Luottotyyppi: 2 000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 30 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1 894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Maksuvapaa kuukausi

Joustoluotto-asiakkaana voit valita lisäpalveluistamme maksuvapaan kuukauden, kun haluat kuukausimaksuista pientä taukoa tai suunnittelet suurempaa hankintaa, johon tarvitset hiukan enemmän rahaa. Aktivoi maksuvapaa vaikka lomakauden ajaksi ja nauti lomasta suuremmalla budjetilla.

Maksuvapaan kuukauden osalta maksat kuukausilaskustasi pyöreät 0 € eli vapaudut kyseisen kuukauden osalta maksusta täysin. Huomio että korko tämän kuukauden ajalta juoksee kuitenkin normaalisti.

Laskusi voi olla vasta tulossa tai se voi olla jo hiukan myöhässä, kun haet maksuvapaata kuukautta. Laskusi voi myös olla jopa huomautuslasku, voit silti käyttää lisäpalvelua. Kun nyt otat palvelun käyttöösi, vaikuttaa se jo olemassa olevaan laskuusi tai, mikäli sinulla ei ole laskua avoinna, seuraavaksi muodostuvaan kuukausilaskuusi.

Palvelun voit aktivoida 2 kertaa vuoden aikana, mutta kuukaudet eivät voi olla peräkkäiset eikä palvelua voi käyttää heti esimerkiksi lyhennysvapaan kuukauden jälkeen. Muita lisäpalveluita maksuvapaan kuukauden kanssa ei voi käyttää päällekäin.

Kaikki sinulle tarjotut lisäpalvelut löydät MySaldosta. Maksuvapaan kuukauden käyttämisestä veloitetaan 30 € kulu, joka laskutetaan seuraavan laskun yhteydessä.

Kirjaudu MySaldoon