Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainaa 1000 euroa

Saat käyttöösi lainaa 1000 € täyttämällä Laina.comin lainahakemuksen, jonka voit aloittaa valitsemalla lainavalikosta kyseisen summan. Hakemalla Laina.comin joustoluottoa saat päätöksen jopa 2000 € lainasta, jolta voit ensinostona nostaa 1000 €.

Tällöin sinulle jää vielä puolet myöntämästämme lainasta myöhempiä tarpeita varten. Uusia nostoja voit tehdä lainaltasi omaan tahtiisi juuri sinulle sopivissa erissä.

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain hetki ja lainatarjouksen sekä lainapäätöksen saat hakemuksen päätteeksi. Nostamasi summan saat tilillesi oman tarpeesi mukaan yleensä vaikka samantien. Maksat vain siitä mitä nostat, eli jos käytät lainastasi vain 1000 €, maksat vain tästä summasta.

Tyypillisen lainasopimuksen kuukausierät ovat 50 - 150 € riippuen avoimena olevan lainan määrästä.

Hae 1000 € lainaa arjen ja juhlan tarpeisiin!

Hae lainaa

Lainaa 1000€ heti tilille – näin helppoa se on!

Laina.comin vaivattomalla nettihakemuksella saat lainaa 1000 € heti tilille. Vakuudetonta lainaa voit hakea ketterästi käyttämällä vain verkkopankkitunnuksiasi apunasi. Lainahakemuksesi liitteeksi sinun ei tarvitse toimittaa palkka- tai muita tulotositteita eikä sinun tarvitse odottaa lainapäätöstä useiden päivien käsittelyaikaa.

Lainahakemus on helppo täyttää kaikilla mobiili- ja päätelaitteilla. Netissä palveleva lainapalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden niin arkena kuin pyhänäkin, joten voit vapaasti valita sinulle sopivan hetken lainahakemuksen täyttämistä varten.

Lainahakemus koostuu muutamasta kysymyksestä, joihin kannattaa vastata huolellisesti. Vastauksesi vaikuttavat saamaasi henkilökohtaiseen lainatarjoukseen.

Aloita lainahakemus valitsemalla lainavalikosta tarvitsemasi summa. Jos tarvitset 1000 €, valitse valikosta se summa. Uusia nostoja voit tehdä myöhemmin, sillä saat päätöksen jopa 2000 € lainasta, joka on käytettävissäsi kokonaisuudessaan. Koko lainaa sinun ei tarvitse nostaa kerralla tilillesi.

Palveluumme on tunnistauduttava verkkopankkitunnusten avulla, joten varaa ne lähelle kun täytät hakemustasi. Tarkistamme maksukykysi Asiakaspalvelun järjestelmästä sinun luvallasi. Lupaa tähän kysytään heti lainahakemuksen ensimmäisillä sivuilla.

Itse hakemuksessa sinulta kysytään muutama talouteesi ja perhetilanteeseesi liittyvä kysymys. Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin saat päätöksen muutamassa minuutissa ja sinulle tarjotaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivaa lainaa.

Alussa valitsemasi lainasumma, esimerkiksi 1000 €, siirretään tilillesi lainapäätöksen yhteydessä klo 7 - 23 välisenä aikana. Voit myös ajastaa ensimmäisen noston siirron siten, että se on tililläsi 6 tunnin tai 48 tunnin kuluessa päätöksestä.

Yksinkertaisuudessaan lainahakemus etenee näin:

  1. Valitse sopiva lainasumma
  2. Tunnistaudu palveluun ja vastaa kysymyksiin
  3. Saat lainatarjouksen ja päätöksen sekä rahat tilillesi

Laina.com – lainaa pitkällä maksuajalla

Laina.comin joustoluotosta saat avun kaikkiin ongelmiin, joihin näppärästi toimiva rahoituspalvelu on ratkaisu. Lainahakemuksesi päätteeksi sinulle myönnetään jopa 2000 euron edullinen joustoluotto, jota voit nostaa kerralla 100 - 2000 €.

Jos et käytä koko joustoluottoasi kerralla, voit tehdä useampia nostoja ja nostaa sellaisia summia kuin itse tarvitset. Maksuajan voit hyvin pitkälle itse määritellä, sillä joustoluotolle ei ole määritelty tarkkaa takaisinmaksuaikaa.

Laina.comilta saat tarvittaessa 1000 € lainaa pitkällä maksuajalla ja joustavalla maksuohjelmalla. Voit maksaa lainaasi pienissä ja helposti budjetoitavissa kuukausierissä.

Tyypillisen 1000 € lainan kuukausierä on 150 €. Kun lainasi pienenee, pienenee myös kuukausieräsi, sillä vaadittu kuukausierä on 15 % koko lainan määrästä, mutta ei ylitä 150 € maksimimäärää.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa myös suurempia summia kuukaudessa, jolloin lainasi lyhenee nopeammin. Samalla saat lainallesi lisää nostovaraa. Jos haluat, voit milloin tahansa maksaa koko lainasi kerralla. Kun lainaa ei ole avoinna, ei kulujakaan synny. Voit myös käyttää monipuolisia lisäpalveluitamme, jos haluat esimerkiksi maksuvapaan tai lyhennysvapaan kuukauden.

Kun saat jopa 1000 € lainaa pitkällä maksuajalla, voit helposti jakaa isonkin hankinnan kulut useamman kuukauden ajalle. Laina.comin avulla teet yksittäisen suuren hankinnan tai useamman pienen hankinnan ilman, että se tai ne kaatuvat yhden kuukauden budjettiin.

Lainaa työttömälle?

Vaikka olisit lainan hakemisen hetkellä työtön, voit silti saada jopa 1000 € lainaa, jos maksukykysi voidaan muuten todeta olevan kunnossa. Voit myös saada pienemmän lainan, vaikka et aivan suurinta joustoluottoa saisikaan.

Lainatarjouksemme on sinulle aina henkilökohtainen ja sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainapäätökseen vaikuttaa moni seikka, myös tietenkin kuukausittaiset tulosi. Maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa antamiesi vastausten ohella Asiakastiedon järjestelmästä. Kaikki nämä seikat yhdessä vaikuttavat tarjoukseen, jonka meiltä saat. Siksi on tärkeää että täytät hakemuksesi huolella.

Laina-asioissa kannattaa aina käyttää tarkkaa harkintaa ja varsinkin silloin jos kuukausitulosi ovat syystä tai toisesta hetkellisesti epäsäännölliset. Tarkista aina, ennen kuin haet lainaa tai kun olet päättämässä lainasummaa, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaasi takaisin kuukausitasolla.

Joustoluoton on tarkoitus olla hyvä apuri ja tuki arjen ja juhlan hankinnoissa, eikä sen tarkoitus ole aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

Laina.com on nopea luotto suomalaisille

Laina.com tarjoaa sinulle jatkuvaa lainaa eli lainaa, jota voit nostaa nopeasti ja vaivattomasti oman käyttötarpeesi mukaan.

Laina.com tuo joustoluoton suoraan taskuusi. Voit nostaa rahaa paitsi lainahakemuksen yhteydessä, myös myöhemmässä vaiheessa helposti ja nopeasti sekä MySaldossa että tekstiviestillä. Tekstiviestillä voit tehdä nostoja pikaisesti, sillä kaikki tekstiviestinostot saat aina 5 minuutin sisällä tilillesi.

MySaldo on verkkopalvelumme, joka toimii sulavasti millä tahansa mobiili- ja päätelaitteella. MySaldossa teet nostot samalla kun tarkistat lainasi nostovaran ja hallinnoit kaikkia laina-asioitasi sujuvasti milloin vain.

Suomalaisena lainanmyöntäjänä toimimme aina vastuullisesti Aluehallintoviraston valvonnan alaisena, kuten kaikki luotettavat rahoitusalan yritykset. Pyrimme kehittämään rahoituspalveluitamme aina kohti joustavampia ja asiakasystävällisempiä tuotteita ja palveluita. Näistä paras esimerkki on joustoluotto, jonka käyttöä, määrää ja maksuaikataulua voit asiakkaana itse hallita ja säädellä.

1000€ lainaa tilille 24 tuntia vuorokaudessa

Hae lainaa