Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Kulutusluotto

Tutustu Saldo.comin kulutusluottoon!

Hae edullinen kulutusluotto Saldo.com -palvelustamme, joka tarjoaa luottoa akuuttiin tarpeeseen. Yleensä kulutusluoton tyyppinen laina haetaan suurempaa kertahankintaa varten, mutta se on oivallinen apu myös pienempiä hankintoja ajatellen.

Voit saada edullista luottoa Saldo.comilta ja valita tarpeeseesi sopivan summan 500 € tarkkuudella sekä sopivat kuukausierät takaisinmaksua varten. Lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa hakemuksen täytettyäsi. Myönteisen päätöksen saatuasi voit saada kulutusluoton viipymättä tilillesi.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on ns. kertalaina, jonka saat kerralla tilillesi hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Muutaman tuhannen euron kulutusluottoa voit hakea suuriin harkittuihin hankintoihin tai yllättävien arkisten menojen kattamiseen. Kulutusluotto voidaan maksaa tilillesi viipymättä lainapäätöksen saatuasi, joten se on hyvä tapa rahoittaa suurikin hankinta nopeasti. Kulutusluotot siirretään tilille lain mukaisesti kello 7 - 23 välisenä aikana.

Tavanomaisia kulutusluoton käyttökohteita ovat esimerkiksi pienet ja suuret remontit tai auton hankinta. Saldo.comin kulutusluoton käyttökohteen voit määritellä itse eikä sitä tarvitse hakuvaiheessa perustella. Meille riittää että takaisinmaksukykysi on kunnossa.

Kulutusluoton maksuaika on usein lyhyt, keskimäärin alle 5 vuotta. Saldo.comin kulutusluottojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 1 - 3 vuoden väliltä ja voit itse vaikuttaa maksuaikaan jo lainaa hakiessasi. Valitsemasi kuukausierä vaikuttaa luonnollisesti laina-aikasi pituuteen.

Maksuaikoja voit vertailla lainalaskurimme avulla. Kulutusluoton määrästä riippuen kuukausieräsi on 49 - 349 €. Hakemuksen yhteydessä voit valita sinulle annetuista vaihtoehdoista sopivan kuukausierän, minkä mukaan laina-aika määräytyy. Voit aina maksaa lainaasi myös nopeammin tai vaikka kaiken kerralla.

Harkitse kulutusluottoa hakiessasi, millaiseen tarpeeseen olet lainaa hakemassa. Hiukan suuremmalla kulutusluotolla voit rahoittaa useamman pienen kohteen tai yhden suuren hankinnan. Saldo.comin kulutusluotolla voit kattaa esimerkiksi osan suuresta sisustusprojektista tai osan uuden auton hankinnasta. Valitse sinulle sopiva summa 500 € tarkkuudella 1000 €:sta ylöspäin.

Hae kulutusluottoa Saldo.comilta

Hae tästä

Kulutusluotot - se helpompi tapa lainata

Kulutusluotot ovat pankkilainoja helpompi tapa lainata muutama tuhat euroa tarvittaviin hankintoihin tai vaikka lomamatkaa varten. Tact Financen edullinen kertaluotto tarjoaa helpon ja nopean tavan saada lainaa niin arkeen kuin juhlaankin.

Pankkien kulutusluotot vaativat usein vakuuksia tai takauksia. Vakuuksina voit joutua käyttämään omaisuuttasi tai pyytämään läheisiä takaajiksi. Kun haet pankkilainaa, voit joutua odottamaan lainapäätöstä ja lainan siirtymistä tilillesi hyvän aikaa. Lainaneuvottelut pankin kanssa edellyttävät ehkä pankkikonttorissa käymistä ja odottelua. Päätöksen kulutusluoton myöntämisestä saat harvoin heti odottaessa.

Verrattuna pankkien kulutusluottoihin Saldo.comin vakuudeton kulutusluotto on ketterä ja nopea apu. Hakemuksen voit täyttää milloin vain ja luottaa siihen, että saat päätöksen viipymättä. Palvelumme on aina avoinna. Saldo.comin kulutusluoton saat ilman vakuuksia, takaajia tai ylimääräistä paperisotaa. Päätöksen saat lainahakemuksessa antamiesi tietojen perusteella, joten laina voi olla tililläsi jo päätöksen yhteydessä.

Kulutusluotto heti tilille

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja hakemuksemme on nopea täyttää. Varaa pankkitunnukset lähelle tunnistautumista varten ja vastaa muutamaan kysymykseen koskien taloudellista tilannettasi.

Täytettyäsi hakemuksen saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Sinulla on aina mahdollisuus saada kulutusluotto heti tilille, mikäli niin haluat ja tarvitset rahaa viipymättä kiireelliseen hankintaan. Palvelumme antaa myös mahdollisuuden ajastaa tilisiirto, mikäli sinulla ei ole kiire.

Yksinkertaisuudessaan kulutusluoton hakeminen etenee näin:

  1. Päätä summa
  2. Valitse kuukausierä
  3. Täytä lainahakemus
  4. Saat päätöksen
  5. Saat kulutusluottosi tilille

Kulutusluoton tarjoaa Saldo.com

Hae lainaa

Kulutusluotto työttömälle

Työttömyys ei ole ehdoton este kaikkien kulutusluottojen ja lainojen saamiselle. Muilta rahoitusalan yrityksiltä lainaa voi saada, vaikka pankista harvemmin myönnettäisiin kulutusluotto työttömälle.

Välttämättä suurimpia luottoja ei työttömille myönnetä, sillä usein säännölliset tulot ovat lainan saamisen edellytyksenä ja takaisinmaksukyvyn osoitus. Mutta kun taloutesi on kunnossa eikä sinulla ole esimerkiksi luottohäiriömerkintää, on sinulla hyvä mahdollisuus saada kulutusluotto, vaikka olisitkin juuri hakuhetkellä työttömänä.

Jos haet työttömänä kulutusluottoa, kannattaa tarkkaan harkita sopivaa summaa. Mieti mihin tarkoitukseen olet lainaa hakemassa, voit valita tarvitsemasi summan 500 € tarkkuudella. Huomaa myös että voit valita taloudelliseen tilanteeseesi sopivan kuukausierän. Vaikka valitsisit pienen kuukausierän, voit maksaa kulutusluottoasi nopeammassa tahdissa takaisin, kun sinulla on siihen mahdollisuus. Voit myös maksaa koko summan kerralla, kun taloudellinen tilanteesi antaa periksi.

Valitse itsellesi sopivat kuukausierät

Voit valita paitsi sopivan summan myös sopivan kuukausierän lainallesi. Kulutuslainaa hakiessasi saat 1 - 4 vaihtoehtoa takaisinmaksulle. Vaihtoehtojen määrä riippuu valitsemasi kulutusluoton määrästä sekä saamastasi henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Esimerkiksi Saldo.comin 1000 - 5000 € kulutusluottojen kuukausierät vaihtelevat 49 - 349 € välillä. Jos haluat maksaa lainaa nopeasti, valitse mahdollisimman suuri erä. Laske kuitenkin millaiseen kuukausierään voit sitoutua.

Jos haluat takaisinmaksun joustavaksi, voit valita pienimmän erän tai erän, jonka tiedät voivasi joka kuukausi maksaa. Sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainaasi takaisin suuremmissa erissä vaikka väliaikaisesti ja lyhentää näin maksuaikaasi. Kulutusluoton voi myös maksaa kerralla takaisin, sinä päätät.

Luoton korko

Kulutusluoton korko on monelle lainaajalle se kulu, jota tarkimmin seuraillaan ja vertaillaan. Kulutusluoton yhteydessä voidaan puhua todellisesta vuosikorosta, nimelliskorosta sekä kuukausikorosta.

Nimelliskorko on yksinkertaisesti lainasi korko. Yleensä puhutaan vuotuisesta nimelliskorosta, joka lasketaan kertomalla kuukausikoron koko vuodelle. Sen kertoman tiedon tarvitset, kun lasket lainallesi todellista vuosikorkoa.

Se, mihin kannattaa aina kiinnittää huomio, on luoton todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko kertoo kaikki luottoon liittyvät kulut ja maksut sekä huomioi takaisinmaksuaikataulun. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan avausmaksu, tilinhoitokulu, kuukausikorko sekä muut luottoon välittömästi liittyvät kulut. Sen perusteella sinun on helppo vertailla erilaisia luottoja keskenään ja valita juuri sinulle sopivan palvelun.

Kulutusluottoa hakiessasi saat meiltä aina henkilökohtaisen lainatarjouksen. Kulutusluottojemme todellinen vuosikorko on alkaen vain 12 % ja se käsittää luoton avausmaksun, tilinhoitokulun sekä koron.

Voit laskea kulujen osuuden valitsemastasi summasta lainalaskuristamme, joka antaa esimerkit erilaisten summien kuluille ja maksuajoille. Esimerkki: haet 3000 € lainan ja valitset 149 € kuukausierät. Kokonaiskustannuksiksi tulee 3725 €. Lainalaskurimme kertoo että näillä summilla korko on tästä summasta 1,35 %, avausmaksu 13,42 % ja muut kulut 4,69 %.

Luoton takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa kulutusluottosi maksuohjelman mukaisissa tasaerissä, mutta voit maksaa toisinaan kuukausierääsi suurempia lyhennyksiä. Voit myös maksaa koko luoton kerralla, jos niin haluat.

Kun haet kulutusluottoa, saat 1 - 4 vaihtoehtoa kulutusluottosi kuukausieriksi. Hakuvaiheessa kannattaa valita se kuukausierä, jonka tiedät voivasi kuukausittain maksaa.

Tasaeräisen kulutusluoton takaisinmaksuohjelmaa on helppo seurata. Joka kuukausi aina maksuohjelman loppuun saakka maksat kuukausittain saman summan samana eräpäivänä. Hakemuksen täytettyäsi tiedät, montako erää maksuohjelmaan kuuluu ja milloin viimeinen eräsi erääntyy.

Jos haluat nopeuttaa kulutusluottosi lyhentämistä, voit maksaa valitsemaasi erää suurempaa lyhennystä ilman erillistä ilmoitusta. Näin voit säästää kulutusluotosi kuluissa, kun laina-aikasi lyhenee.

Jos haluat maksaa kulutusluottosi kokonaan ennen viimeisen erän erääntymistä, voit tehdä sen milloin vain ilman erillistä kulua. Tarkista kuitenkin summa asiakaspalvelustamme, joka kertoo sinulle tarkan summan maksupäivälle.

Kertalaina on edullinen ja nopea arjen ratkaisu

Kertalaina on edullinen ja nopea ratkaisu arjen pienten ja suurten hankintojen rahoitukseen. Voit valita tarpeesi kattavan summan 500 € tarkkuudella. Lainaa hakiessasi voit myös valita tilanteeseesi sopivan kuukausierän sinulle tarjotuista vaihtoehdoista. Kuukausierät riippuvat valitsemastasi summasta. Esimerkiksi suosituimpien 1000 - 5000 € kulutusluottojen kuukausierät ovat 49 - 349 €.

Kertalainaa voit hakea nopeasti ja helposti täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme milloin vain. Palvelu on aina avoinna, joten voit täyttää hakemuksen juuri silloin kun sinulle sopii.

Hakemuksen täyttämisen lisäksi sinun ei tarvitse toimittaa meille tulotositteita tai muita liitteitä. Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto etkä tarvitse takaajia sen hankkimiseen. Mikäli olet tällä hetkellä työtön, ei sekään estä kulutusluoton saamista. Meille riittää että takaisinmaksukykysi on kunnossa.

Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Todellinen vuosikorko lasketaan juuri sinulle sopivaksi. Todellinen vuosikorko on alkaen vain 12 %.

Lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi ja saat kulutusluoton heti tilillesi (klo 7 - 23 välisenä aikana, mikäli niin haluat. Vaihtoehtoisesti voit valita tilisiirron ajatuksen, jolloin kulutusluotto on tililläsi 6 h tai 48 h kuluttua.

Kertalainan takaisinmaksu on yhtä joustavaa kuin sen hakeminen. Voit noudattaa maksuohjelmaasi, jolloin tiedät tarkalleen kuinka monta erää maksat ja milloin viimeinen eräsi erääntyy. Mutta voit myös lyhentää lainaasi nopeammin tai maksaa vaikka kaiken kerralla. Sinä päätät.

Hae kulutusluottoa Saldo.comilta

Hae lainaa