Tietosuoja

Rahanpesu

Laki rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisestä ja selvittämisestä (18.7.2008/503)

Lain mukaan rahoitusalan yrityksen on varmistettava, että sen liiketoiminta ja luotonmyöntötapa on lainmukaista ja etteivät ne ole kytköksissä rikolliseen toimintaan. Rahoitusalan yrityksen on lain mukaan oikeus ja velvollisuus esittää asiakkaille kysymyksiä koskien näiden raha-asioita sekä tarvittaessa varmistaa tarvittavin toimenpitein lainanhakijan henkilöllisyys sekä haetun lainan käyttötarkoitus. Kyseinen laki perustuu EU-direktiiviin ja sisältää rahanpesun ja terrorismin rahoituksen vastaisia toimenpiteitä.

Sääntöjen vaikutus Tact-lainapalvelun asiakkaisiin

Lain mukaan meillä on velvollisuus varmistaa, ettei palveluamme missään tapauksessa käytetä rahanpesuun tai terrorismin rahoittamiseen. Näin ollen lainahakemuksessa, lainahakuprosessin yhteydessä tai muissa yhteyksissä saatamme esittää asiakkaillemme kysymyksiä, joiden tarkoituksena on kartoittaa asiakkaiden lainatarve. Kaikki esittämämme kysymykset perustuvat lakiin ja kaikkia asiakastietoja käsittelemme aina ja poikkeuksetta luottamuksellisesti.

Kaikissa lainaa, lainan hakua ja lainanmyöntämistä koskevissa kysymyksissä voit kääntyä iloisen ja ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 06000 55000 ja sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@tactfinance.fi.