limiitti_hero_4.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudetonta lainaa jopa 10 000 €

SaldoLaina on edullinen laina ilman vakuuksia. Vakuudeton laina on perinteisiä pankkilainoja nopeampi tapa rahoittaa arjen kuluja.

Meiltä voit saada lainaa ilman vakuuksia 10 000€ asti helpolla nettihakemuksella. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja olet valmis hakemaan lainaa.

Et siis joudu panttaamaan autoasi tai muuta omaisuuttasi vakuudeksi, vaan riittää että tulosi ovat vakaat ja maksukykysi kunnossa.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Tarjoamme sinulle lainaa ilman vakuuksia edullisesti ja nopeasti. Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää ja voit saada jopa 10 000 € suuruisen kulutusluoton tilillesi hetkessä. Sinun ei tarvitse toimittaa dokumentteja ja liitteitä lainahakemuksesi kylkiäisenä saadaksesi vakuudetonta lainaa heti tilillesi.

Pankkilainoja varten joudut useimmissa tapauksissa toimittamaan lainaneuvotteluiden jossain vaiheessa vakuuden lainalle tai varmistamaan takaajan lainallesi. Vaikka sinulla olisikin omaisuutta lainasi vakuudeksi tai hyviä takaajia lähipiirissä, on näiden hankkiminen aina vaivalloista ja aikaa vievää.

SaldoLaina on käytettävissäsi muutamassa minuutissa, mikäli tarvitset rahaa nopeasti. SaldoLainan avulla voit tehdä suurempiakin hankintoja ja jakaa helposti niiden kustannukset useammalle kuukausierälle.

check

Helppo

Tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

fast_forward

Nopea

Rahat maksetaan tilillesi heti lain sallimissa puitteissa.

lock

Turvallinen

Käytämme pankkitason suojauksia, joten henkilötietosi ovat aina turvassa.

sync

Joustava

Voit hakea lainaa aina oman tarpeesi mukaan missä ja milloin vain!

euro_symbol

Edullinen

Saat meiltä aina edullisen ja henkilökohtaisen hinnoittelun lainallesi.

Hae lainaa 24/7, lainapalvelu on aina avoinna

Hae lainaa

Voinko saada lainaa ilman palkkatuloja?

Tarjoamme vakuudetonta lainaa kaikille hakijoille, emme siis vaadi sinulta vakuuksia tai takauksia, vaikka sinulla ei olisi säännöllisiä palkkatuloja. Lainahakuprosessi on kaikille hakijoille sama.

Työttömän, osa-aikaisen tai määräaikaisen työntekijän tai opiskelijan voi olla vaikea saada suuria lainoja, sillä suurin osa lainanmyöntäjistä vaatii säännöllisiä kuukausituloja. Yrittäjän tulotkin voivat heitellä kuukausittain huomattavia määriä.

Pankit myöntävät kitsaasti lainaa, mikäli palkkatulot ovat epävarmat tai epäsäännölliset. Varsinkin vakuudetonta lainaa ilman palkkatuloja on vaikea saada. Usein näissä tapauksissa lainanhakija voi joutua esittämään lainalle vakuuden tai hankkimaan takauksen.

Lainapalvelustamme voit saada lainaa, vaikka tulosi olisivatkin epäsäännölliset tai palkkatulot tällä hetkellä puuttuisivatkin. Vakuuden ja takauksen sijaan haluamme varmistaa että maksukykysi on muuten kunnossa.

Suosittelemme, että haet suurimpia lainoja vasta kun palkkatulosi ovat kunnossa ja takaisinmaksu hoituu ongelmitta.

Paljonko saan lainaa ilman takaajia?

Myönnämme aina lainaa ilman takaajia riippumatta valitsemastasi sinulle myönnetyn luoton suuruudesta. Kun haet lainan ilman takaajia, voit joutua ehkä maksamaan hiukan perinteistä pankkilainaa korkeampia kuluja, mutta saat lainan heti tilillesi, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana. Lainahakemuksen täyttäminenkin käy ketterämmin, kun hakemukseen ei tarvitse liittää tositteita tai hyväksyttää takaajia ennen lainan myöntämistä.

Hae meiltä SaldoLaina eli kulutusluotto ilman takausta ja saat vaivatta käyttöösi lainan 1000 € ylöspäin. Valitse 500 € tarkkuudella lainasumma, joka kattaa sen hankinnan, joka sinulla on mielessä. Lainaa hakiessasi voit valita myös talouteesi sopivan kuukausierän ja laina-ajan.

Hae lainaa tilille 24 tuntia vuorokaudessa

Hae tästä

Vakuudettomat lainat, miten ne toimivat?

Vakuudeton laina on akuuttiin tarpeeseen akuutti apu. Se on nopea ja yksinkertainen tapa rahoittaa varsinkin pikaisia tai suuria ostoksia. Aina ei ole mahdollisuutta tehdä hankintoja palkkatulojen turvin ja moni suomalainen rahoittaakin hankinnat kuluttajaluotolla tai muilla lainatuotteilla.

Lainoja ilman vakuuksia voit saada suomalaisen Saldo Financen konsernin lainapalveluista, joihin SaldoLimiitti kuuluu. Vakuudeton kulutusluotto onkin noussut kaikista suosituimmaksi lainatuotteeksi, kiitos sen helppouden ja edullisuuden. Kulutusluotot ovat monissa tapauksissa halvin laina ilman vakuuksia.

Vakuudettomat lainat voi yleensä hakea täyttämällä lainahakemuksen netissä, joten ajanvarauksia henkilökohtaisiin lainaneuvotteluihin ei tarvita eikä lainahakemusten käsittelyyn kulu pankkipäiviä. Lainapäätös voidaan usein antaa samantien mihin kellonaikaan tahansa.

Jos lainalle vaaditaan vakuus, voit saada lainasi hiukan pienemmillä kustannuksilla kuin vakuudettoman lainan. Mutta vakuudeksi, eli pantiksi, joudut nimeämään rahanarvoista omaisuuttasi. Vakuudeksi voidaan vaatia auto, asunto tai muu arvokas omaisuus, jonka arvo voidaan mitata.

Rahavaikeuksien yllättäessä voit joutua luopumaan tuosta omaisuudestasi. Kun valitset vakuudettoman lainan, tällaista vaara ei ole. Toki luottotietosi ovat vaarassa, mikäli jätät lainan kokonaan maksamatta.

Vakuus voi olla myös henkilön antama takaus, eli joudut pyytämään jonkun läheisen takaamaan lainasi maksua. Tällainen lainanhakuprosessi on aikaa vievää ja hankalaakin. Vakuudellinen laina ei tuo apua akuuttiin rahantarpeeseen.

Oikeasta paikasta lainaa hakemalla voit saada vakuudettoman lainan käyttöösi lähes samantien. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu netissä, joten voit hakea lainaa milloin ja missä tahansa, kunhan sinulla on laite, jolla pääset nettiin.

Voit hakea oman tarpeesi täyttävän summan, joka on tililläsi jopa heti lainapäätöksen saatuasi. Lainahakemus voidaan käsitellä viipymättä, jolloin päätöksen saat lainahakemuksen päätteeksi.

Lainaa ilman luottotietoja

Luottotietojen menettäminen vaikeuttaa monia ihan arkipäiväisiäkin toimia. Esimerkiksi vuokra-asunnon tai puhelinliittymän hankkiminen tai tavaroiden ostaminen laskulla voivat muuttua mahdottomiksi. Maksuhäiriömerkintä ei toki koskaan synny huomaamatta, vaan vasta kun lasku tai laskut ovat erääntyneet huomattavasti. Asiakaspalvelumme pyrkii aina muistuttelemaan asiakkaitamme, mikäli laskut unohtuvat.

Voit saada joissakin tapauksissa lainaa ilman luottotietoja. Mikäli luottotiedoissasi on merkintä, mieti aina tarkasti tarvitsetko lainaa ja kuinka paljon sitä tarvitset. Lainasummat eivät välttämättä ole suurimpia lainasummia ja maksuehdot ovat yleensä tiukemmat kuin muissa tapauksissa. Saattaa olla että vakuudellinen luotto tai pieni vakuudeton jää parhaaksi vaihtoehdoksi luottotiedottomalle.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, kannattaa huolehtia siitä että maksat merkinnän aiheuttaneen erääntyneen maksun mahdollisimman nopeasti pois. Kun se on maksettu, tietoihisi merkitään referenssimerkintä, mikä helpottaa taloudellista tilannettasi ja ehkä myös lainan saamista.

Vakuudeton laina heti tilille - SaldoLaina ja SaldoLimiitti

Saldon luottotuote on aina vakuudeton laina. SaldoLaina on kertaluonteinen luotto, jonka saat ilman vakuuksia aina 10 000 € saakka. SaldoLimiitti on joustava vakuudeton laina, jonka saat niin halutessasi heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus.

Miten sitten saada vakuudeton laina heti tilille? Saadaksesi lainatarjouksen vakuudettomalle luotolle, toimi näin:

  • Valitse lainasumma tämän sivun ylälaidasta
  • Täytä lainahakemus
  • Hyväksy lainatarjous
  • Saat rahat tilille jo 5 minuutin sisällä klo 7 - 23 välisenä aikana

Lainapalvelumme palvelee 24/7

Hae lainaa