Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa?
Lainaa myönnetään 18-vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää. Lopullisen lainapäätöksen saa täyttämällä lainahakemuksen lainapalvelussamme.
Mistä tiedän onko minulla jo lainasopimus?
Kun kirjaudut pankkitunnuksilla palveluun, näet heti onko sinulla voimassa oleva lainasopimus. Jos olet uusi asiakas eikä sinulla ole lainasopimusta, tunnistautumisen jälkeen sinulta kysytään muutama yksinkertainen kysymys taloudelliseen tilanteeseesi liittyen. Lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi
Miten lainaa haetaan?
Lainaa voit hakea verkkosivujemme kautta täyttämällä lainahakemus. Lainan hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluumme.
Milloin rahaa voi nostaa?
Lainapalvelumme palvelee sinua 24/7. Voit täyttää lainahakemuksen milloin vain, mutta laina maksetaan tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana.
Kuinka nopeasti rahat ovat tilille?
Saat lainan tilille muutamassa minuutissa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Mikäli käytössäsi on S-Pankin tai Ålandsbankenin tili rahat siirretään aina tilillesi 1 - 2 pankkipäivän kuluessa.

Mistä saan laskun maksutiedot, jos laskuni on kadonnut?
Voit kirjautua MySaldoon, mistä löydät laskusi maksutiedot. MySaldossa voit myös maksaa laskusi, jolloin suorituksesi kirjautuu meille nopeammin. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi kertoa sinulle maksutiedot tai lähettää ne tekstiviestinä sinulle.
Pitääkö minun maksaa laskuni, vaikka ne ole saanut sitä?
Kyllä lasku on maksettava, vaikka se ei olisikaan tavoittanut. Jos tiedät että laskun pitäisi tulla sinulle, voit tarkistaa MySaldosta, onko sinulla avoinna olevia laskuja. Voit myös tiedustella asiaa asiakaspalvelustamme, jonka tavoitat numerosta 010 219 5510 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@saldo.com.
Miksi minulle ei myönnetty lainaa?
Yleisimmät syyt kielteiseen päätökseen ovat:
  • Virheellinen hakemus
  • Luottohäiriömerkintä
  • Aikaisemmat takaisinmaksussa esiintyneet ongelmat
  • Riskiarvio estää luoton myöntämisen
Miten saan itselleni lainakiellon?
Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 219 5510 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com ja pyytää lainakieltoa. Pyynnön jälkeen et voi enää käyttää palveluamme.
Miten saan estettyä markkinointiviestien tulemisen puhelimeeni?
Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 219 5510 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com ja pyytää markkinointikieltoa.
Mitä asiakaspalveluun soittaminen maksaa?
Asiakaspalveluumme soittaminen maksaa kiinteästä verkosta 0,08 €/puh + 0,06 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,08 €/puh + 0,17 €/min