limiitti_hero_4.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Lainaa 2000 euroa

Lainapalvelumme tarjoaa arjen haaveisiin ja kuluihin lainaa 2000 euroa. Voit saada edullisen kulutusluoton käyttöösi täyttämällä lainahakemuksen, jonka kysymyksiin vastaat muutamassa minuutissa. Lainatarjous on henkilökohtainen ja lainapäätöksen saat heti hakemuksen päätteeksi.

Täytä lainahakemus kun sinulla on hetki aikaa, hakemuksen täyttämiseen et tarvitse kuin verkkopankkitunnuksesi. 2000 euron lainan saat tilillesi heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Kun haet lainaa 2000 euroa, voit valita kolmesta kuukausierästä ja maksuajasta sinulle sopivan vaihtoehdon. Kuukausierät ovat 59 €, 69, 79 €, 89 € ja 99 €.

Hae edullinen 2000 euron laina meiltä!

Hae lainaa

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Saat rahat tilille yleensä lainapäätöksen yhteydessä eli heti kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut myönteisen lainapäätöksen. Tarjoamme tarvittaessa nopean avun kaikkiin rahoitushaasteisiin ja -tarpeisiin.

Lainahakemuksen täyttäminen käy nopeasti. Hakemus sisältää muutaman helpon ja yksinkertaisen kysymyksen, joilla kartoitetaan maksukykyäsi ja taloudellista tilannettasi. Jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lainahinnoittelun, joten vastaa lainahakemuksen kysymyksiin huolellisesti.

Hakemuksessa antamasi tiedot riittävät meille lainatarjouksen ja lainapäätöksen antamiseen. Näiden tietojen lisäksi tarkistamme maksukykysi Asiakastiedon ylläpitämästä rekisteristä sinun luvallasi. Tulotositteiden ja palkkakuittien tai muiden dokumenttien liittäminen hakemukseen on tarpeetonta.

Koska SaldoLaina eli kulutusluotto on vakuudeton laina, säästyt vakuuksien ja takauksien hankkimiselta etkä joudu odottamaan useita päiviä lainahakemuksesi käsittelyä. Lainapäätös on valmis, kun olet täyttänyt hakemuksen.

Kulutusluotto on kätevä ja edullinen taloudenhallinnan apuri, sillä voit määritellä itse lainasi maksuajan. Saat tilillesi 2000 euron lainan, jonka voit käyttää mihin haluat ja maksaa takaisin sinulle sopivan laina-ajan puitteissa.

Lainaa hoidat MySaldo-palvelumme kautta. MySaldo on ulottuvillasi aina kun sinulla on pääsy nettiin. MySaldon kautta voit maksaa lyhennyksesi ja tarkistaa, paljonko sinulla on lainaa jäljellä.

Miten maksan lainan takaisin?

Kulutusluoton maksut on helppo allakoida kuukausimenoihin eikä kuukausierän määräkään pääse koskaan yllättämään sinua. Suuret menot on helppo jakaa pienemmille kuukausierille SaldoLainan avulla, mutta voit aina halutessasi maksaa myös koko lainan kerralla. Sinun ei tarvitse vielä lainan hakuvaiheessa päättää, miten lainaasi maksat, vaan voit jokaisen kuukausierän kohdalla päättää maksusta sen hetkisen tilanteesi mukaan.

Kuukausierät erääntyvät 30 päivän välein ja lasku lähetetään aina 14 päivää ennen eräpäivää paperisena tai sähköpostilla valitsemasi laskutustavan mukaan. Kaikki laskusi ovat myös MySaldossa. Voit myös maksaa laskut MySaldossa, jolloin maksut kirjautuvat meille nopeammin, jopa reaaliajassa.

Eräpäivä määräytyy lainan hakemisajankohdan mukaan. Ensimmäinen eräpäivä on 30 päivän kuluttua hakupäivästä.

Tyypillinen 2000 euron laina on kuukausieriltään hyvin kohtuullinen. Kuukausierän määrän voit päättää lainahakemusta täyttäessäsi. Sinulle annetaan 5 tarjousta, joista voit valita sinulle sopivimman. 2000 euron lainan kuukausierä on 59 – 99 € ja voit aina lyhentää lainaasi maksamalla tätä suuremman summan mahdollisuuksiesi mukaan.

2000 euron lainasta on moneksi

2000 euron laina toteuttaa monta haavetta ja unelmaa. Laina auttaa myös kiperissä tilanteissa ja jokapäiväisessä elämässä eteen tulevissa haasteissa. SaldoLainan 2000 euron lainaa voit käyttää vaikka pieneen remonttiin tai lomamatkaan.

SaldoLainalla voit toteuttaa haaveesi uudesta asunnosta. Takuuvuokra ei ole esteenä asunnon vaihtamiselle, kun 2000 euron laina kattaa helposti 1 - 2 kuukauden vuokratakuun.

Ja loput voit käyttää vaikka muutosta aiheutuviin kuluihin. Kulutusluoton avulla muutto uuteen asuntoon käy vaivattomasti, kun kustannat sillä muuttoauton vuokran tai palkkaat kantoapuja. Puhumattakaan uuden asunnon kalustamisesta.

Kun matkakärpänen puree ja loma on edessä, voit toteuttaa matkasuunnitelmasi ja sijoittaa 2000 euron lainasi matkustukseen. Tällaisella summalla pääset helposti kiertämään Eurooppaa muutamaksi viikoksi ja pääset nauttimaan kaikista Euroopan kulttuurikaupunkien helmistä ja hvyästä ruuasta. Tai jos olet enemmän rantalomatyyppiä, voit suunnata 2000 eurolla pariksi viikoksi etelän rantalomakohteisiin, joissa aurinko hellii ja elämä on rentoa.

2000 euron lainalla voit helliä myös niitä sinulle kaikkein rakkaimpia ihmisiä lähelläsi. Voit hankkia elämäsi tärkeimmälle henkilölle sen lahjan, josta tiedät hänen haaveilleen jo pitkän aikaa. Se voi olla ihana koru, matka tai vaikka illanvietto kaikilla herkuilla. Edullinen 2000 euron laina kattaa pienet ja suuremmatkin haaveet.

Työttömälle lainaa 2000 euroa?

Työttömyys ei ole este 2000 euron lainan saamiselle. Vaikka tasaiset tulot ovat yleensä lainan saamisen edellytys, ei työttömyys estä lainatarjousta kun maksukykysi on muuten kunnossa. Luottotietojesi on myös oltava kunnossa, jotta laina voidaan sinulle myöntää.

Kulutusluoton takaisinmaksua on hyvä miettiä jo siinä vaiheessa, kun olet hakemassa lainaa, varsinkin jos olet lainan hakemisen hetkellä työttömänä. Maksimissaan tyypillisen 2000 euron lainan kuukausierät ovat maksimissaan 99 euroa. Mutta voit lainaa hakiessasi valita, millaista maksuaikataulua haluat noudattaa. Valitse erä, jonka varmasti pystyt kuukausittain suorittamaan.

Miksi valita suomalainen SaldoLaina?

Suomalainen SaldoLaina on osa Saldoa, joka kuuluu Saldo Finance Oyj:öön. Saldo Finance Oyj on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo yli kymmenen vuotta. Yrityksemme on yksi ensimmäisistä ja vanhimmista suomalaisista yrityksistä kotimaisilla pienlainamarkkinoilla.

Tuotteet ovat kehittyneet ajan mukana ja tarjoamme nyt joustavia, pidempiaikaisia lainoja niin arkisiin hankintoihin kuin unelmien toteuttamiseen. Tavoitteenamme on tukea ja turvata normaalin arjen jatkuminen kaikissa tilanteissa.

Kun valitse lainapalvelumme saat:

  • Henkilökohtaisen lainatarjouksen
  • Lainapäätöksen viipymättä
  • Esimerkiksi 2000 euroa lainaa käyttöösi
  • Kohtuulliset kuukausierät
  • Alan parhaan asiakaspalvelun joka päivä

Valitse suomalainen SaldoLaina arjen kumppaniksi

Hae lainaa