Uutisarkisto

2019

Syyskuu

 • Vapun aukioloajat

  Asiakaspalvelumme on avoinna vapunpäivänä 1. toukokuuta kello 10 - 18. Vappuaattona asiakaspalvelumme palvelee 07 - 21. Lainapalvelu on avoinna normaalisti koko vapun ajan. Laina.com toivottaa kaikille riemukasta vappua!

  16

 • MySaldo on avattu, käy tutustumassa!

  Omat sivut on nyt MySaldo, meidän uusi ja entistä helppokäyttöisempi verkkopalvelumme sinulle! MySaldo on vienyt meidät mobiiliaikaan ja tuo palvelumme suoraan taskuusi. Se on nimittäin suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöä varten ja toimii sulavasti kaikilla laitteilla.

  Kirjaudu MySaldoon kuten vanhoille Omille sivuillekin ja huomaat heti eron. Yhdellä vilkaisulla näet nostettavissa olevan saldosi määrän, käytetyn lainan määrän ja käytettävissä olevat lisäpalvelusi. Parilla napautuksella teet tarvittavat nostot tai maksat laskusi. Kaikki lainaasi koskevat tiedot ovat helposti saatavillasi ja laina-asiasi pysyvät vaivatta hallinnassasi.

  Käy tutustumassa MySaldoon ja kerro meille mielipiteesi!

  16

 • Kesän aukioloajat

  Kesä on tullut! Kesän ajaksi asiakaspalvelumme siirtyy kesäaikaan. Palvelemme seuraavasti:

  arkisin klo 8-20

  lauantaisin klo 10-16

  sunnuntaisin klo 12-16

  arkipyhinä (esim. juhannus) klo 12-16

  Lainapalvelumme palvelee normaalisti koko kesän ajan eli 24 h vuorokaudessa joka päivä!

  16

 • 25.5.2017 Helatorstain aukioloajat

  Helatorstaina 25.5. asiakaspalvelumme on avoinna poikkeullisesti klo 12-16. Aukioloaikojemme ulkopuolella voit tarkistaa kaikki lainaasi koskevat asiat (nostovarasi, lainasi määrän, laskusi eräpäivän) Omilta sivuiltasi.

  Lainapalvelumme palvelee normaalisti myös helatorstaina ja Limiittisi on käytettävissäsi 24 h vuorokaudessa.

  16

 • Äitienpäivän aukioloajat 14.5.2017

  Äitienpäivää juhlistetaa tulevana sunnuntaina 14.5. Asiakaspalvelumme palvelee äitienpäivänä poikkeuksellisesti klo 12-16.

  Lainapalvelumme palvelee normaalisti juhlapyhästä huolimatta.

  Oikein hyvää äitienpäivää kaikille ihanille äideille, mummoille, mammoille ja muille äitihahmoille!

  16

 • Vapun aukioloajat ja onnittelut voittajille!

  Arvoimme uudistuneiden sivujemme kunniaksi kaksi 200 € Superlahjakorttia. Onnelliset voittajat ovat:

  Mikko ja Arttu!

  Suuret onnittelut voittajille!

  Vappu kolkuttelee jo ovella ja mehän palvelemme teitä myös vappuna! Lainapalvelumme palvelee normaalisti 24/7 koko vapun juhlinnan ajan ja asiakaspalvelummekin palvelee vappuaattona 30.4. ja vapunpäivänä 1.5. klo 12-16.

  Hauskaa viikonloppua ja juhlallista vappua kaikille!

  16

 • Limiitti uudistuu!

  Limiitti on saanut uuden ja raikkaan ulkomuodon ja toimii nyt entistä paremmin mobiilissa ja muissa päätelaitteissa! Palvelemme sinua edelleen 24/7, mutta vain näppärämmin ja nopeammin kuin ennen.

  Klikkaile sivut läpi ja kerro meille mielipiteesi Uudesta Limiitistä! Ja kun teet nyt nostosi tai avaat Limiittisi perjantaiaamuun 28.4. klo 8.00 mennessä, osallistut 200 € arvoisen Superlahjakortin arvontaan!

  16

2017

Helmikuu

 • Maanantaina 27.2.2017 klo 9–11 palveluissa katkos

  Maanantaina 27.2.2017 klo 9–11 välisenä aikana järjestelmiämme päivitetään, joten palveluissamme on lyhyt katkos. Mahdolliset nostot kannattaa Limiitti-lainalta tehdä hyvissä ajoin ennen maanantaita! Pahoittelemme kovasti tästä katkoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Maanantain aikana palvelu palaa kuitenkin käyttöösi ja nostot onnistuvat normaalisti!

  19