Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa 1500 euroa

Voit hakea lainaa 1500 euroa Laina.comin lainapalvelusta. Voit valita tarkan summan yllä näkyvästä lainavalikosta ja täyttämällä vaivattoman lainahakemuksen saada summan tilillesi käden käänteessä. Lainahakemuksen voit täyttää koska vain, sillä lainapalvelumme palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa.

Lainahakemuksessa vastaat muutamaan talouttasi koskevaan kysymykseen ja saat meiltä henkilökohtaisen tarjouksen lainasta. Kun saat tarjouksen esimerkiksi 2000 € joustoluotosta ja hyväksyt tarjouksen, voit nostaa ensimmäisen tarvitsemasi lainan tilillesi samalla kertaa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Jos tarvitset juuri nyt lainaa 1500 euroa, saat sen jo lainahakemuksen päätteeksi, jos niin haluat. Tällöin sinulle jää vielä 500 € joustoluotollesi käytettäväksi milloin vain.

Hae lainaa 1500 euroa - Laina.com

Hae lainaa

Lainaa 1500 euroa kulutusluotolla vai joustoluotolla?

Jos olet tekemässä täsmähankintaa, jonka tiedät kustantavan 1500 euroa, valitse kulutusluotto.

Mikäli tarvitset tällä hetkellä tietyn summan, mutta haluat varautua mahdollisiin lisähankintoihin, sinun kannattaa valita joustoluotto.

Molemmat tuotteet toimivan samaan tapaan kuin edullinen pikavippi.

Voinko saada lainaa ilman tuloja?

Yleensä lainan saamiseen vaaditaan säännölliset palkkatulot tai muut tulot. Mutta voit saada lainaa ilman tuloja, jos voimme todeta maksukykysi riittäväksi. Meiltä saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu lainahakemuksessa antamiisi tietoihin sekä Asiakastiedon rekisteristä luvallasi saatuihin tietoihin.

Varmista jo ennen lainan hakemista, että sinulla on mahdollisuus maksaa lainaasi takaisin. Lainan kuukausierät ovat 15 % koko lainan avoimesta määrästä, mutta olemme varmistaneet etteivät lainan kuukausierät pääse nousemaan yllättävän korkeiksi asettamalla kuukausierille maksimimäärät. Tyypillisen 2000 € joustoluottosopimuksen maksimikuukausierä on asetettu 150 € suuruiseksi. Jos sinulla on avoinna lainaa 1500 euroa, maksat sitä siis todennäköisesti 150 euron kuukausierissä. Kun lainasummasi pienenee, pienenee myös kuukausieräsi.

Joustoluoton määrää voit itse säädellä ja siirtää sitä tilillesi harkiten, jos sinulla ei tällä hetkellä ole säännöllisiä tuloja. Joustoluottoa voit siirtää tilillesi juuri niin pienen summan kuin sillä hetkellä tarvitset, jotta kuukausieräsi pysyvät vielä maksukykysi rajoissa. Mutta tarpeen tullen voit tehdä tiukassakin paikassa isompia hankintoja ja jakaa kulut useammalle kuukaudelle.

Netin halvin 1500 € laina

Vertailemalla erilaisia lainapalveluita saat lainallesi parhaimman hinnan. Erilaiset vertailusivustot voivat auttaa vertailun tekemisessä ja joillakin sivustoilla voit kilpailuttaa eri palveluiden lainatarjouksia. Tarkkana kannattaa kuitenkin olla, sillä joihinkin lainoihin voi liittyä piilokuluja, joita palveluntarjoaja ei lainahakuprosessissa tuo ilmi.

Kannattaakin tarkistaa aiheuttaako laina sinulle kuluja, vaikka et käyttäisi sitä aktiivisesti. Kun otat joustoluoton Laina.comin asiakkaana maksat vain ja ainoastaan siitä mitä käytät. Vaikka saisit 2000 € joustoluoton, maksat vain siitä osasta, jonka olet luotoltasi nostanut. Jos Laina.comin joustoluotto on sinulla vararahastona, mutta sinulla ei tällä hetkellä ole lainaa avoinna, et maksa lainasi olemassaolosta mitään.

Lainaa hakiessasi mieti, millaista kuukausierää pystyt maksamaan lainastasi. Palveluissa on paljon eroja vaadittujen kuukausierien suhteen. Osa palveluntarjoajista vaatii suorittamaan aina tiettyä prosenttiosaa avoimen lainan määrästä. Tällöin kuukausierä voi nousta niin korkeaksi, että siitä on vaikea suoriutua.

On turvallisempaa valita palvelu, jossa kuukausierän katto on määritelty kiinteäksi. Kuukausierä ei pääse koskaan yllättämään sinua, ja toisaalta voit maksaa lainaa halutessasi suuremmissa erissä.

Lainojen kulut ilmaistaan yleensä todellisella vuosikorolla, johon lasketaan kuuluvaksi kaikki lainaa koskevat kulut ja korot. Näitä vertailemalla saat hyvän käsityksen siitä, mikä laina on sinulle kuluiltaan edullisin. Mutta pidä mielessä että todellisen vuosikoron laskukaava on monimutkainen eikä välttämättä kerro totuutta lyhytaikaisten lainojen hinnoista.

Laina.comilta saat edullisen henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka sopii sinulle tilanteessa kuin tilanteessa. Sinun lainasi hinnan saat täyttämällä lainahakemuksen. Saamasi lainatarjous ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit tehdä päätöksen rauhassa. Sinulla on myös oikeus peruuttaa lainasi 14 päivän kuluessa siitä, kun olet hakenut lainaa.

Laina.com - edullista lainaa 24/7

Laina.com palvelee kaikkia asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina kellonaikoina. Saat meiltä aina edullisen lainatarjouksen, olit sitten uusi asiakas tai jo vanha tuttu. Voit kääntyä Laina.comin puoleen milloin vain ja palvelemme sinua kaikissa tilanteissa joustavasti.

Uutena asiakkaana voit täyttää lainahakemuksen sinulle sopivalla hetkellä. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain hetken, sillä lainamme on vakuudeton. Sinun ei siis tarvitse kaivaa esille erilaisia dokumentteja ja toimittaa niitä hakemuksen liitteenä.

Tarjouksen ja päätöksen lainan myöntämisestä saat samalla istumalla, kun lainahakemuksen täytät. Kun sinulle on tarjottu lainasopimusta ja olet saanut 2000 € joustoluoton, voit nostaa siltä vaikka 1500 euroa lainaa ja saat sen tilillesi samantien (klo 7 - 23 välisenä aikana). Voit myös ajastaa nostosi siten, että se siirretään tilillesi 6 tunnin tai 48 tunnin kuluttua.

Lainatarjouksemme riippuu lainahakemukseen antamistasi tiedoista sekä maksukyvystäsi, jonka tarkistamme Asiakastiedosta. Jokainen asiakkaamme saa aina juuri hänelle sopivan edullisen lainatarjouksen ja lainan.

Kun olet jo asiakkaamme ja laina on sinulle myönnetty, voit tehdä tarvittavia nostoja aina tarpeen tullen. Voit nostaa rahaa tilillesi juuri sillä hetkellä kun sitä tarvitset, kellonajalla ei ole merkitystä rahan tarpeen iskiessä. Varsinkin akuuteissa tilanteissa lainapalvelumme on korvaamaton apu, sillä yhdellä tekstiviestillä saat valitsemasi summan tilillesi heti.

Kaikki nostosi voit tehdä sinulle sopivalla tavalla. Voit tehdä noston tekstiviestillä, jolloin raha maksetaan tilillesi pikanostona eli noin 5 minuutin kuluessa. Voit kirjautua myös MySaldoon ja valita tilisiirron ajankohdan. Kuten ensimmäinen nostosi, sinulla on mahdollisuus ajastaa myös muut nostosi.

Laina.comin asiakkaana maksat vain siitä, mitä käytät. Nostoista veloitetaan pieni nostokulu, joka riippuu nostamastasi summasta sekä sopimuksestasi. Mutta mikäli et nosta lainaa eikä sinulla ole lainaa avoinna, ei kulujakaan synny.

Hae edullista lainaa tarpeesi mukaan!

Hae lainaa