saldo-instalment-and-continuous.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Muuta laskutustapasi

Suosittelemme valitsemaan laskutustavaksi sähköpostilaskun, mikäli mahdollista. Sähköpostilla lähetettävä lasku on ympäristöystävällinen vaihtoehto ja myös maksuton vaihtoehto perinteiselle paperilaskulle. Sähköinen lasku ei katoa paperinkeräykseen tai huku kotona arkistoihin. Jos paperinen laskusi kuitenkin häviää, löydät kaikki laskusi myös MySaldosta. Jos maksat laskut MySaldossa, kirjautuu maksu meille ja lainallesi lähes reaaliajassa.

Laskutustavan muutos vaikuttaa aina jo seuraavaksi muodostuvaan laskuusi. Jos muutat laskutustapaa sähköpostilaskusta paperilaskuksi, kun sinulla on jo avoin lasku olemassa, ei avointa laskua lähetetä sinulle uudelleen paperisena. Muista tarkistaa että yhteystietosi ovat ajan tasalla kun olet tehnyt muutoksen.

Sinulle tarjotut lisäpalvelut löydät MySaldosta. MySaldossa voit myös aktivoida palveluita tarpeesi mukaan. Laskutustavan muutoksesta syntyy 5 € kulu, joka veloitetaan kuukausilaskujen yhteydessä.

Kirjaudu MySaldoon