Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa heti tilille 100 - 2000€

Laina.comilta voit nostaa lainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa. Kun tarvitset taloudellista tukea, voit kääntyä palvelumme puoleen milloin vain.

Vanhana asiakkaana voit nostaa lainaa tilille 24 h vuorokaudessa omalta joustoluotoltasi,

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa milloin vain. Lainahakemuksen voit täyttää kun sinulla on siihen sopiva hetki.

Kun sinulla on jo olemassa oleva joustoluotto, voit käyttää sitä tarpeesi mukaan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

01

Valitse ensimmäinen nostosumma

Valitse ensimmäinen nostosumma luottorajaltasi.

02

Täytä hakemus

Täytä helppo nettihakemus ja saat lainatarjouksen. Tarjous ei sido sinua vielä mihinkään.

03

Rahat tilille vaikka heti

Hyväksy tarjous ja saat nostosumman tilillesi vaikka heti!

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa

Rahaa nopeasti silloin kun tarvitset

Lainapalvelumme etuna on sen joustavuus. Koska palvelu on avoinna 24 h vuorokaudessa kaikkina vuoden päivinä, saat rahaa nopeasti juuri silloin kun sitä tarvitset, kun sinulla on voimassa oleva joustoluottosopimus. Ensimmäinen nosto maksetaan sinulle klo 7 - 23 välisenä aikana.

Laina.comin joustoluotto toimii yhtä nopeasti kuin monille suomalaisille tuttu pikavippi.

Koska kyseessä on joustoluotto, on laina käytettävissäsi aina silloin kun tarvitset. Voit nostaa joustoluotolta rahaa nopeasti omalle tilillesi maksuttomalla tekstiviestillä tai MySaldossa.

Lainaa heti ilman liitteitä jopa 2000€

Pankkien lainaneuvottelut ovat mennyttä aikaa, sillä kiireinen ihminen haluaa hoitaa myös raha-asiansa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kun lähes kaikki palvelut ovat siirtyneet nettiin, on luonnollista että voit nykyään hakea myös lainaa netistä.

Laina.comin joustoluottoa hakiessasi sinun ei tarvitse toimittaa meille yhtään paperista dokumenttia tai liitettä. Saat lainaa heti ilman liitteitä tai vakuuksia.

Tarvitsemme vain sinun lupasi, jotta voimme tarkistaa maksukykysi Asiakastiedon rekisteristä. Tämän lisäksi sinun tehtäväksesi jää vain täyttää lainahakemus huolellisesti. Saat lainatarjouksen antamiisi tietoihin perustuen.

Lainan saamiseen riittää se, että maksukykysi ja luottotietosi ovat kunnossa. Asiakkaanamme saat maksukykyysi perustuvan henkilökohtaisen lainatarjouksen ja hinnoittelun joustoluotollesi.

Kun olet valmis hyväksymään lainatarjouksen on joustoluotto heti käyttövalmis.

Lainaa heti tilille 24h

Rahan tarpeen iskiessä on hyvä, että apu on lähelläsi vaivattomasti ja joustavasti. Laina.comin joustoluotolta saat lainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa sekä arkena että pyhänä vuoden jokaisena päivänä, kun sinulla on voimassa oleva joustoluottosopimus.

Joustoluoton apuun voit turvata missä tahansa tilanteessa ja mihin kellonaikaan tahansa. Sinulle myönnetty luottoraja on vapaasti sinun käytössäsi. Voit nostaa sen kerralla tilillesi tai pienissä erissä.

Nostoja voit tehdä tarpeen tullen tekstiviestillä, jolloin saat nostamasi summan lainaa heti tilille. Voit nostaa myös MySaldossa eli verkkopalvelussamme, jolloin voit valita tilisiirron ajankohdan. Valittavanasi on pikanosto, jolloin saat rahat tilillesi keskimäärin 5 minuutin kuluessa.

Kun sinulla on nostovaraa joustoluotollasi saat lainaa heti tilille milloin vain. Tilisiirrot tapahtuvat automaattisesti reaaliajassa, kun valitset pikanoston tai teet noston tekstiviestillä.

Automaattinen tilisiirto mahdollistaa lainapalvelumme joustavuuden ja ympärivuorokautisen palvelun.

Miksi valita Laina.com?

Laina.com on luotettava suomalainen rahoitusalanpalvelu, joka on kehittänyt joustavia arkea helpottavia lainapalveluita jo kymmenen vuoden ajan.

Laina.com kuuluu Tact Finance Oyj:hin, joka on yksi Suomen ensimmäisiä ja vanhimpia yksityisiä kuluttajaluottoyrityksiä. Kaikkien Laina.comin lainojen myöntäjänä toimii konsernimme Saldo-palvelu.

Valitse Laina.com koska:

  • Saat juuri sinulle sopivan lainatarjouksen
  • Saat lainapäätöksen välittömästi
  • Voit nostaa lainaa tilille 24 h
  • Voit nostaa lainaa juuri niin paljon kuin haluat
  • Yrityksemme on luotettava suomalainen toimija

Joustoluotto käytössäsi 24 h vuorokaudessa

Hae lainaa