saldo-instalment-and-continuous.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Remonttilaina

Laina.comin remonttilaina on ehdoiltaan joustava ja juuri sinun maksukykyysi sopiva joustoluotto. Saat meiltä aina edullisen ja henkilökohtaisen lainatarjouksen remonttiasi varten. Remontin kustannukset jaat helposti pienemmiksi kuukausittaisiksi maksueriksi.

Lainahakemuksen täytät vaivattomasti remontin missä tahansa vaiheessa, sillä lainapäätöksen saat viipymättä ja samalla rahoitus remonttia varten on tililläsi. Laina.comin jopa 2000 € remonttilaina sopii pieneen pintaremonttiin, sisustuksen päivittämiseen tai pienen kodin uudistukseen.

Mikä on remonttilaina?

Edullinen ja turvallinen Laina.comin remonttilaina on joustoluotto, jota voit käyttää joustavasti remontin edetessä tai jo remontin suunnitteluvaiheessa.

Voit rahoittaa Laina.comin remonttilainan avulla pienen pintaremontin, uusia sisustuksen, päivittää parvekkeen kalusteet tai kohentaa kylpyhuoneen ilmettä.

Remontin edetessä suunnitelmat saattavat muuttua tai rakenteista voi paljastua yllätyksiä. Aluksi kaavailtu remonttibudjetti voi olla riittämätön ja tarvitset lisärahoitusta työn loppuun viemiseksi. Myös tällaisissa tilanteissa saat todella nopeasti avun remonttilainastamme.

Remonttilainaa voit hakea vaivattomasti vaikka kesken remontin, sillä hakemuksen voit täyttää juuri sinulle sopivalla hetkellä netissä.

Saat lainapäätöksen nopeasti riippumatta siitä, missä ja milloin hakemuksesi täytät. Remonttilaina on vakuudeton laina, joten remonttisi ei joudu seisomaan pitkien lainaneuvotteluiden ja käsittelyaikojen takia.

Lainan saat tilillesi jopa muutamassa minuutissa päätöksen saatuasi, jos niin haluat tai jos tarvitset rahoituksen nopeasti.

Remontti on hyvä suunnitella etukäteen ja miettiä remonttikohteelle sopiva budjetti. 1000 € riittää pieneen kohennukseen ja 2000 €:lla voit uusia vaikka useamman huoneen somistuksen.

Remonttilainaa voit hakea juuri sen verran kuin tarvitset ja saat aina sinulle sopivan lainatarjouksen. Laina voidaan maksaa tilillesi kerralla, joten se on kokonaan käytettävissäsi jo lainapäätöksen saatuasi ja voit huoletta aloittaa remontin heti tai jatkaa remonttiasi viipymättä.

Hae joustava remonttilaina

Hae lainaa

Halvin remonttilaina 2000 € asti netistä

Lainojen vertailu kannattaa, sillä halvin remonttilaina ja kallein vastaava laina voivat erota kustannuksiltaan jopa tuhansia euroja. Myös lainojen ehdoissa voi olla suuria eroja. Hyvin suunniteltu remontti on helppo budjetoida ja sille on helppo hakea sinun tarpeisiisi sopiva laina.

Lainan kustannukset riippuvat paljon siitä, millaiseen remonttiin olet lainaa hakemassa. Jos tarvitset lainaa nopeasti, ei halvin remonttilaina välttämättä vastaa tarpeitasi. Edullisimmat lainat ovat yleensä vakuudellisia tai takauksia vaativia lainoja, joiden saamiseksi joudut lainanhakijana panttaamaan omaisuuttasi tai hankkimaan läheisesi henkilötakaajaksi. Tämä voi olla aikaa vievää puuhaa.

Joissakin tapauksissa remontin aloittamisen odottelu tai remontin seisottaminen voivat olla lainaa kalliimpaa. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaaminen täytyy hoitaa nopeasti, jotta ongelma ei kasva ja kustannukset lisäänny.

Uuden vuokra-asunnon hankkimisen yhteydessä budjettia voi rasittaa myös takuuvuokran tuoma lisäkustannus. Mahdollisten sisustus- ja muuttokustannnusten kanssa voi kokonaisbudjetti nousta useisiin tuhansiin euroihin.

Laina.comilta voit hakea edullista lainaa 2000€ asti netistä täyttämällä vaivattoman lainahakemuksen. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka sopii maksukykyysi. Joustoluotto antaa mahdollisuuden maksaa remonttikustannukset osamaksulla pienissä kuukausierissä tai koko remonttilainan kerralla.

Remonttilaina asuntolainan päälle?

Remontoitavan asunnon hankit edullisemmin kuin uudiskohteen tai juuri remontoidun asunnon. Ostohinta voi olla merkittävästi edullisempi, kun olet valmis tekemään hiukan töitä asunnon eteen. Remontoitavan kohteen ostajana varaudu kuitenkin siihen, että työstä koituu kustannuksia ja remonttia varten on varattava oma budjettinsa. Remonttilainan voit sitoa asuntolainaan tai ottaa remonttia varten oman lainan.

Remonttilainan voit ottaa asuntolainan päälle, ja näin kannattaakin tehdä, jos olet tekemässä suurempaa peruskorjausta asuntoon. Isojen korjausten yhteydessä tämä voi olla edullisin ratkaisu. Kun sidot remonttilainasi asuntolainaan, tarkoittaa se, että laina sisällytetään alkuperäiseen asuntolainaan tai otat uuden asuntolainan remonttia varten.

Asuntolaina on yleensä vakuudellinen laina, joten mikäli tarvitset lainaa nopeasti, ei tämä vaihtoehto välttämättä palvele tarvettasi. Nopeammin saat remonttilainaa, kun haet remonttiasi varten tavallista kulutusluottoa tai joustoluottoa, jonka käyttökohteen voit itse nimetä. Luoton voit hakea netistä, eli voit täyttää lainahakemuksen milloin vain ja säästyt erillisiltä lainaneuvotteluilta ja pankkitapaamisilta. Lainapäätöksen saat yleensä hetkessä ja samalla myös rahat tilillesi.

Aina ennen remontin aloittamista kannattaa miettiä tarkkaan, millaista lainaa remonttiasi varten tarvitset. Jos kyseessä on pieni korjailu, jonka haluat tehdä nopealla aikataululla, hae käyttöösi joustava luotto. Jos asuntosi kaipaa suurta peruskorjausta, kannattaa pohtia asuntolainan hakemista.

Kylpyhuoneremontti vai sisustuksen uusiminen?

Remontteja ei kannata ahnehtia liian monta kerralla, vaan jaksottaa työurakka ja samalla myös kustannukset. Liian suuri urakka kuormittaa sekä budjettia että jaksamista.

Laina.comin joustoluotolla voit täydentää olemassa olevaa remonttibudjettia tai voit hakea sen pientä kylpyhuoneremonttia tai sisustuksen uusimista suunnitellessasi. Lainaa hakiessasi voit päättää millaisen summan tarvitset. Laina.comilta voit hakea remonttiasi varten joustoluottoa jopa 2000 €. Lainaa voit nostaa lisää remontin edetessä, mikäli tarvitset.

Pienen tilan sisustaminen voi olla haastavaa, mutta muutamalla muutoksella voit saada ihanaa avaruuden ja tilan tuntua tilaan kuin tilaan. Pieni asunto kannattaa somistaa selkeillä linjoilla ja lasisilla pinnoilla ja jättää reilusti lattiatilaa vapaaksi. Joustoluotto on oivallinen apu juuri tällaisiin pienen budjetin muutoksiin ja somistuksiin. Voit nostaa vain tarvitsemasi määrän kerralla ja tehdä hankintoja maltilla.

Kotia myydessä pienen remontoinnin tekeminen voi nostaa asunnon arvoa huomattavasti. Päivitetty kylpyhuone, uudistetut keittiönkaapit tai sisustuksen siistiminen voivat olla hyvä myyntivaltti. Muutaman sadan euron investointi ja panostus sisustukseen tai kylpyhuoneen ilmeen kohentamiseen voi ihastuttaa ostajat ja lyödä kaupat lukkoon alta aikayksikön.

Remonttilainan korko

Lainalaskurin avulla voit laskea remonttilainasi takaisinmaksuun liittyviä kustannuksia. Korkolaskuri kertoo sinulle esimerkkilaskelman remonttilainan kuluista ja koroista sekä takaisinmaksuajasta.

Lainalaskuri on yleensä hyödyllinen apu, kun haluat vertailla erilaisten summien kustannuksia ja maksuaikoja. Voit verrata kuinka paljon muutaman sadan euron lisäys budjettiin vaikuttaa maksuaikaan tai miten remonttilainan korko muuttuu, kun muutat maksuaikaa hiukan pidemmäksi. Maksuaikaa voit muuttaa muuttamalla kuukausierän määrää.

Laina.com antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen remonttilainan korkoa koskien. Joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,6 %.

Vakuudetonta lainaa unelmien toteuttamiseen

Tarjoamme sinulle vakuudetonta lainaa, jolla voit toteuttaa remonttiunelmasi nopeasti ja vaivattomasti. Laina.comin lainaa saadaksesi et tarvitse vakuuksia etkä henkilötakaajia, joten hakuprosessi on nopea. Vältyt pitkiltä käsittelyajoilta ja paperisodilta, kaikki tapahtuu automaattisesti ja nopeasti netissä. Täytä vain hakemus, saat päätöksen ja voit saada rahat tilillesi muutamassa hetkessä.

Lainapalvelumme avulla voit toteuttaa remontit tai viedä jo aloitetut työt loppuun juuri sellaisessa aikataulussa kuin itse haluat. Saat remonttilainan nopeasti, mikäli remontin tarve on akuutti ja joudut korjaamaan esimerkiksi kosteusvaurioita.

Joustava lainaratkaisumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa remontista aiheutuvat kustannukset sinulle sopiviin kuukausieriin. Voit jo lainaa hakiessasi budjetoida takaisinmaksun ja valita hakemuksessa sinulle sopivat erät. Näin remonttikulut eivät pääse milloinkaan yllättämään sinua.

Toteuta unelmasi remonttilainalla

Hae lainaa