Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa 2000 euroa

Suomalainen Laina.com tarjoaa arjen haaveisiin ja kuluihin lainaa 2000 euroa. Voit saada edullisen joustoluoton käyttöösi täyttämällä lainahakemuksen, jonka kysymyksiin vastaat muutamassa minuutissa. Lainatarjous on henkilökohtainen ja lainapäätöksen saat heti hakemuksen päätteeksi.

Täytä lainahakemus kun sinulla on hetki aikaa, hakemuksen täyttämiseen et tarvitse kuin verkkopankkitunnuksesi. Lainasi on joustavasti käytettävissäsi. Voit nostaa pieniä summia pieniin kuluihin, mutta voit myös siirtää koko sinulle myönnetyn 2000 euron lainan kerralla tilillesi.

Vaikka sinulle on myönnetty 2000 euron laina, maksat vain siitä osuudesta, jonka käytät. Takaisinmaksun yhteydessä palautuu joustoluotollesi nostovaraa, jota voit siirtää tilillesi uudelleen, kun tarvitset sitä jälleen.

Hae joustava 2000 euron laina Laina.comilta!

Hae lainaa

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Saat halutessasi rahat tilille yleensä lainapäätöksen yhteydessä, eli heti kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut myönteisen lainapäätöksen. Laina.com tarjoaa tarvittaessa nopean avun kaikkiin rahoitushaasteisiin ja -tarpeisiin.

Lainahakemuksen täyttäminen käy nopeasti. Hakemus sisältää muutaman helpon ja yksinkertaisen kysymyksen, joilla kartoitetaan maksukykyäsi ja taloudellista tilannettasi. Jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lainahinnoittelun, joten vastaa lainahakemuksen kysymyksiin huolellisesti.

Hakemuksessa antamasi tiedot riittävät meille lainatarjouksen ja lainapäätöksen antamiseen. Näiden tietojen lisäksi tarkistamme maksukykysi Asiakastiedon ylläpitämästä rekisteristä sinun luvallasi. Tulotositteiden ja palkkakuittien tai muiden dokumenttien liittäminen hakemukseen on tarpeetonta.

Koska Laina.comin joustoluotto on vakuudeton laina, säästyt vakuuksien ja takauksien hankkimiselta etkä joudu odottamaan useita päiviä lainahakemuksesi käsittelyä. Lainapäätös on valmis, kun olet täyttänyt hakemuksen.

Joustoluotto on kätevä ja joustava taloudenhallinnan apuri, sillä sinun ei tarvitse koko sinulle myönnettyä lainaa kerralla tilillesi. Saat päätöksen jopa 2000 euron lainasta, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun on heti siirrettävä koko summa tilillesi. Voit lainahakemuksen yhteydessä siirtää tilillesi sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset. Loput voit jättää odottamaan uusia hankintoja.

Luottorajasi on käytettävissäsi akuuteissakin tilanteissa, sillä voit siirtää rahaa tilillesi esimerkiksi tekstiviestillä mihin kellonaikaan ja missä päin maailmaa tahansa. MySaldo on ulottuvillasi aina kun sinulla on pääsy nettiin. MySaldon kautta nosta rahaa tilillesi vaivattomasta samalla kuin tarkistat nostovarasi.

Miten maksan lainan takaisin?

Joustoluoton maksut on helppo allakoida kuukausimenoihin eikä kuukausierän määräkään pääse koskaan yllättämään sinua. Suuret menot on helppo jakaa pienemmille kuukausierille joustoluoton avulla, mutta voit aina halutessasi maksaa myös koko lainan kerralla. Sinun ei tarvitse vielä lainan hakuvaiheessa päättää, miten lainaasi maksat, vaan voit jokaisen kuukausierän kohdalla päättää maksusta sen hetkisen tilanteesi mukaan.

Kuukausierät erääntyvät 30 päivän välein ja lasku lähetetään aina 14 päivää ennen eräpäivää paperisena tai sähköpostilla valitsemasi laskutustavan mukaan. Kaikki laskusi ovat myös MySaldossa. Voit myös maksaa laskut MySaldossa, jolloin maksut kirjautuvat meille nopeammin, jopa reaaliajassa.

Eräpäivä määräytyy lainan hakemisajankohdan mukaan. Ensimmäinen eräpäivä on 30 päivän kuluttua hakupäivästä. Jos tämä päivämäärä ei sovi sinulle, voit muuttaa sen lisäpalvelun avulla. Sinulle tarjotut lisäpalvelut on listattu MySaldossa, missä voit myös aktivoida tarvitsemasi palvelut.

Tyypillinen 2000 euron laina on kuukausieriltään hyvin kohtuullinen. Kuukausierän määrä riippuu avoimen lainasi kokonaismäärästä, johon lasketaan mukaan korot ja kulut pääoman lisäksi.

Erä on 15 % tuosta lainan kokonaismäärästä, mutta jotta erät on helpompi laskea mukaan kuukausimenoihin, olemme asettaneet erälle maksimimäärän. Tyypillinen 2000 euron lainan kuukausierä ei ole yli 150 €, mutta voit aina lyhentää lainaasi maksamalla tätä suuremman summan mahdollisuuksiesi mukaan. Kun avoin lainasi on pieni, on kuukausieräsikin pieni. Jos avoimen lainasi kokonaismäärä on 500 €, maksat kuussa vain 75 €.

Lainan lyhennysten yhteydessä palautuu lainallesi nostovaraa, jota voit nostaa uudelleen käyttöösi tarpeen tullen.

2000 euron lainasta on moneksi

2000 euron laina toteuttaa monta haavetta ja unelmaa. Laina auttaa myös kiperissä tilanteissa ja jokapäiväisessä elämässä eteen tulevissa haasteissa. Laina.comin 2000 euron lainaa voit siirtää tilillesi pienemmissä erissä tai koko lainan kerralla. Päätökset lainan käyttämisestä teet sinä ja rahaa voit nostaa oman käyttötarpeesi mukaisesti.

Laina.comin joustoluotolla voit toteuttaa haaveesi uudesta asunnosta. Takuuvuokra ei ole esteenä asunnon vaihtamiselle, kun 2000 euron laina kattaa helposti 1 - 2 kuukauden vuokratakuun.

Ja loput voit käyttää vaikka muutosta aiheutuviin kuluihin. Joustoluoton avulla muutto uuteen asuntoon käy vaivattomasti, kun kustannat sillä muuttoauton vuokran tai palkkaat kantoapuja. Puhumattakaan uuden asunnon kalustamisesta. Voit nostaa rahaa aina tarpeesi mukaan muuton edetessä.

Kun matkakärpänen puree ja loma on edessä, voit toteuttaa matkasuunnitelmasi ja sijoittaa 2000 euron lainasi matkustukseen. Tällaisella summalla pääset helposti kiertämään Eurooppaa muutamaksi viikoksi ja pääset nauttimaan kaikista Euroopan kulttuurikaupunkien helmistä ja hvyästä ruuasta. Tai jos olet enemmän rantalomatyyppiä, voit suunnata 2000 eurolla pariksi viikoksi etelän rantalomakohteisiin, joissa aurinko hellii ja elämä on rentoa.

2000 euron lainalla voit helliä myös niitä sinulle kaikkein rakkaimpia ihmisiä lähelläsi. Voit hankkia elämäsi tärkeimmälle henkilölle sen lahjan, josta tiedät hänen haaveilleen jo pitkän aikaa. Se voi olla ihana koru, matka tai vaikka illanvietto kaikilla herkuilla. Joustoluotolta voit nostaa juuri sen verran kuin tarvitset haaveen toteuttamiseen.

Työttömälle lainaa 2000 euroa?

Työttömyys ei ole este 2000 euron lainan saamiselle. Vaikka tasaiset tulot ovat yleensä lainan saamisen edellytys, ei työttömyys estä lainatarjousta kun maksukykysi on muuten kunnossa. Luottotietojesi on myös oltava kunnossa, jotta laina voidaan sinulle myöntää.

Joustoluoton takaisinmaksua on hyvä miettiä jo siinä vaiheessa, kun olet hakemassa lainaa, varsinkin jos olet lainan hakemisen hetkellä työttömänä. Maksimissaan tyypillisen 2000 euron lainan kuukausierät ovat maksimissaan 150 euroa. Mutta voit säädellä lainasi määrää itse, maksat vain tekemistäsi nostoista, et koko luottorajan määrästä.

Joustoluotto on oiva turva myös työttömälle, jos teet nostosi maltilla ja lasket, mitä pystyt kuukaudessa maksamaan. Kun maksat lainaasi takaisin, palautuu luotollesi nostovaraa ja voit tehdä uusia nostoja tarvittaessa.

Miksi valita suomalainen Laina.com?

Suomalainen Laina.com on osa Tact Finance Oyj:tä, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo yli kymmenen vuotta. Tact Finance Oyj on yksi ensimmäisistä ja vanhimmista suomalaisista yrityksistä kotimaisilla pienlainamarkkinoilla.

Tuotteet ovat kehittyneet ajan mukana ja Laina.com tarjoaa nyt joustavia, pidempiaikaisia lainoja niin arkisiin hankintoihin kuin unelmien toteuttamiseen. Tarkoituksenamme on tukea ja turvata normaalin arjen jatkuminen kaikissa tilanteissa.

Kun valitset Laina.comin saat:

  • Henkilökohtaisen lainatarjouksen
  • Lainapäätöksen viipymättä
  • Jopa 2000 euron pikavipin käyttöösi
  • Joustavan lainan, joka on apunasi 24/7 joka päivä
  • Kohtuulliset kuukausierät
  • Alan parhaan asiakaspalvelun joka päivä

Valitse suomalainen Laina.com arjen kumppaniksi

Hae lainaa