saldo-instalment-and-continuous.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Lyhennysvapaa kuukausi

Lyhennysvapaan kuukauden laskustasi maksat vain laskun koron ja kulun osuuden. Pystyt pienentämään yhden kuukauden osalta laskuasi pääoman verran. Lyhennysvapaa sopii hyvin tilanteeseen, jossa haluat hiukan joustoa maksuihisi, mutta haluat kuitenkin maksaa lainastasi sen verran kuin pystyt. Jos olet maksanut lainasi korkoja ja kuluja palvelun aktivoimiseen mennessä jo paljon, voit saada mukavan hengähdyksen budjettiin.

Lisäpalvelun voit aktivoida, vaikka laskusi ei olisi vielä muodostunut tai vaikka laskusi olisi myöhässä. Laskusi voi olla myös huomautuslasku, sekään ei estä palvelun käyttämistä. Kun aktivoit palvelun nyt, vaikuttaa se jo olemassa olevaan laskuusi tai, mikäli sinulla ei ole laskua avoinna, seuraavan kuukauden laskuun.

Lyhennysvapaan kuukauden aikana ei muita palveluita voi aktivoida samanaikaisesti eikä sitä voi ottaa käyttöön esimerkiksi heti maksuvapaan kuukauden jälkeen. Se on kuitenkin käytettävissäsi 2 kertaa vuodessa.

Kaikki sinulle tarjotut lisäpalvelut löydät MySaldosta, missä voit myös aktivoida haluamasi palvelun. Lyhennysvapaan kuukauden käyttöönotosta veloitetaan 10 € kulu, joka laskutetaan seuraavan kuukausilaskun yhteydessä.

Kirjaudu MySaldoon