Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa?
Lainaa myönnetään 18-vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää ja hänen tulee olla Suomen kansalainen, jolla on vakituinen kotiosoite Suomessa. Lopullisen lainapäätöksen saa täyttämällä lainahakemuksen Laina.com -palvelussa.
Mistä tiedän onko minulla jo lainasopimus?
Kun kirjaudut pankkitunnuksilla palveluun, näet heti onko sinulla voimassa oleva lainasopimus. Jos on, voit nostaa heti rahaa tilillesi. Jos olet uusi asiakas eikä sinulla ole lainasopimusta, tunnistautumisen jälkeen sinulta kysytään muutama yksinkertainen kysymys taloudelliseen tilanteeseesi liittyen. Lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi.
Miten lainaa haetaan?
Lainaa voit hakea verkkosivujemme kautta täyttämällä lainahakemus. Jos sinulla on jo sopimus, voit nostaa rahaa joko Omilta sivuiltasi tai lähettämällä tekstiviesti SALDO SUMMA numeroon 16520 (esim. SALDO 300). Viesti on maksuton.
Milloin rahaa voi nostaa?
Lainapalvelumme palvelee sinua 24/7. Voit täyttää lainahakemuksen milloin vain ja kun sinulla voimassa oleva sopimus, voit nostaa rahaa tilillesi missä ja milloin vain.
Kuinka nopeasti rahat ovat tilille?
Jos valitset pikanoston, saat lainaa tilille muutamassa minuutissa. Myös ensimmäinen nostosi voidaan maksaa tilillesi heti lainapäätöksen saatuasi. Voit myös ajastaa nostosi maksettavaksi tilillesi 6 h tai 48 h kuluessa. Tekstiviestinosto käsitellään aika pikanostona.
Mistä saan laskun maksutiedot, jos laskuni on kadonnut?
Voit kirjautua Omat sivut -palveluun, mistä löydät laskusi maksutiedot. Omien sivujen kautta voit myös maksaa laskusi, jolloin suorituksesi kirjautuu meille nopeammin. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi kertoa sinulle maksutiedot tai lähettää ne tekstiviestinä sinulle.
Pitääkö minun maksaa laskuni, vaikka ne ole saanut sitä?
Kyllä lasku on maksettava, vaikka se ei olisikaan tavoittanut. Jos tiedät että laskun pitäisi tulla sinulle, voit tarkistaa Omilta sivuiltasi, onko sinulla avoinna olevia laskuja. Voit myös tiedustella asiaa asiakaspalvelustamme, jonka tavoitat numerosta 010 219 5510 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@saldo.com.
Miksi minulle ei myönnetty lainaa?
Yleisimmät syyt kielteiseen päätökseen ovat:
  • Virheellinen hakemus
  • Luottohäiriömerkintä
  • Aikaisemmat takaisinmaksussa esiintyneet ongelmat
  • Ikä
  • Arvioinnissa liian alhainen lainanmaksukyky
  • Riskiarvio estää luoton myöntämisen
Miten saan itselleni lainakiellon?
Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 2195 510 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com ja pyytää lainakieltoa. Pyynnön jälkeen et voi enää käyttää palveluamme.
Miten saan estettyä markkinointiviestien tulemisen puhelimeeni?
Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 219 5510 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com ja pyytää markkinointikieltoa.
Mitä asiakaspalveluun soittaminen maksaa?
Asiakaspalveluumme soittaminen maksaa kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkapuhelinverkosta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
010 219 5500 pvm 0,08 € + 0,06 € / min
mpm 0,08 € + 0,17 € / min
asiakaspalvelu@saldo.com
ark7–21 la10–18 su10–18
Autolaina Kulutusluotto Lainaa heti tilille Lainaa ilman vakuuksia Lainaa netistä Lainaa tekstiviestillä Remonttilaina Reissuluotto Takuuvuokra laina Venelaina Lainaa 2000 euroa Lainaa 18-vuotiaalle Yritys Rekisteriseloste Ennakkotiedot Ehdot Laki rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisestä Yksityisyydensuoja