Luottotyyppi: 2 000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 30 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1 894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Maksa vain puolet kuukausierästäsi

Kuukausierän puolittaminen on mahdollista 3 kuukauden määräajaksi, jolloin maksat nykyisestä kuukausierästäsi vain puolet. Jos kuukausieräsi on esimerkiksi 150 €, maksat lisäpalvelun aktivoinnin jälkeen erästäsi vain 75 € seuraavan 3 kuukauden ajan. Kuukausierän puolittaminen tuo mukavasti väljyyttä maksuihin esimerkiksi lomakauden ajaksi.

Voit puolittaa kuukausieräsi vaikka sinulla olisi avoin lasku odottamassa maksua kuluvan kuukauden osalta. Palvelu astuu voimaan heti, kun aktivoit sen. Laskusi voi olla vähän myöhässä tai se voi olla jo huomautuslasku, voit silti ottaa palvelun käyttöösi. Jos sinulla ei ole avointa laskua, vaikuttaa puolittaminen seuraavaksi muodostuvaan laskuusi.

Kuukausierän voit puolittaa 2 kertaa vuoden aikana, mutta et kahdeksi 3 kuukauden jaksoksi peräkkäin. Palvelun käyttäminen rajoittaa hiukan myös muiden palveluiden käyttämistä. Kun olet aktivoinut tämän palvelun, ei muiden lisäpalveluiden aktivoiminen ole mahdollista jakson aikana. Heti maksuvapaan tai lyhennysvapaan kuukauden jälkeen ei kuukausierän puolitusta voi käyttää.

Kaikki sinun lisäpalvelusi löydät MySaldosta, missä voit myös aktivoida tarvitsemasi palvelut. Kuukausierän puolittamisesta syntyy 20 € kulu, joka veloitetaan kuukausilaskujesi yhteydessä.

Kirjaudu MySaldoon