saldo-instalment-and-continuous.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Lainaa 18-vuotiaalle

Laina.com tarjoaa lainaa 18-vuotiaalle samoilla lainanmyöntökriteereillä kuin muillekin lainanhakijoille. 18-vuotiaana voit hakea Laina.comilta 500 € tai 2000 € joustoluottoa ja saada sen käyttöösi lainahakemuksen täytettyäsi. Lainahakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä, hyvää maksukykyä ja kunnossa olevia luottotietoja. Lainaa voit hakea myös opiskelijana tueksi ja turvaksi arkeen.

Joustolaina voi toimia apunasi kun on aika muuttaa opiskelupaikkakunnalle. Saat sen avulla vaivatta itsellesi takuuvuokraa vastaavan summan tai katat muut muuttoon ja opiskeluun liittyvät kulut. Joustoluottoa voit siirtää tilillesi juuri niin pieniä tai suuria summia kuin tarvitset. Nostoja teet sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen.

Hae arjen avuksi joustoluotto

Hae lainaa

Mistä lainaa 18-vuotiaalle?

Ikäsi ei ole este lainan saamiselle, mikäli maksukykysi on kunnossa. Laina.com lainaa 18-vuotiaalle, kuten muillekin täysi-ikäisille hakijoille, kunhan lainanmyöntökriteerit täyttyvät. Maksukyky on paljon muutakin kuin sopiva määrä ikävuosia, ja 18-vuotias voi olla talouden hallinnassaan aivan yhtä pätevä kuin hiukan iäkkäämpikin.

Laina.com tarjoaa joustoluottoa, jota voit siirtää harkiten tilillesi tarpeen vaatiessa. Voit täyttää lainahakemuksen netissä, mutta lainaa saadaksesi sinulla on oltava verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnusten avulla tunnistaudut palveluumme.

Palkkakuitteja tai muita liitteitä sinun ei tarvitse liittää hakemukseen, tarkistamme maksukykysi luvallasi Asiakastiedon järjestelmästä. Tämän ja lainahakemuksessa antamiesi tietojen perusteella teemme lainatarjouksen, jonka hyväksyttyäsi saat sinulle sopivan joustoluoton käyttöösi.

Joustoluoton takaisinmaksun voit suorittaa kohtuullisissa kuukausierissä tai vaikka kaiken käyttämäsi lainan kerralla. Tyypillisen 500 € joustoluoton kuukausierä on tasan 100 €. Kun maksat lainaasi takaisin, palautuu se nostovaraksi joustoluotollesi. Tarpeen tullen voit tehdä taas uusia nostoja!

Kuinka paljon 18-vuotias voi saada lainaa?

18-vuotias arvioidaan samoin kriteerein kuin muutkin lainanhakijat. Lainan hakuprosessi on kaikki asiakkaillemme sama ja lainatarjoukseen vaikuttavat samat asiat kaikilla hakijoilla. Tärkein kriteeri lainanmyöntämiselle on maksukykysi sekä luottotietojesi puhtaus. Jos nämä molemmat asiat ovat kunnossa, olet jo päässyt pitkälle hakemuksessasi.

Maksukykysi sekä muut lainahakemuksessa tarkistetut seikat vaikuttavat saamaasi lainatarjoukseen. Voit saada tarjouksen 500 € tai 2000 € joustoluotosta, jolle saat henkilökohtaisen hinnoittelun. Joustoluoton voit siirtää tilillesi kokonaisuudessaan tai pienissä erissä sitä mukaa kun tarvitset.

Kaikessa lainan ottamisessa kannattaa muistaa harkinta ja takaisinmaksun aika. Joustoluotto on asiakasystävällinen takaisinmaksun koittaessa, sillä maksat aina vain siitä mitä nostat. Vaikka sinulla olisi 2000 € joustoluotto, mutta olet käyttänyt siitä vain 300 €, maksat kuukausierää käyttämäsi 300 € perusteella.

Voiko opiskelija saada lainaa?

Myös opiskelija voi saada lainaa, jos voit osoittaa maksukykysi olevan kunnossa. Tarkistamme maksukykysi Asiakastiedon järjestelmästä. Opintojen rahoittaminen voi olla monelle haastavaa, koulut kirjat ovat kalliita eikä kaikkia kirjoja voi hankkia kirjaston kautta. Opiskelijalle omaan kotiin muuttaminen voi tulla ajankohtaiseksi jo nuorena ja muuttoon liittyvät kulut ja menot on vaikea kattaa kokonaan opintotuella tai opintojen ohessa tehdyillä töillä.

Opintolaina ei välttämättä riitä kaikkiin hankintoihin, joita uudelle paikkakunnalle muuttaminen vaatii. Joustoluotosta voit saada ylimääräisten menojen rahoittamiseen avun ja arkeen hieman taloudellista turvaa. Kun nostat lainaasi harkiten, on lainan takaisinmaksu helpompi budjetoida muiden kuukausimenojen kanssa.

Pikavippi, laina vai luottokortti?

Rahoitusmarkkinoilla on nyt entistä enemmän palveluita, joista valita. Pikavippi on saanut seurakseen joustoluoton eikä luottokorttiakaan ole vielä kuopattu vanhanaikaisena. Laina.com tarjoaa joustoluottoa, joka on edullinen pikavipin haastaja ja luottokorttia kätevämpi rahoitusratkaisu.

Pikavippi on yksi yksittäinen parin sadan euron suuruinen lainasumma, jonka toki saat täsmätarpeeseen nopeasti. Pikavippi auttaa hetkellisesti, mutta se on yleensä myös maksettava kerralla takaisin kuluineen ja korkoineen. Se ei missään tapauksessa ole hyvä ratkaisu, jos tiedät että sinulla on silloin tällöin arjessa haasteita, joissa kaipaat taloudellista tukea.

Luottokortti on yleensä sidottu tiettyyn pankkipalveluun, joten saadaksesi kortin sinun on oltava kyseisen pankin asiakas. Joillakin luottokorteilla on tiukat myöntökriteerit, muun muassa tietty määrä vuosituloja tai ikäraja, joka voi olla jopa 24-vuotta. Luottokortti voi myös aiheuttaa kuluja omistajalleen, vaikka et käyttäisi sitä.

Joustoluotto on luotettava pitkäaikainen talouden kumppani, sillä voit siirtää rahaa tilillesi aina silloin kuin sitä tarvitset. Vältyt siis useiden pikavippien hakemiselta ja voit nostaa aina juuri sillä hetkellä tarvitsemasi summan. Toisin kuin pikavippiä, joustoluottoa ei tarvitse maksaa kerralla takaisin, vaan voit maksaa sitä kuukausierissä, jotka on helppo budjetoida kuukausikuluihin.

Luottokorttiin verrattuna joustoluotto on ketterä apu, sillä se kulkee mukanasi puhelimessasi. Voit tehdä tilisiirrot tekstiviestillä missä ja milloin vain ja raha on tililläsi nopeasti, jopa 5 minuutin sisällä. Jos et käytä joustoluottoasi, vaan pidät sitä pahan päivän varalta takataskussa, ei se aiheuta sinulle lainkaan kuluja. Maksat vain ja ainoastaan siitä mitä käytät!

Valitse edullinen ja luotettava joustoluotto

Hae lainaa