Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

check

Helppo

Tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

fast_forward

Nopea

Rahat voidaan maksaa tilillesi heti klo 7 - 23 välisenä aikana.

lock

Turvallinen

Käytämme pankkitason suojauksia, joten henkilötietosi ovat aina turvassa.

sync

Joustava

Nostat lainaa aina oman tarpeesi mukaan missä ja milloin vain!

euro_symbol

Edullinen

Saat meiltä aina edullisen ja henkilökohtaisen hinnoittelun lainallesi.

Lainaa tilille 24 tuntia vuorokaudessa

Hae lainaa

Lainaa netistä

Arjessa rahantarve saattaa yllättää nopeasti

Nettilaina on nopea ja nykyaikainen tapa rahoittaa esimerkiksi yllättäviä menoja, joihin arjessa silloin tällöin törmää. Saat lainaa netistä yksinkertaisen hakemuksen täyttämällä.

Yksinkertaisimmillaan lainahakemus on silloin kun voit tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja vastaat hakemuksessa esitettyihin kysymyksiin. Näin toimii myös suomalainen Laina.com.

Et tarvitse lainan hakemiseen tulotositteiden tai muiden liitteiden lähettelyä. Tarkistamme luvallasi maksukykysi Asiakastiedon palvelun kautta.

Nettilainan ehdottomia etuja pankkilainaan verrattuna ovat sen nopeus, vaivattomuus, vakuudettomuus ja se, että voit hakea lainaa juuri silloin kun sinulle sopii.

Halvin nettilaina Laina.comilta

Halvin nettilaina valikoimissamme on edullinen kulutusluotto, jonka todellinen vuosikorko on edullisimmillaan vain 12 %. Keskimääräinen kulutusluoton todellinen vuosikorko asettuu 20 % tuntumaan, sillä asiakkaanamme saat meiltä aina henkilökohtaisen lainatarjouksen lainaa hakiessasi. Kulutusluottoa voit hakea sinulle sopivan summan 500 € tarkkuudella.

Kulutusluotto maksetaan aina tilillesi kokonaisuudessaan. Saat koko lainan käyttöösi nettihakemuksen täytettyäsi ja lainapäätöksen saatuasi.

Lainalaskurista voit laskea esimerkit erilaisille kulutusluotoille ja lainojen takaisinmaksuvaihtoehdoille.

Edullisin laina löytyykin aina vertailemalla eri lainatuotteita ja palveluja keskenään.

Nettilaina voi olla myös edullinen joustoluotto, joka on nimensä mukaisesti joustavasti käytettävissä 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Joustoluottona saat 500 € tai 2000 € luottorajan. Joustoluotto on erinomainen ja edullinen ratkaisu kun tarvitset lainaa aina silloin tällöin.

Lainaa voit nostaa tarpeeseesi sopivia summia sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa. Nosta kerralla vaikka 200 € ja jätä loput odottamaan uusia hankintoja. Nostoja voit tehdä netissä tai tekstiviestillä.

Molempia lainoja voit hakea netissä täyttämällä vaivattoman lainahakemuksen. Emme vaadi sinulta tulotositteita tai takauksia vaan riittää että täytät lainahakemuksen huolellisesti ja tarkasti.

Nettilainat ovat pankkilainoja helpompi ratkaisu

Nettilainat voit hakea käyttöösi vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Mikäli tarvitset rahaa esimerkiksi lomamatkalle, niin kätevä reissuluotto rahoittaa villeimmänkin lomaunelmasi.

Tai kenties haluat uusia sisustusta tai tehdä pientä pintaremonttia keittiössäsi? Tähän tarkoitukseen on luotu Laina.comin remonttilaina.

Vaivaton nettilaina säästää sinut pankkineuvotteluilta eikä sen myöntäminen ole sidottu virka-aikoihin. Lainahakemuksen täytät netissä juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Pankkilaina ei välttämättä ole paras ratkaisu ainakaan jos tarvitse lainaa nopeasti. Pankit käsittelevät lainahakemuksia hitaammin kuin rahoitusyhtiöt nettilainahakemuksia.

Saat pikavipin heti tilillesi - eli muutaman minuutin kuluessa lainapäätöksen saatuasi eikä lainahakemuksen täyttämiseenkään kulu kuin hetki.

Nettilainat ovat yleensä vakuudettomia eikä niiden myöntämiseksi vaadita sinulta takauksia toisin kuin pankkilainan yhteydessä. Usein nettilainan haku on niin yksinkertaista että tarvitset hakemuksen täyttämistä varten vain verkkopankkinunnuksesi.

Lainanmyöntäjä voi tarkistaa maksukykysi automaattisesti, sinun luvallasi tietenkin. Laina.comin lainaa hakiessasi sinulta pyydetään lupa automaattiseen tarkistukseen heti lainahakemuksen alussa.

Nettilainojen merkittävin etu on niiden nopeus ja joustavuus verrattuna perinteisiin pankkilainoihin. Kaikki tapahtuu netissä, joka on avoinna ympäri vuorokauden ja riippumatta siitä, onko arki vai pyhä. Näin lainapalvelut ovat aina valmiina palvelemaan sinua juuri silloin kun niitä tarvitset.

Nettilaina on myös turvallinen ratkaisu, sillä lainasopimuksia koskee 14 päivän peruutusoikeus. Lainasopimuksen voit peruuttaa, jos se ei vastaakaan tarpeitasi tai et lopulta tarvitsekaan kyseistä lainaa.

Parhaimmillaan saat päätöksen lainasta heti lainahakemuksen päätteeksi ja hakemasi lainan samalla tilillesi. Voit turvata nettilainan apuun tiukoissa tilanteissa, kun tarvitset pikaisesti apua. Mutta raha-asioissa kannattaa aina olla tarkka, joten harkitse ja vertaile aina silloin kun siihen mahdollisuus.

Nopea laina heti tilille 24/7

Nykyään on mahdollista hakea lainaa 24/7, sillä netissä olevat lainapalvelut eivät ole varsinaisesti koskaan kiinni. Voit hakea lainaa verkossa mihin kellonaikaan tahansa, kun lainahakemus on mahdollista täyttää netissä eikä henkilökohtaisia lainaneuvotteluita tarvitse sopia. Lainaa kannattaa kuitenkin hakea aina harkiten, varsinkin jos haet suurempia summia.

Vuorokauden ympäri palvelevat nettilainat helpottavat raha-asioiden hoitoa, kun voit hakea lainaa juuri silloin kuin sinulla sattuu olemaan sopiva hetki istahtaa alas ja harkita raha-asioita. Et ole sidottu yhden lainanmyöntäjän palveluihin, vaan voit vertailla lainoja omissa oloissasi ja harkita, minkälaisen summan tarvitsisit ja kuinka nopeasti.

Perinteisen kulutusluoton lisäksi nettilaina voi olla käyttöominaisuuksiltaan joustavampi joustoluotto. Joustoluotto muistuttaa luottokorttia joiltakin ominaisuuksiltaan. Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään tietty luottoraja ja, kuten luottokortilta, voit nostaa joustoluotolta rahaa omalle pankkitilillesi oman tarpeesi mukaan. Näin sinulla on mahdollisuus saada nopeasti lainaa tilille 24/7 omalta joustoluotoltasi.

Miksi valita Laina.com nettiluotto?

Laina.com nettiluotto on turvallinen ja luotettava suomalainen lainapalvelu, joka on palvellut suomalaisia jo vuodesta 2008. Palvelumme on aina avoinna sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme.

Tarvittaessa saat lainaa nopeasti tilille 24/7, sillä esimerkiksi joustoluotto on käytettävissäsi aina.

Lainatarjous ei vielä sido sinua lainapalveluumme, mutta lainatarjouksen hyväksyttyäsi voit saada valitsemasi määrän lainaa heti tilille.

Voit valita kerralla tilillesi maksettavan ja suositun kulutusluoton tai joustoluoton, jota voit nostaa tilillesi pienemmissä osissa aina silloin kuin tarvitset. Kulutusluottoa voit saada 1000 € :sta ylöspäin ja joustoluottoa 500 € tai 2000 € luottorajan verran.

Lainapalveluistamme voit hakea kumpaa lainaa tahansa yhdellä yksinkertaisella lainahakemuksella. Joustoluotto on kätevä vaihtoehto, jos haluat säädellä lainasi määrää itse. Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset kerralla suuremman summan. Vinkki: yhdistä lainat Saldon kulutusluotolla ja maksa kaikki lainasi vaivattomasti kohtuullisissa kuukausierissä. Lainojen yhdistäminen säästää vaivaa ja rahaa!

Riippumatta siitä minkä lainan valitset, on hakuprosessi yhtä nopea ja vaivaton. Nettipalvelumme on avoinna joka päivä ja voit hakea lainaa mihin kellonaikaan tahansa. Jos valitset joustoluoton, on oma luottorajasi käytettävissäsi aina. Et tarvitse uusia lainahakemuksia, vaan teet nostoja oman tarpeesi mukaan nettipalvelumme kautta tai tekstiviestillä.

Hae nettilainaa ja täytä vaivaton hakemus tästä!

Hae lainaa