Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Venelaina

Laina.com venelaina auttaa sinua veneen ja veneilyyn tarvittavien varusteiden hankinnassa. Täyttämällä Laina.comin vaivattoman lainahakemuksen olet askeleen lähempänä veneilyharrastuksen aloittamista. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen 2000€ asti hakemuksen täytettyäsi, ja sen hyväksymällä voit nostaa venelainan tilillesi lähes aina vaikka heti.

Laina.com on turvallinen suomalainen lainakumppani kaikissa hankinnoissasi. Venelainalla voit rahoittaa kaiken harrastukseesi liittyvän joustavasti. Jaat kaikki kustannuksesi helposti hallittaville kuukausierille ja lainaa maksaessasi palaa pääomaa nostettavaksi uusia hankintoja varten.

01

Valitse nostosumma

Valitse ensimmäinen nosto luottorajalta ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.

02

Täytä hakemus

Täytä hakemus huolellisesti, vastauksesi vaikuttavat saamasi lainatarjoukseen. Tarjous ei vielä sido sinua joustoluottoon

03

Rahat tilille hetkessä

Hyväksy tarjous ja saat käyttöösi 500 € tai 2000 € luottorajan.

Venerahoitus kuntoon helpolla nettihakemuksella

Hae lainaa

Venelainaa netistä 2000 € asti

Voit saada venelainaa netistä 2000€ asti Laina.comin sivuilta. Meillä sinun ei tarvitse toimittaa kasottain dokumentteja tai varata aikaa lainaneuvotteluun. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa vain muutamia minuutteja ja lainapäätöksen saat samantien.

Millaiseen käyttöön olet hankkimassa venettä? Veneen hankinnassa erittäin tärkeää on määritellä, millaiseen käyttöön vene ostetaan. Mökkirantojen ajeluun, auringonottoon ja pitkiin päiväretkiin tarkoitetut veneet poikkeavat ominaisuuksiltaan toisistaan paljon.

2000 € saat näppärän käytetyn moottoriveneen mökkiajeluita ja kalaverkkojen laskemista varten, joka on huoleton ja voi jopa reissussa hiukan rähjääntyä. Laina.comin venelainalla hankit oikein hyvän pienen moottoriveneen, jolla teet huolettomia lyhyitä reissuja rantoja pitkin tai käyt kalassa muutaman kaverin kanssa.

Laina.comin venelainan voit käyttää myös veneen käsirahaan tai vaikka veneessä välttämättömien varusteiden hankintaan. Tee lista tarvittavista varusteista, sillä pelkkä menopeli ei suinkaan riitä. Veneen omistajana sinun on huolehdittava siitä, että jokaiselle veneessä matkustavalle on olemassa sopiva pelastusliivi, joka vastaa käyttäjän kokoa. Muita välttämättömiä varusteita ovat palonsammustusvälineet, äyskäri, soutuvälineet ja ankkuri. Näistä kertyy veneen ostohinnan ohelle lisäkustannuksia.

Veneen ostoa ja muiden tarvikkeiden hankintaa varten saat Laina.comilta joustavaa lainaa jopa 2000 € saakka. Lainalaskuri auttaa sinua laskemaan oikean lainasumman, takaisinmaksuajan ja kuukausierät venelainan maksuun.

Joustavan venelainan voit nostaa kerralla kokonaan lähes aina heti lainahakemuksen täytettyäsi. Tai voit nostaa pienemmän summan luottorajasi puitteissa ja jättää loput nostettavissa olevasta lainasta odottamaan uusia hankintoja ja merimatkoja.

Onko veneen osto lainalla järkevää?

Harvalla meistä on säästössä tai muuten ylimääräisenä muutamaa tuhatta euroa veneen ostamista varten. Tavallinen työssäkäyvä perheellinen ei välttämättä pysty säästämään ainakaan kovin nopealla tahdilla veneen hankkimiseen tarvittavaa pottia. Unelma veneestä voi jäädä kummittelemaan haaveisiin ilman sopivaa rahoitusta.

Venelainalla rahoitat unelmasi järkevästi ja nopeasti sekä jaat samalla kustannukset käteville kuukausierille. Venelainan voit saada käyttöösi jos suunnitelmia tehdessäsi ja nostaa sen käyttöösi kun olet valmis tekemään kaupat.

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Takauksia tai vakuuksia venelainan hankkimiseen et tarvitse eikä hakemuksen liitteeksi tarvita tulotositteita. Riittää että tunnistaudut palveluumme verkkopankkitunnuksilla, täytät lainahakemuksen huolellisesti ja maksukykysi on kunnossa.

Kun saat myönteisen lainapäätöksen, voit suunnata venekaupoille vaikka heti, sillä laina on käytettävissäsi samantien. Voit nostaa käyttöösi koko sinulle myönnetyn joustoluoton tai voit nostaa sitä erissä sitä mukaan kun veneen hankinnat vaativat rahoitusta.

Venelainaa voit maksaa kuukausierissä tai kaiken kerralla, oman tilanteesi mukaan. Kuukausierät ovat tyypillisessä 2000 € lainassa maksimissaan 150 €, joten ne on helppo budjetoida menoihin. Voit aina itse päättää maksatko lainaasi nopeammin takaisin suuremmissa erissä tai hyvän hetken tullen koko lainasumman. Lainan takaisinmaksu vapauttaa pääomaa uudelleen käyttöösi ja voit tehdä uusi venehankintoja.

Mitä kannattaa huomioida ennen veneen hankintaa?

Todellisuus ja unelma törmäävät usein veneen hankinnassa. Moni unelmoi romanttisesta purjeveneestä tai auringon ottamisesta jahdin kannella, mutta kumpikaan näistä ei välttämättä toimi veneen varsinaisessa käyttötarkoituksessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Ennen veneen hankkimista on hyvä verrata veneunelmaa ja todellista käyttötarkoitusta. Jos vene on tarkoitus hankkia mökille päiväretkiä varten tai lyhyille matkoille mantereen ja mökin välille, ei suuri luksusvene ole järkevä valinta, vaikka se niin mukava olisikin. Mutta jos veneessä on tarkoitus yöpyä ja tehdä sillä pidempiä reissuja, kannattaa ehdottomasti satsata mukavuuteen.

Purjevene on monen haave, mutta jos et ole purjehtinut vielä päivääkään, kannattaa miettiä olisiko hyvä aloittaa esimerkiksi veneen vuokraamisella kesän ajaksi. Purjevene on haastava kulkuväline, ja vaatii jonkin verran kokemusta ja harjoitusta ennen kuin sillä voi tehdä unelmamatkoja.

Mieti seuraavia kysymyksiä ennen veneen hankintaa:

  • Millaiseen käyttöön vene tulee?
  • Tuleeko vene pitkien matkojen kulkuvälineeksi?
  • Millaista venelainaa pystyt maksamaan?
  • Paljonko haluat sijoittaa veneen hankintaan?
  • Riittääkö käytetty vene?

Kun unelma ja todellisuus on haarukoitu, voit tehdä venelainaa varten budjetin. Miten paljon olet valmis sijoittamaan veneunelmaasi? Tyypillinen ensivene kustantaa tuhannesta tai muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin, eli veneilyn voit aloittaa suhteellisen edullisesti.

Jos sinulla on jo jonkin verran säästöjä, voit täydentää venebudjettiasi joustoluoton avulla jopa 2000 €:lla. Tai voit kuitata veneen käsirahan osuuden lainalla. Laina on käytettävissäsi heti hakemuksen täytettyäsi, joten apu on nopeasti saatavilla ja voit tehdä tarvittavan noston vaikka venekaupan yhteydessä.

Kun käytetty vene riittää tai haluat vain näppärän menopelin pieniin päivämatkoihin, voit rahoittaa veneen hankinnan vaikka kokonaan Laina.comin 2000 € joustoluotolla. Joustoluoton avulla jaat venelainan maksut sopiville kuukausierille, jotka ovat maksimissaan 150 € per kuukausi.

Joustoluotosta saat apuja myös veneen muihin hankintoihin tai esimerkiksi vuosittaisiin katsastuksiin. Lainan takaisinmaksu vapauttaa pääomaa uudelleen nostettavaksi.

Mikä on venelainan korko?

Lainojemme henkilökohtainen hinnoittelu takaa sopivan koron jokaiseen taloudelliseen tilanteeseen. Laina.comilta saat venelainalle henkilökohtaisen lainatarjouksen ja sinulle sopivan hinnan lainalle. Haluamme tarjota sinulle turvallisen maksuohjelman lainalle, joka sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Joustoluoton todellinen vuosikorko on alkaen 49,77 % ja se kattaa kaikki lainaan liitetyt kulut ja korot. Todellisen vuosikoron määrä riippuu sinulle tehdystä lainatarjouksesta sekä nostamastasi lainasummasta. Esimerkiksi 1500 euron lainalle voit saada 56,23 % todellisen vuosikoron. Kun maksat kyseisen summan 12 kuukaudessa takaisin, tulee lainasi kokonaismääräksi vain 1894 €. Vuosikorkoon lasketaan lainan koron lisäksi nostokulu sekä mahdollinen tilinhoitokulu.

Koroissa ja kuluissa voit säästää maksamalla lainaasi maksuohjelmaa nopeammin takaisin. Aina mahdollisuuksien mukaan voit maksaa kuukausierääsi suuremman summan, jolloin lainasi lyhenee nopeammin.

Venerahoitus kuntoon Laina.comilla

Kun on aika toteuttaa venehaaveet, voit käydä tuumasta toimeen Laina.comin avulla. Venerahoitus on kunnossa hetkessä, kun täytä lainahakemuksemme netissä. Suomalainen Laina.com tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa haaveita edullisilla ja nopeilla rahoitusratkaisuilla.

Lainapalvelumme on luotettava ja turvallinen, sillä arvioimme jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti. Tarjoamme aina henkilökohtaisen lainatarjouksen perustuen asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen. Saat meiltä tarpeeseesi ja tilanteeseesi sopivan lainan, jonka saat käyttöösi vaivatta venekauppoja tehdessäsi.

Kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit nostaa venerahoituksen tilillesi veneen ostamisen yhteydessä. Tarvitset lainan nostamiseen vain puhelimesi tai nettiyhteyden. Täytä hakemus ja venehaaveesi on yhden askeleen lähempänä toteutumista.

Venerahoitus kuntoon venelainalla

Hae lainaa