Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 23,88 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Siirrä eräpäivä sopivaan ajankohtaan

Joustoluottosi kuukausilaskujen eräpäivät määräytyvät sen mukaan, milloin olet hakenut lainaa. Ensimmäinen eräpäiväsi on 30 päivän kuluttua siitä, kun olet hakenut lainan. Jos haet lainaa kuluvan kuukauden 25. päivä, on ensimmäinen eräpäivä seuraavan kuukauden 25. päivä ja seuraava eräpäivä taas 30 päivä kuluttua. Jos tämä kuukausittainen eräpäivä ei jostain syystä sovi tai jos tilanteesi muuttuu esimerkiksi palkkapäivän muutoksen myötä, voit siirtää laskutuksen eräpäivän sinulle sopivaksi.

Voit siirtää eräpäiväsi siinä vaiheessa, kun lasku ei ole vielä muodostunut. Jos sinulla on jo avoin lasku olemassa, vaikuttaa lisäpalvelu vasta seuraavaan kuukausilaskuusi ja sitä seuraaviin laskuihin.

Eräpäivää voit siirtää kolmen kuukauden välein, mutta siirto ei onnistu jos sinulla on aktiivisena jokin toinen lisäpalvelumme. Esimerkiksi lyhennysvapaa tai maksuvapaan kuukauden aikana ei eräpäivää voi siirtää.

Sinun lisäpalvelusi löytyvät MySaldosta, missä myös lisäpalvelun aktivoiminen on mahdollista tarpeen mukaan. Eräpäivän muutoksesta syntyy 10 € kulu, joka veloitetaan kuukausilaskujesi yhteydessä.

Kirjaudu MySaldoon