saldo-instalment-and-continuous.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Maksuvapaa kuukausi

Joustoluotto-asiakkaana voit valita lisäpalveluistamme maksuvapaan kuukauden, kun haluat kuukausimaksuista pientä taukoa tai suunnittelet suurempaa hankintaa, johon tarvitset hiukan enemmän rahaa. Aktivoi maksuvapaa vaikka lomakauden ajaksi ja nauti lomasta suuremmalla budjetilla.

Maksuvapaan kuukauden osalta maksat kuukausilaskustasi pyöreät 0 € eli vapaudut kyseisen kuukauden osalta maksusta täysin. Huomio että korko tämän kuukauden ajalta juoksee kuitenkin normaalisti.

Laskusi voi olla vasta tulossa tai se voi olla jo hiukan myöhässä, kun haet maksuvapaata kuukautta. Laskusi voi myös olla jopa huomautuslasku, voit silti käyttää lisäpalvelua. Kun nyt otat palvelun käyttöösi, vaikuttaa se jo olemassa olevaan laskuusi tai, mikäli sinulla ei ole laskua avoinna, seuraavaksi muodostuvaan kuukausilaskuusi.

Palvelun voit aktivoida 2 kertaa vuoden aikana, mutta kuukaudet eivät voi olla peräkkäiset eikä palvelua voi käyttää heti esimerkiksi lyhennysvapaan kuukauden jälkeen. Muita lisäpalveluita maksuvapaan kuukauden kanssa ei voi käyttää päällekäin.

Kaikki sinulle tarjotut lisäpalvelut löydät MySaldosta. Maksuvapaan kuukauden käyttämisestä veloitetaan 30 € kulu, joka laskutetaan seuraavan laskun yhteydessä.

Kirjaudu MySaldoon