Laina.com on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä

Laina.com-lainan myöntää suomalaisen arjen rahoittaja Saldo

Laina.com on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka kuuluu Tact Group konserniin. Lisää Tact Groupista voit lukea konsernimme sivuilta.

Tact Finance Oyj on perustettu vuonna 2006, mistä saakka se on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla tarjoamalla lainaa hyvään suomalaiseen arkeen. Tavoitteenamme on toimia luotettavana arjen rahoitusratkaisujen tuottajana tilanteissa, joissa arjen, miksei juhlankin, käänteet ja menot kaipaavat joustavaa vararahastoa.

Laina.com on vastuullinen ja luotettava valinta henkilökohtaisissa rahoitusasioissa. Etelä-Suomen Aluehallintovirasto valvoo kuluttajaluottomarkkinoita ja yrityksellemme on myönnetty lupa myöntää kuluttajaluottoja rekisteritunnuksella 2011/PH438A. Rekisteröinnin yhteydessä aluehallintovirasto tarkastaa, että yritys ja sen johto täyttävät edellytetyt ammattitaito- ja muut vaatimukset. Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia, kuluttajaviranomaisten säädöksiä sekä European Coalision for Responsible Credit:n eli ECRC:n vastuullisen luotonannon kriteereitä, joihin kuuluvat muun muassa riittävien ennakkotietojen anto ja luoton ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisämaksua.

Laina.com lainan myöntää Tact Finance Oyj:n Saldo-lainapalvelu. Kaikki konsernimme lainapalvelut ovat palvelleet jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti palvelemaan sekä vanhoja kanta-asiakkaitamme että uusia asiakkaitamme entistä asiakasystävällisemmin. Täysin automatisoitu lainapalvelumme palvelee kaikkia asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Myös asiakaspalvelumme palvelee sinua joka päivä, myös arkipyhinä.

Anna meidän auttaa

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi aina lainan hakemisesta sen takaisinmaksuun asti. Asiakaspalvelumme on auki joka päivä ja palvelee sinua tarvittaessa suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Ota yhteyttä

Avoinna

  • ark7-21
  • la10–18
  • su10–18