Luottotyyppi: 2 000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 30 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1 894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Muuta laskutustapasi

Suosittelemme valitsemaan laskutustavaksi sähköpostilaskun, mikäli mahdollista. Sähköpostilla lähetettävä lasku on ympäristöystävällinen vaihtoehto ja myös maksuton vaihtoehto perinteiselle paperilaskulle. Sähköinen lasku ei katoa paperinkeräykseen tai huku kotona arkistoihin. Jos paperinen laskusi kuitenkin häviää, löydät kaikki laskusi myös MySaldosta. Jos maksat laskut MySaldossa, kirjautuu maksu meille ja lainallesi lähes reaaliajassa.

Laskutustavan muutos vaikuttaa aina jo seuraavaksi muodostuvaan laskuusi. Jos muutat laskutustapaa sähköpostilaskusta paperilaskuksi, kun sinulla on jo avoin lasku olemassa, ei avointa laskua lähetetä sinulle uudelleen paperisena. Muista tarkistaa että yhteystietosi ovat ajan tasalla kun olet tehnyt muutoksen.

Sinulle tarjotut lisäpalvelut löydät MySaldosta. MySaldossa voit myös aktivoida palveluita tarpeesi mukaan. Laskutustavan muutoksesta syntyy 5 € kulu, joka veloitetaan kuukausilaskujen yhteydessä.

Kirjaudu MySaldoon