limiitti_hero_4.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Saldon SaldoLimiitti tarjoaa 500 euroa lainaa

SaldoLimiitti eli Saldon joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden nostaa pienempiä lainoja. SaldoLimiitiltä saat lainaa 500 € nopeasti ja vaivattomasti yleensä jo lainahakemuksen yhteydessä. Jos sinulla on jo olemassa oleva lainasopimus ja SaldoLimiitti käytettävissäsi, voit siirtää 500 euron lainan tilillesi tekstiviestillä tai MySaldossa.

Joustoluotto eli SaldoLimiitti on 2000 euron suuruinen laina, jolta voit nostaa rahaa tilillesi tarvitsemasi määrän. Laina on aina käytettävissäsi, kun olet sen kerran avannut käyttöösi. Voit nostaa rahaa oman aikataulusi mukaisesti milloin vain sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Hae nopealla nettihakemuksella lainaa 500 €!

Hae SaldoLimiittiä

Lainaa 500 € heti tilille - ilman vakuuksia

SaldoLimiitin joustavaa ja vakuudetonta lainaa voit hakea yksinkertaisella nettihakemuksella ja välttää dokumenttien lähettelyn ja takaajien sekä vakuuksien hankkimisen. Lainapäätöksen voimme antaa sinulle heti lainahakemuksesi päätteeksi ja voit saada lainaa heti tilillesi tarvitsemasi määrän klo 7 - 23 välisenä aikana. Ensimmäinen nostosi voi olla suuruudeltaan 100 euroa, 200 euroa, 500 euroa tai vaikka koko sinulle myönnetty luottoraja.

Voit nostaa kaikki pikavipit missä ja milloin vain, kun olet kerran täyttänyt lainahakemuksen ja saanut myönteisen lainapäätöksen. Rahan siirtäminen omalle tilillesi on jatkossa sujuvaa, sillä uusia lainahakemuksia sinun ei tarvitse tehdä kun taas tarvitset hiukan joustovaraa arkeesi.

Voit nopeasti nostaa vaikka 500 euron lainan tilillesi kirjautumalla MySaldoon, missä voit tarkistaa nostettavissa olevan lainasi määrän. MySaldon toimii kaikilla päätelaitteilla ja on erittäin mobiililaitteita suosivan luotettava kumppani.

Jos sinulla ei ole pääsyä verkkoon tai luotat enemmän perinteisiin menentelmiin, voit tehdä tarvittavat nostot SaldoLimiitiltä tekstiviestein. Tee 500 euron lainan siirto tilillesi viestillä SALDO 500 ja lähetä viesti numeroon 16520. Tekstiviestillä tekemäsi nostot siirretään aina heti tilillesi eli saat rahat keskimäärin 5 minuutin kuluessa.

500 euroa nopeasti tilille 24 tuntia vuorokaudessa

Tarjoamme lainapalveluita käyttöösi nopealla ja joustavalla aikataululla. Tarvittaessa saat haluamasi lainan nopeasti tilillesi juuri silloin kun sitä tarvitset. Täysin automatisoitu lainaprosessimme palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa, joten voit nostaa rahaa joustoluotoltasi milloin vain. Laina.comin nettihakemus sekä MySaldo -palvelu toimivat sujuvasti kaikilla pääte- ja mobiililaiteilla. Tarvitset vain pääsyn verkkoon ja palvelu on käytössäsi!

Esimerkiksi voit nostaa 500 euroa nopeasti valitsemalla lainavalikosta ensinostoksesi 500 euron summan ja täyttämällä lainahakemuksen. Valitsemasi laina voidaan yleensä maksaa tilillesi jopa 5 minuuttissa lainapäätöksen saatuasi. Uusia nostoja voit tehdä yhtä nopeasti omalta joustoluotoltasi MySaldossa sekä tekstiviestillä.

Palvelumme avainsanoja ovat nopeus, joustavuus, helppous ja luotettavuus. Laina.com kuuluu Saldo Finance Oyj:hin, joka on rekisteröitynyt luotonmyöntäjä ja toimii Suomen aluehallintoviraston valvonnassa.

Luotettava, nopea ja joustava - Saldo

Hae SaldoLimiittiä