Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa tekstiviestillä

Laina.com joustoluotolta voit nostaa lainaa tekstiviestillä, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus ja joustoluotto käytössäsi. Tekstiviestipalvelumme avulla voit nostaa rahaa pankkitilillesi vaivattomasti äkilliseenkin tarpeeseen.

Joustoluoton avattuasi et tarvitse tietokonetta tai verkkopankkitunnuksiasi lainan nostamiseen enää kertaakaan, jos et niitä halua käyttää. Voit tehdä tarvittavat nostot tekstiviestillä SALDO summa, viestin lähetät numeroon 16520. Esimerkiksi SALDO 400.

01

Nosta lainaa tekstiviestillä

Päätä summa, jonka haluat nostaa joustoluotoltasi. Nostoja voit tehdä luottorajasi puitteissa.

02

Lähetä viesti

Lähetä tekstiviesti SALDO summa numeroon 16520. Esimerkiksi 300 € nostat viestillä SALDO 300.

03

Saat rahat tilillesi

Tekstiviestillä nostettu laina maksetaan tilillesi keskimäärin 5 minuutin kuluessa.

Lainaa tilille 24 tuntia vuorokaudessa

Hae lainaa

Kännykällä rahaa tilille 24/7

Voit nostaa kännykällä rahaa riippumatta siitä missä kuljet ja milloin liikut, kun sinulla on Laina.com joustoluotto. Kun olet täyttänyt lainahakemuksemme ja saanut myönteisen lainapäätöksen, on joustoluottosi aina taskussasi.

Joustoluotto on mukava turvarahasto esimerkiksi matkailijalle: Voit nostaa rahaa tilillesi missä vain kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys ja mahdollisuus tekstiviestin lähettämiseen.

Voit luottaa joustoluottoon myös tilanteessa, jossa tarvitset rahaa nopeasti. Esimerkiksi tilanteessa, jossa autosi jättää sinut tienvarteen ja tarvitset taksikyydin päästäksesi kotiin.

Kännykällä voit nostaa rahaa tilillesi kyytiä varten. Lainapalvelumme on turvanasi ympäri vuorokauden ja voit nostaa tekstiviestillä rahaa tilille 24/7.

Nosta kännykällä rahaa näin:

  1. Päätä summa, jonka tarvitset nyt
  2. Jos nostat esimerkiksi 300, lähetä viesti SALDO 300 numeroon 16520
  3. Raha siirretään tilillesi 5 minuutissa

Toki lainan nostaminen netistäkin onnistuu, kun sinulla on joustoluotto. Jos haluat nostaa lainaa netistä, voit tehdä sen MySaldossa.

Hae joustoluotto ja tee nostot tekstiviestillä 24/7

Hae lainaa

Lainaa tekstiviestillä ilman verkkopankkitunnuksia?

Laina.comin joustoluotolta voit nostaa lainaa tekstiviestillä missä ja milloin vain. Verkkopankkitunnuksiasi tarvitset oikeastaan vain silloin, kun haet ensimmäistä kertaa lainaa Laina.comilta.

Verkkopankkitunnusten avulla tunnistaudut palveluumme, kun aloitat lainahakemuksen netissä.

Kun olet saat myönteisen lainapäätöksen, avataan joustoluotto käyttöösi ja ensimmäinen nosto lainaltasi maksetaan tilillesi. Tämän jälkeen voit tehdä vaikka kaikki nostosi tekstiviestillä.

Ilman voimassa olevaa lainasopimusta et voi nostaa lainaa puhelimella. Tekstiviestipalvelun käyttäminen edellyttää lainahakemuksen täyttämisen sekä myönteisen lainapäätöksen.

Kun joustoluotto on sinulle kertaalleen myönnetty, ei sinun tarvitse täyttää enää uusia lainahakemuksia. Joustoluotto on vapaasti käytettävissäsi ja voit nostaa sms-lainaa pankkitilillesi luottorajasi puitteissa koska vain ja missä vain.

Voit maksaa laskusi, tarkistaa luottorajasi nostovaran ja tehdä ajastetut nostot. MySaldoon kirjautumisessa tarvitset verkkopankkitunnuksesi, joilla voit kirjautua palveluun.

Voinko saada rahaa puhelinlaskulla?

Laina.com ei myönnä lainaa, jota voi maksaa puhelinlaskun yhteydessä tai saada puhelinliittymää vastaan. Lainan nostamiseksi sinulla on oltava luottosopimus ja lainaa voi hakea vain täyttämällä lainahakemus.

Laina.com noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia ja hyvää luotonmyöntötapaa. Kaikkea toimintaamme valvoo Suomen Aluehallintovirasto. Haluamme että asiakkaanamme voit luottaa tarjoamaamme palveluun ja että se palvelu toimii apuna ja tukena arjessa.

Saat meiltä lainaa oman tarpeesi mukaan, mutta vain kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, jonka olet saanut täytettyäsi lainahakemuksen. Kaikki nostosi teet oman luottorajasi puitteissa, eikä lainaa ole mahdollista nostaa, jos nostovaraa ei ole.

Valitse luotettava suomalainen Laina.com

Lainaa hakiessa kannattaa tarkistaa, mistä käsin lainanmyöntäjä ja palveluntarjoaja toimii.

Laina.com kuuluu osaksi suomalaista Tact Finance Oyj:ta. Olemme palvelleet vuodesta 2006 asti yli 500 000 suomalaista asiakasta.

Toimintaamme valvoo Suomen Aluehallintovirasto. Tact Finance Oyj on rekisteröity Luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisteriin rekisteritunnuksella PU261A. .

Arjen hankintoihin avuksi luotettava Laina.com

Hae lainaa