Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Lainalaskuri

Lainalaskuri auttaa sinua löytämään sinulle sopivan lainasumman ja lainallesi sopivan maksuajan. Voit laskea erikokoisten summien ja erilaisten lainatuotteiden maksuerävaihtoehtoja sekä näiden laina-aikoja. Samalla voit tarkkailla, miten lainan kulut muuttuvat kun vaihdat esimerkiksi kuukausierän määrää.

Laskureiden luvut ovat suuntaa antavia ja ne on laskettu ajatellen tyypillistä asiakasta. Lopullisen ja henkilökohtaisen hinnan valitsemallesi lainalle saat, kun olet täyttänyt lainahakemuksen.

Laskurilla voit selvittää valitsemasi lainan kokonaismäärän, maksuajan, koron, kulun sekä mahdollisen avauspalkkion määrän.

Korkolaskuri kertoo lainan korot

Lainalaskuri toimii myös korkolaskurina. Laskurissa on eritelty yksityiskohtaisesti kaikki lainaan liittyvät maksut, eli korot ja kulut.

Korkolaskurin avulla pystyt helposti vertailemaan, miten esimerkiksi kuukausierän määrän vaihtaminen vaikuttaa lainan korkoon ja mahdolliseen avauspalkkioon. Pieni kuukausierä on houkutteleva vaihtoehto. Laskurin avulla voit päättää, haluatko säästää kuitenkin koroissa ja valita lainallesi suuremman kuukausierän. Voit toki valita pienen kuukausierän, mutta maksaa aina mahdollisuuksien mukaan suurempia summia. Laina lyhenee nopeammin ja säästät rahaa.

Kaikille lainoille ei määritellä tarkkaa laina-aikaa, sillä esimerkiksi joustoluotto on jatkuvasti käytettävissäsi ja luonteeltaan kuin luottokorttisi. Kun sinulla on nostovaraa luottorajallasi, voit aina tehdä uusia nostoja. Uudet nostot vaikuttavat lainasi määrään ja siten myös koko lainan maksuaikaan. Korkolaskurilla voit kuitenkin laskea

Selkeä kaavio havainnollistaa pääoman, kulujen ja koron suhdetta. Korkolaskurin kaavio kuvaa lainan kokonaismäärää, josta on eroteltu kukin osuus omalla värillään. Samalla näet kunkin prosentuaalisen osuuden koko lainasta.

Kaavio on avattu euroiksi taulukossa, josta näet lainan arvioidun kokonaismäärän, tilinhoitokulun, mahdollisen avauspalkkion ja koron määrän. Sen alla olevasta taulukosta näet myös arvioidun maksuajan, erät ja eräpäivät.

Lainapalvelumme palvelee 24/7

Hae lainaa

Annuiteetti, kiinteä tasaerä vai tasalyhennys?

Lainan lyhennyserä koostuu pääomasta, korosta sekä kulusta. Lainan lyhennystapa voi olla annuiteetti, kiinteä tasaerä tai tasalyhennys. Valitsemasi lyhennystapa voi vaikuttaa lainasi maksuaikaan ja lainan maksuerään.

Annuiteetti on tasaeräinen laina, jonka kaikki erät ovat lainan myöntöhetkellä samansuuruisia ja takaisinmaksuaika on määritelty kiinteäksi. Lainaa hakiessasi saat tietää viimeisen eräsi päivämäärän. Alussa pääoma lyhenee hitaasti, sillä maksusuorituksesi lyhentävät aina ensin koron osuutta.

Annuiteettilainassa lainan maksuerät elävät viitekoron mukaisesti. Kun viitekorko nousee, nousee myös lainan maksuerä. Laina-aikasi ei siis koskaan muutu, vaikka korko muuttuisikin, mutta maksuerän muuttumiseen on osattava varautua. Annuiteettilaina kannattaa valita, jos haluat tietää tarkan lainan tarkan maksuajan ja voit ottaa sen riskin, että korot nousevat ja nostavat kuukausierääsi.

Kiinteä tasaerä tarkoittaa, että kaikki lainasi maksuerät ovat kiinteitä eli euromääräisesti aina yhtä suuria. Erät koostuvat korkotason mukaan vaihtelevasti pääoman ja koron osuudesta.

Koron osuus vaikuttaa laina-aikaan, joka pitenee sitä mukaa kun korko nousee. Vaarana on että korkotaso nousee liian korkeaksi, jolloin pääoma ei lyhene lainkaan ja maksuaika pitenee kohtuuttomasti. Joskus korko ylittää jopa määritellyn maksuerän määrän. Valitse kiinteä tasaerä jos haluat tietää maksuerän tarkan määrän maksuajan sijaan.

Tasalyhennys tarkoittaa lainaa, jonka maksuerä koostuu pääomasta ja sen suuruuden mukaan muuttuvasta korosta. Kun pääoma pienenee, pienenee myös koron osuus ja maksuerät kevenevät. Pääoman osuus maksuerissä pysyy aina samana. Maksuerien suuruuteen vaikuttaa viitekoron osuus, joka voi kasvattaa koron osuutta. Maksutapa lyhentää lainaa nopeasti alusta alkaen, mutta varaudu maksuerien muuttumiseen.

Laina.comin lainat ovat kiinteäkorkoisia lainoja, joiden kuukausieriin tai maksuaikoihin vaikutat sinä itse. Lainapäätöksessä sovittu korkoprosentti ei missään vaiheessa muutu eikä se koskaan vaikuta maksuerän määrään.

Kulutusluottojen maksuerät ja laina-aika pysyvät sopimuksen mukaisina. Maksuaikaan voit itse vaikuttaa maksamalla mahdollisuuksien mukaan suurempia summia jos haluat. Joustoluoton maksueriin vaikutat nostojesi määrällä. Maksuerä on aina 15 % koko lainan määrästä, mutta jokaisessa sopimuksessa on määritelty erän maksimimäärä. Tyypillisesti maksimi on 150 €.

Rahoituslaskuri luottopäätöksen tukena

Rahoituslaskurilla voit laskea oikean lainasumman harkitsemallesi hankinnalle. Voit hakea rahoitusta auton tai veneen hankintaan tai vaikka rentouttavaa lomamatkaa varten.

Laskurin avulla voit laskea edullisen pikavipin kulut. Rahoituslaskurilla voit laskea oikean lainasumman harkitsemallesi hankinnalle.

Voit hakea rahoitusta auton tai veneen hankintaan tai vaikka rentouttavaa lomamatkaa varten. Laskurin avulla voit laskea oikean lainan ja sen kulut.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Laina.com tarjoaa joustoluottoa 500 - 2000€ luottorajalla. Joustoluoton luottorajasta voit tehdä nostoja tilillesi aina tarpeen mukaan, 24 tuntia vuorokaudessa.

Netistä löytyvä kätevä pikavippivertailu auttaa lainapäätöksen tekemisessä, jolloin löydät varmasti myös sen kaikista halvimman lainan.

Kulutusluottoa voit saada 1000 - 5000 €. Kulutusluotto siirretään kerralla kokonaan tilillesi. Voit valita lainan oman tarpeesi mukaan.

Valitse joustoluotto jos tarvitset lainan, jota voit nostaa joustavasti silloin tällöin tilillesi. Samalla tavalla kuin maksaisit luottokortilla ostoksiasi. Voit luottaa siihen että saat lainaa aina sen verran kuin tarvitset, oman luottorajasi puitteissa.

Kulutusluotto on kerralla kokonaisuudessaan käytettävissäsi. Valitse kulutusluotto jos tarvitset kerralla suuren summan viipymättä tilillesi. Lainan määrän voit valita 500 € tarkkuudella.

Lainapäätös perustuu lainahakemuksessa antamiisi tietoihin sekä aiempaan maksukäyttäytymiseesi, vakuuksia tai takauksia et tarvitse.

Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka riippuu maksukyvystäsi. Haluamme taata että saat lainan, jonka maksut eivät horjuta taloudellista tilannettasi.

Tarjoamme sinulle aina juuri sinun maksukykyysi soveltuvaa lainaa. Lainatarjous voi siis poiketa siitä, mitä olet lainahakemuksessa hakenut.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko kertoo sinulle lainasi hinnan. Varsinainen laskukaava on vaikeaselkoinen ja monimutkainen, mutta yksinkertaistettuna todellisesta vuosikorosta pitää selvitä korkoprosentti, joka kaikki lainasi kulut ja korko aiheuttavat.

Kaikkien lainanmyöntäjien on ilmoitettava lainan todellinen vuosikorko selvästi.

Todellinen vuosikorko helpottaa lainojen vertailua. Kuukausikorko tai lainan nimellinen vuosikorko eivät vielä kerro kaikkia lainaan liittyviä kuluja. Lainasta voidaan periä myös muita kuluja, jotka vaikuttavat lainasi kokonaiskustannuksiin.

Laina.comin lainojen todelliset vuosikorot löydät helposti kunkin lainan lainavalikosta, josta voit valita myös lainasumman. Kulutusluoton todellinen vuosikorko on keskimäärin 20,3 %.

Joustoluoton todellinen vuosikorko on alkaen 49,77 %. Sinun lainasi todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa lainojemme henkilökohtainen hinnoittelu.

Lainan nostokulut

Lainasi nostokulut voit laskea lainalaskurin avulla. Lainalaskuri kertoo nostokulujen prosentuaalisen ja euromääräisen osuuden lainan määrästä.

Avauspalkkion lisäksi kulutusluotosta ei veloiteta nostokulua, jos ajastat tilisiirron. Kun kulutusluotto siirretään tilillesi 48 h kuluessa, et maksa erillistä nostokulua.

Voit saada lainan tilillesi myös pikanostolla, jolloin raha on tililläsi noin 15 minuutissa, tai pienellä viiveellä eli 6 h kuluessa. Näistä pikaisemmista nostoista veloitetaan pieni kulu.

Pikanoston nostokulu on 0,99 % ja 6 h kuluessa maksettavan noston nostokulu on 0,79 % lainan määrästä.

Joustoluottoa voit nostaa pienissä erissä tilillesi. Voit jokaisen noston yhteydessä valita nostosi ajoituksen. Saat rahan tilillesi muutamassa minuutissa pikanostolla tai hetken kuluttua, jos ajastat noston siirrettäväksi 6 h tai 48 h kuluessa.

48 h tunnin kuluessa tehtävästä tilisiirrosta veloitetaan vain pieni nostokulu 9,90 € + 5 % noston määrästä. Pikaisemmista nostoista veloitetaan tämän lisäksi pieni lisäkulu.

Hinnastosta voit tarkistaa kaikki lainojamme koskevat kulut.

Lainapalvelumme palvelee 24/7

Hae lainaa