com joustoluotosta saat vuokravakuuden ohella avun myös näihin menoihin.

Rahoita muutto unelmiesi asuntoon

Hae lainaa