limiitti_hero_4.jpg

SaldoLaina on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto ja sen korko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Laina-aika: 12 – 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Nimelliskoron ollessa 13,9 % ja laina-ajan ollessa 25 kuukautta todellinen vuosikorko 2 000 euron suuruiselle SaldoLainalle on 21,3 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2475 euroa ja maksuerien lukumäärä 25. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä 73 euroa vuodessa.

Lainaa 1000 euroa

Saat käyttöösi lainaa 1000 € täyttämällä lainahakemuksen, jonka voit aloittaa valitsemalla lainavalikosta kyseisen summan. Hakemalla SaldoLainaa eli kulutusluottoa saat päätöksen huippuedullisesta 1000 euron lainasta.

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain hetki ja lainatarjouksen sekä lainapäätöksen saat hakemuksen päätteeksi. Lainasumman saat tilillesi oman tarpeesi mukaan yleensä vaikka samantien.

Kun sinulla on 1000 € lainaa, ovat kuukausieräsi alkaen vain 29 €/kk ja maksuaikaa jopa 52 kuukautta!

Hae 1000 € lainaa arjen ja juhlan tarpeisiin!

Hae lainaa

Lainaa 1000€ heti tilille – näin helppoa se on!

Laina.comin vaivattomalla nettihakemuksella saat lainaa heti tilille 1000 €. Vakuudetonta lainaa voit hakea ketterästi käyttämällä vain verkkopankkitunnuksiasi apunasi. Lainahakemuksesi liitteeksi sinun ei tarvitse toimittaa palkka- tai muita tulotositteita eikä sinun tarvitse odottaa lainapäätöstä useiden päivien käsittelyaikaa.

Lainahakemus on helppo täyttää kaikilla mobiili- ja päätelaitteilla. Netissä palveleva lainapalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden niin arkena kuin pyhänäkin, joten voit vapaasti valita sinulle sopivan hetken lainahakemuksen täyttämistä varten.

Lainahakemus koostuu muutamasta kysymyksestä, joihin kannattaa vastata huolellisesti. Vastauksesi vaikuttavat saamaasi henkilökohtaiseen lainatarjoukseen.

Aloita lainahakemus valitsemalla lainavalikosta tarvitsemasi summa. Jos tarvitset lainaa 1000 €, valitse valikosta se summa.

Palveluumme on tunnistauduttava verkkopankkitunnusten avulla, joten varaa ne lähelle kun täytät hakemustasi. Tarkistamme maksukykysi Asiakastiedon järjestelmästä sinun luvallasi. Lupaa tähän kysytään heti lainahakemuksen ensimmäisillä sivuilla.

Itse hakemuksessa sinulta kysytään muutama talouteesi ja perhetilanteeseesi liittyvä kysymys. Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin saat päätöksen muutamassa minuutissa ja sinulle tarjotaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivaa lainaa.

Alussa valitsemasi lainasumma, esimerkiksi 1000 €, siirretään tilillesi lainapäätöksen yhteydessä klo 7 - 23 välisenä aikana.

Yksinkertaisuudessaan lainahakemus etenee näin:

  1. Valitse sopiva lainasumma
  2. Tunnistaudu palveluun ja vastaa kysymyksiin
  3. Saat lainatarjouksen ja päätöksen sekä rahat tilillesi

SaldoLaina – lainaa pitkällä maksuajalla

SaldoLainasta saat avun kaikkiin ongelmiin, joihin näppärästi toimiva rahoituspalvelu on ratkaisu. SaldoLaina on edullinen ja vaivaton kulutusluotto, jonka hakemiseen tarvitset vain muutaman minuutin.

Meiltä saat tarvittaessa lainaa 1000 € pitkällä maksuajalla ja joustavalla maksuohjelmalla. Voit maksaa lainaasi pienissä ja helposti budjetoitavissa kuukausierissä.

1000 € lainan kuukausierä on alkaen vain 29 €. Ja maksuaikaa saat huimat 52 kuukautta! Sinulla on aina mahdollisuus maksaa myös suurempia summia kuukaudessa, jolloin lainasi lyhenee nopeammin. Jos haluat, voit milloin tahansa maksaa koko lainasi kerralla.

Kun saat jopa 1000 € lainaa pitkällä maksuajalla, voit helposti jakaa isonkin hankinnan kulut useamman kuukauden ajalle. SaldoLainan avulla teet yksittäisen suuren hankinnan tai useamman pienen hankinnan ilman, että se tai ne kaatuvat yhden kuukauden budjettiin.

Lainaa työttömälle?

Vaikka olisit lainan hakemisen hetkellä työtön, voit silti saada jopa 1000 € lainaa, jos maksukykysi voidaan muuten todeta olevan kunnossa. Lainatarjouksemme on sinulle aina henkilökohtainen ja sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainapäätökseen vaikuttaa moni seikka, myös tietenkin kuukausittaiset tulosi. Maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa antamiesi vastausten ohella Asiakastiedon järjestelmästä. Kaikki nämä seikat yhdessä vaikuttavat tarjoukseen, jonka meiltä saat. Siksi on tärkeää että täytät hakemuksesi huolella.

Laina-asioissa kannattaa aina käyttää tarkkaa harkintaa ja varsinkin silloin jos kuukausitulosi ovat syystä tai toisesta hetkellisesti epäsäännölliset. Tarkista aina, ennen kuin haet lainaa tai kun olet päättämässä lainasummaa, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaasi takaisin kuukausitasolla.

Kulutusluoton on tarkoitus olla hyvä apuri ja tuki arjen ja juhlan hankinnoissa, eikä sen tarkoitus ole aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

SaldoLaina on nopea luotto suomalaisille

Tarjoamme sinulle lainaa, jonka hakeminen on tehty mahdollisimman asiakasystävälliseksi sekä vaivattomaksi.

Sinulla on mahdollisuus hakea lainaa nopeasti milloin vain, sillä lainapäätöksen saat aina heti ja lainapalvelumme on aina avoinna. Huomioi kuitenkin, että lainat siirretään tileille klo 7 - 23 välisenä aikana. Tuona aikana saat lainaa tilille jopa 5 minuutissa.

MySaldo on verkkopalvelumme, joka toimii sulavasti millä tahansa mobiili- ja päätelaitteella. MySaldossa voit maksaa lyhennykset samalla kun tarkistat lainasi saldon ja hallinnoit kaikkia laina-asioitasi sujuvasti milloin vain.

Suomalaisena lainanmyöntäjänä toimimme aina vastuullisesti Aluehallintoviraston valvonnan alaisena, kuten kaikki luotettavat rahoitusalan yritykset. Pyrimme kehittämään rahoituspalveluitamme aina kohti joustavampia ja asiakasystävällisempiä tuotteita ja palveluita.

1000€ lainaa heti tilille - Valitse SaldoLaina

Hae lainaa