saldo-instalment-and-continuous.jpg

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9%. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12–88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399€. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5%. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €.

Hae edullinen autolaina Saldolta

Kun hankintalistalla on unelmiesi auto, mutta autolaina puuttuu, voit kääntyä Saldon autolainan puoleen. Saldo.com tarjoaa vakuudetonta autolainaa, jolta voit nostaa esimerkiksi autosi käsirahaosuuden tai täydentää olemassa olevaa budjettiasi.

Autolainan takaisinmaksu on joustavaa, sillä voit maksaa lainan kerralla tai 49 – 99 € kuukausierissä. Kiinteää laina-aikaa ei joustoluotolle ole määritelty, vaan voit maksaa sitä omassa tahdissasi ja tehdä uusia nostoja halutessasi.

Halvin autolaina Saldolta

Halvin autolaina löytyy vertailemalla lainoja ja helpointa vertailu on netissä. Voit rauhassa tarkastella erilaisia lainasummia, valita sinulle sopivan lainan ja täyttää lainahakemuksen.

Yleensä autoliikkeet tarjoavat rajoitettua rahoitusmahdollisuuksien määrää. Vaikka löytäisitkin liikkeestä mukava menopelin, et välttämättä halua ottaa vastaan liikkeen kallista rahoitustarjousta. Saldon autolainalla voit valita tarvitsemasi summan vapaasti etkä ole sidottu tiettyyn autoliikkeeseen tai tiettyyn autoon. Voit myös nostaa sen vain auton lisävarustelua varten etkä joudu joustamaan unelmistasi ostotilanteessa.

Saldolta voit hakea lainan jo ennen kuin olet tehnyt varman päätöksen autosta. Joustoluotolla voit helposti ja edullisesti rahoittaa minkä tahansa auton mistä tahansa autoliikkeestä tai yksityiseltä myyjältä. Vertaile autojen hintoja ennen ostoksen tekemistä ja käytä hakemasi joustoluotto parhaaksi katsomallasi tavalla.

Hae joustava autolaina Laina.comilta

Hae lainaa

Miten haen autorahoitusta?

Autorahoitus on helpoin hakea täyttämällä lainahakemus netissä. Suomalaisten auto-ostokset ovatkin siirtymässä nettiin, sillä jopa yli 40 % alle 46-vuotiaista auton hankintaa harkitsevista olisi valmis hakea autolainan netistä. Varsinkin naiset jättäisivät mielellään autokaupat kokonaan väliin ja tekisivät ostos- ja rahoituspäätökset kokonaan netissä.

Kun haet autolainaa Laina.comilta, tarvitset lainahakemuksen täyttämiseen vain verkkopankkitunnuksesi. Et tarvitse vakuuksia etkä takauksia, joten lainaprosessi on nopea ja vaivaton. Tarkistamme maksukykysi Asiakastiedon palvelusta sinun luvallasi. Lainatarjouksemme perustuu tähän tarkistukseen sekä antamiisi tietoihin lainahakemuksessa, joten hakemus on hyvä täyttää huolellisesti.

Hakemuksen voit täyttää vaikka autokaupassa ollessasi, sillä lainapalvelumme palvelee sinua ajasta ja paikasta riippumatta aina. Täytä hakemus ja voit saada lainapäätöksen ja rahat tilillesi ostopäätöksen tehtyäsi.

Autorahoitus työttömälle?

Auton hankkiminen on usein työpaikan hankkimisen edellytys. Työpaikan perässä voi joutua kulkemaan pitkiä matkoja tai auto voi olla vaatimuksena työpaikkailmoituksessa. Auton hankkiminen ainakin laajentaa työpaikan hakemisen mahdollisuuksia, kun voit hakea työtä myös aivan lähiympäristösi ulkopuolelta etkä ole riippuvainen julkisten liikenneverkostojen aikatauluista tai reiteistä.

Autorahoituksen hankkiminen työttömänä voi olla haastavampaa kuin säännöllisessä palkkatyössä olevalle. Yleensä lainanmyöntäjät vaativat osoituksen säännöllisistä tuloista, jotta sinulle voidaan myöntää maksukykyysi sopiva laina. Lainanmyöntäjät haluavat näin varmistaa, että voit maksaa lainaasi takaisin ilman, että siitä koituu sinulle ongelmia.

Laina.comin 500 € tai 2000 € joustoluotosta saat autolainaasi varten osarahoituksen, jolla voit täydentää säästöjäsi tai maksaa uuden autosi käsirahan, mikäli sellainen vaaditaan. Joustoluoton pienet kuukausierät (yleensä 50 - 150 €/kk) on helppo mahduttaa pieneenkin budjettiin. Kun haet joustoluottoa saat omaan maksukykyysi sopivan lainatarjouksen ja voit huoletta suunnata kohti autokauppoja!

Autolainan korko

Autolainan korko määräytyy saamasi henkilökohtaisen lainatarjouksen mukaan. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan henkilökohtainen nimellinen vuosikorkosi ja lainanhoitokulu. Laina.comin luoton todellinen vuosikorko on alkaen 21,3 %.

Todellinen vuosikorko riippuu valitsemastasi lainasummasta sekä valitsemastasi lainan kuukausierästä, joka vaikuttaa lainan maksuaikaan. Voit vaikuttaa vielä valintojesi jälkeen lainasi kuluihin maksamalla sitä nopeammassa tahdissa. Sinulla on aina mahdollisuus maksaa koko laina kerralla tai lyhentää sitä sovittua erää suuremmilla summilla.

Koska saat Laina.comin lainat ilman vakuuksia tai takauksia, on korko hiukan pankkilainojen korkoja suurempi. Mutta säästyt vaivalloiselta ja aikaa vievältä hakuprosessilta. Toisaalta et ole sidottu hankkimaan autoa tietystä autoliikkeestä tai voit jopa käyttää autolainaksi harkitsemasi rahan johonkin aivan muuhun. Laina.comin laina antaa sinulle mahdollisuuden valita mitä hankit ja mistä auton hankit.

Autolainalaskuri

Lainalaskuri on hyvä tuki, kun lasket uuden auton rahoitusta kulutusluoton tai joustoluoton avulla. Voit vertailla helposti erilaisten lainasummien kustannuksia, kuukausieriä ja laina-aikoja.

Jos olet jo päättänyt millaisen lainan voit auton hankintaa varten ottaa, voit vertailla kyseisen summan maksuvaihtoehtoja. Lainalaskurista näet valitsemasi summan kuukausierävaihtoehdot ja voit vertailla, miten kuukausierän määrä vaikuttaa lainan kokonaismäärään tai maksuaikaan tai kuluihin.

Lainalaskuri antaa mahdollisuuden myös vertailla erilaisten lainasummien kuukausieriä, maksuaikoja sekä kuluja ja kokonaismääriä. Jos et ole ihan varma, minkä hintaisen auton olet hankkimassa, on lainalaskuri sinulle iso apu. Saat hyvän käsityksen siitä, millaiseen autoon budjettisi riittää. Maksatko ehkä 500 € enemmän hiukan uudemmasta autosta, jos suurempi summa ei juurikaan vaikuta kuukausierään, maksuaikaan tai lainan kokonaismäärään.

Esimerkiksi 4000 € ja 4500 € lainoille saat kuukausierien vaihtoehdot muun muassa 99 € ja 199 € summille. Tässä tapauksessa lainasumman valinta ei vaikuta lainan kuukausibudjetointiin. Laina-aikaan valitsemasi määrä vaikuttaa vain hiukan. Esimerkiksi 4000 € lainan maksuaika 199 € kuukausierällä on 25 kk (kaksi vuotta). 4500 € laina samalla 199 € kuukausierällä maksettuna on maksettu 29 kk kuluessa. Ero on siis hyvin marginaalinen.

Muutaman sadan euron muutos lainassa voi vaikuttaa auton hankinnassa paljon. Vertaile summia rauhassa ja vertaile myös autojen hintoja rauhassa. Päätä budjettisi, valitse unelmiesi auto ja hae lainaa juuri silloin kun sinulle sopii.

Hae edullinen autolaina unelmiesi auton hankintaan

Hae lainaa