limiitti_hero_4.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Lainaa heti tilille 100 - 10 000€

Meiltä voit hakea lainaa 24 h vuorokaudessa. Kun tarvitset taloudellista tukea, voit kääntyä palvelumme puoleen milloin vain. Lainapalvelumme on aina avoinna.

Voit hakea lainaa milloin vain. Lainahakemuksen voit täyttää kun sinulla on siihen sopiva hetki.

01

Valitse laina

Valitse summa tarpeesi mukaan.

02

Täytä hakemus

Täytä helppo nettihakemus ja saat lainatarjouksen. Tarjous ei sido sinua vielä mihinkään.

03

Rahaa heti tilille

Hyväksy tarjous ja saat heti lainaa tilille klo 7 - 23 välisenä aikana.

Hae rahat tilille heti

Hae lainaa

Luotto heti tilille silloin kun tarvitset

Lainapalvelumme etuna on sen joustavuus. Koska palvelu on avoinna 24 h vuorokaudessa kaikkina vuoden päivinä, voit hakea lainaa nopeasti juuri silloin kun sitä tarvitset. Saat aina rahat heti tilille klo 7 - 23 välisenä aikana.

SaldoLimiitti eli joustoluotto sen sijaan toimii kuin monille suomalaisille tuttu pikavippi.

Koska kyseessä on joustoluotto, on laina käytettävissäsi aina silloin kun tarvitset. Kun sinulla on SaldoLimiitti voit nostaa lainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa. Voit nostaa joustoluotolta esimerkiksi lainaa 2000 € heti omalle tilillesi maksuttomalla tekstiviestillä tai MySaldossa.

Lainaa heti ilman liitteitä jopa tuhansia

Pankkien lainaneuvottelut ovat mennyttä aikaa, sillä kiireinen ihminen haluaa hoitaa myös raha-asiansa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kun lähes kaikki palvelut ovat siirtyneet nettiin, on luonnollista että voit nykyään hakea myös lainaa netistä.

SaldoLainaa hakiessasi sinun ei tarvitse toimittaa meille yhtään paperista dokumenttia tai liitettä. Saat lainaa heti ilman liitteitä tai vakuuksia.

Tarvitsemme vain sinun lupasi, jotta voimme tarkistaa maksukykysi Asiakastiedon rekisteristä. Tämän lisäksi sinun tehtäväksesi jää vain täyttää lainahakemus huolellisesti. Saat lainatarjouksen antamiisi tietoihin perustuen.

Lainan saamiseen riittää se, että maksukykysi ja luottotietosi ovat kunnossa. Asiakkaanamme saat maksukykyysi perustuvan henkilökohtaisen lainatarjouksen ja hinnoittelun lainallesi.

Kun olet valmis hyväksymään lainatarjouksen on SaldoLaina heti käyttövalmis.

Lainaa heti tilille 24h - Valitse SaldoLimiitti

Jos tarvitsetkin joustavampaa ja pienempää lainaa kuin kertaluonteinen SaldoLaina, voit valita SaldoLimiitin, joka on joustavasti käytettävissäsi ja saat pikalainaa heti tilille 24 h vuorokaudessa.

Rahan tarpeen iskiessä on hyvä, että apu on lähelläsi vaivattomasti ja joustavasti. SaldoLimiitiltä sinulla on mahdollisuus saada laina heti tilille 24 h vuorokaudessa sekä arkena että pyhänä vuoden jokaisena päivänä, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus.

SaldoLimiitin apuun voit turvata missä tahansa tilanteessa ja mihin kellonaikaan tahansa. Sinulle myönnetty luottoraja on vapaasti sinun käytössäsi. Voit nostaa sen kerralla tilillesi tai pienissä erissä.

Nostoja voit tehdä tarpeen tullen tekstiviestillä, jolloin saat nostamasi summan lainaa heti tilille. Tai voit nostaa rahaa myös MySaldossa eli verkkopalvelussamme. Saat rahat tilillesi keskimäärin 5 minuutin kuluessa.

Kun sinulla on nostovaraa SaldoLimiitillä, saat lainaa heti tilille milloin vain. Tilisiirrot tapahtuvat automaattisesti reaaliajassa.

Automaattinen tilisiirto mahdollistaa lainapalvelumme joustavuuden ja ympärivuorokautisen palvelun.

Miksi valita lainapalvelumme?

Saldo on luotettava suomalainen rahoitusalanpalvelu, joka on kehittänyt joustavia arkea helpottavia lainapalveluita jo kymmenen vuoden ajan.

Saldo kuuluu Saldo Finance Oyj:hin, joka on yksi Suomen ensimmäisiä ja vanhimpia yksityisiä kuluttajaluottoyrityksiä. Sekä SaldoLainan että SaldoLimiitin myöntäjänä toimii konsernimme Saldo-lainapalvelu.

Valitse SaldoLaina koska:

  • Saat juuri sinulle sopivan lainatarjouksen
  • Saat lainapäätöksen välittömästi
  • Voit hakea lainaa tilille 24 h
  • Voit hakea lainaa juuri niin paljon kuin haluat
  • Yrityksemme on luotettava suomalainen toimija

Lainapalvelu avoinna 24 h vuorokaudessa

Hae lainaa