Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa heti tilille

Laina.comilta voit hakea lainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa. Kun tarvitset taloudellista tukea, voit kääntyä palvelumme puoleen milloin vain. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme, sekä uusia että vanhoja asiakkaita, vuoden jokaisena päivänä joustavasti ympäri vuorokauden.

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa milloin vain. Lainahakemuksen voit täyttää kun sinulla on siihen sopiva hetki. Ja kun sinulla on jo olemassa oleva joustoluotto, voit käyttää sitä tarpeesi mukaan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Saat palvelustamme lainatarjouksen aina muutamassa minuutissa. Itse tarjous ei sido sinua mihinkään, mutta kun hyväksyt tarjouksemme, saat lainaa heti tilille jos haluat. Tarjoamme sinulle jopa 2000 € joustoluottoa, jota käytät arjessa joustavasti.

01

Valitse ensimmäinen nostosumma

Valitse ensimmäinen nostosumma luottorajaltasi.

02

Täytä hakemus

Täytä helppo nettihakemus ja saat lainatarjouksen. Tarjous ei sido sinua vielä mihinkään.

03

Rahat tilille vaikka heti

Hyväksy tarjous ja saat nostosumman tilillesi vaikka heti!

Hae lainaa heti tilille 24 h

Hae lainaa

Rahaa nopeasti silloin kun tarvitset

Lainapalvelumme etuna on sen joustavuus. Koska palvelu on avoinna 24 h vuorokaudessa kaikkina vuoden päivinä, saat rahaa nopeasti juuri silloin kun sitä tarvitset.

Laina.comin joustoluotto toimii yhtä nopeasti kuin monille suomalaisille tuttu pikavippi.

Käsittelemme lainahakemuksia ympäri vuorokauden. Uutena asiakkaana voit täyttää hakemuksen vaikka työpäivän jälkeen tai aikaisin aamusta ja saada lainapäätöksen hakemuksesi päätteeksi riippumatta kellonajasta.

Lainahakemuksen täyttämiseen ei kulu kuin muutama minuutti, joten tarvitset vain hetken aikaa ja verkkopankkitunnuksesi lainan hakemiseen. Valintasi mukaan saat rahaa nopeasti tilille jo hakemuksen täytettyäsi. Lainatarjous, lainapäätös ja raha on mahdollista saada yhdellä istumalla, kun saamasi lainatarjous on mielesi mukainen ja voit hyväksyä sen heti. Ensimmäinen nosto voidaan maksaa tilille päätöksen yhteydessä.

Koska kyseessä on joustoluotto, on laina käytettävissäsi aina silloin kun tarvitset. Voit nostaa joustoluotolta rahaa omalle tilillesi maksuttomalla tekstiviestillä tai MySaldossa.

Jos et käytä joustoluottoa, ei se aiheuta sinulle mitään kustannuksia ja voit pitää sitä arjen tukena, jos joskus satut tarvitsemaan sitä jälleen. Voit luottaa siihen, että joustoluotolta saat rahaa nopeasti tarpeen tullen.

Lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia

Laina.comin tarjoaa lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainahakemus on helppo täyttää eikä sen liitteeksi tarvitse toimittaa tulotositteita, palkkakuitteja tai muita dokumentteja. Maksukykysi tarkistetaan luvallasi Asiakastiedon rekisteristä ja henkilökohtaisen lainatarjouksen saat rekisteritietoihin ja lainahakemuksessa antamiisi tietoihin perustuen. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi palveluumme tunnistautumista varten.

Lainahakemuksessa sinulta kysytään tietoja taloudelliseen tilanteeseesi liittyen. Tiedustelemme sinulta muun muassa perheesi kokoa, kuukausituloja, työtilannetta ja omaisuuteesi liittyviä tietoja. Kaikki meille antamasi tiedot käsitellään aina luottamuksellisesti eikä niitä välitetä ulkopuolisille tahoille. Laina.com on kuuluu rekisteröityneisiin luotonmyöntäjiin, joiden toimintaa valvoo ja turvaa Aluehallintovirasto.

Ilman vakuuksia myönnetty laina on käytössäsi nopeammin kuin perinteinen pankkilaina. Lainahakemuksesi voidaan käsitellä automaattisesti etkä joudu odottamaan päätöstä tai näkemään vaivaa vakuuksien ja takauksien hankkimiseksi.

Kun joustoluotto on kerran sinulle myönnetty, on se vapaasti käytettävissäsi aina. Voit tehdä nostoja omaan tahtiisi sinulle myönnettyyn luottorajaan asti. Uusia lainahakemuksia sinun ei tarvitse täyttää, sillä lainan takaisinmaksun yhteydessä palautuu luottorajalle nostettavissa olevaa rahaa.

Valitse vakuudeton laina:

  • Vältyt paperisodalta ja odottelulta
  • Lainahakemus on helppo täyttää
  • Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi
  • Saat lainapäätöksen hetkessä
  • Laina on samantien käytössäsi

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Pankkien lainaneuvottelut ovat mennyttä aikaa, sillä kiireinen ihminen haluaa hoitaa myös raha-asiansa ajasta ja paikasta riippumatta. Kun lähes kaikki palvelut ovat siirtyneet nettiin, on luonnollista että voit nykyään hakea myös lainaa netistä.

Netissä toimivien lainapalveluiden toimintatavoissa on paljon eroja. Osa palveluista edellyttää palkka- ja tulotositteiden tai muiden dokumenttien lähettämistä ennen kuin voi antaa sinulle lainapäätöksen. Tositteiden skannaaminen, liittäminen ja lähettäminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää puuhaa.

Laina.comin joustoluottoa hakiessasi sinun ei tarvitse toimittaa meille yhtään paperista dokumenttia tai liitettä. Saat lainaa netistä pankkitunnuksillasi, joiden avulla tunnistaudut palveluumme. Tarvitsemme vain sinun lupasi, jotta voimme tarkistaa maksukykysi Asiakastiedon rekisteristä. Tämän lisäksi sinun tehtäväksesi jää vain täyttää lainahakemus huolellisesti. Saat lainatarjouksen antamiisi tietoihin perustuen.

Lainan saamiseen riittää se, että maksukykysi ja luottotietosi ovat kunnossa. Asiakkaanamme saat maksukykyysi perustuvan henkilökohtaisen lainatarjouksen ja hinnoittelun joustoluotollesi. Kun olet valmis hyväksymään lainatarjouksen on joustoluotto heti käyttövalmis.

Jatkossa saat lainaa netistä verkkopankkitunnuksillasi, joiden avulla voit kirjautua MySaldoon. Lainaa voit nostaa luottorajasi puitteissa vapaasti aina kun haluat.

Lainaa heti tilille 24h

Rahan tarpeen iskiessä on hyvä, että apu on lähelläsi vaivattomasti ja joustavasti. Laina.comin joustoluotolta saat lainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa sekä arkena että pyhänä vuoden jokaisena päivänä.

Joustoluoton apuun voit turvata missä tahansa tilanteessa ja mihin kellonaikaan tahansa. Sinulle myönnetty luottoraja on vapaasti sinun käytössäsi. Voit nostaa sen kerralla tilillesi tai pienissä erissä.

Nostoja voit tehdä tarpeen tullen tekstiviestillä, jolloin saat nostamasi summan lainaa heti tilille. Voit nostaa myös MySaldossa eli verkkopalvelussamme, jolloin voit valita tilisiirron ajankohdan. Valittavanasi on pikanosto, jolloin saat rahat tilillesi keskimäärin 5 minuutin kuluessa. Ajastetuista nostoista voit valita 6 h- tai 48 h -noston, jolloin laina on tililläsi 6 h tai vaihtoehtoisesti 48 h kuluttua.

Kun sinulla on nostovaraa joustoluotollasi saat lainaa heti tilille milloin vain. Tilisiirrot tapahtuvat automaattisesti reaaliajassa, kun valitset pikanoston tai teet noston tekstiviestillä. Automaattinen tilisiirto mahdollistaa lainapalvelumme joustavuuden ja ympärivuorokautisen palvelun.

Miksi valita Laina.com?

Laina.com on luotettava suomalainen rahoitusalanpalvelu, joka on kehittänyt joustavia arkea helpottavia lainapalveluita jo kymmenen vuoden ajan. Laina.com kuuluu Tact Finance Oyj:hin, joka on yksi Suomen ensimmäisiä ja vanhimpia yksityisiä kuluttajaluottoyrityksiä. Kaikkien Laina.comin lainojen myöntäjänä toimii konsernimme Saldo-palvelu.

Palvelumme tarjoaa ketteriä ja joustavia vaihtoehtoja perinteisille pankkipalveluille ja kalliille pikalainoille. Laina.comilta saat käyttöösi jopa 2000 € joustoluoton, jonka käytöstä voit itse päättää tekemällä nostoja vain silloin kuin tarvitset ja vain sellaisia summia, joita itse haluat nostaa. Jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu asiakkaan todennettuun maksukykyyn.

Lainan takaisinmaksusta olemme halunneet tehdä mahdollisimman turvallisen ja helpon. Lainan takaisinmaksun voit suorittaa kuukausierissä, joille olemme asettaneet minimi- ja maksimirajat. Riippumatta avoin lainasi määrästä, on tyypillisen 2000 € lainan kuukausierä maksimissaan 150 €. Mikäli avoimen lainasi määrä on pieni, on kuukausierä 15 % lainan määrästä. Minimissään erä voi olla vain 50 € kuukaudessa.

Valitse Laina.com koska:

  • Saat juuri sinulle sopivan lainatarjouksen
  • Saat lainapäätöksen välittömästi
  • Voit nostaa lainaa tilille 24 h
  • Voit nostaa lainaa juuri niin paljon kuin haluat
  • Yrityksemme on luotettava suomalainen toimija

Joustoluotto käytössäsi 24 h vuorokaudessa

Hae lainaa